Kendimi Yuvayıkan gibi hissediyorum benim yüzümden oldu

yani yok üzülme sen ama gene de tercihi arkadaşına bıraksaydın .Bu arada biryandan bu adam böyle ise kurtulmuş bile diyebiliriz.

sen bu arada yanlış değilsin. konuşmada neler geçti bilemem. ama kız sana artık sevgilimi sevmiyorum. eskiye duygularım var. onu sevdiğimi anladım tarzı konuşmuşsa,denecek şey ne olacaktı ki.
olsun . devam et bunla mı.. demen gerekiyordu.

kiminle mutluysan onunla ol demek zor bir şey değil ne şiş yansın ne kebap.

bir daha yorum yaparken önce bir ilişkiye bak ilişki mi diye bir de taraflarına bak adam mı diye

İnsan neden eski sevgilisi ile ilgili tavsiye ister anlam veremedim.
Senin dediğin de çok normal değil hangi erkek sevgilisine "Bence eskisine dön" cümlesinin yazılmasına kızmaz?
Neyse olan olmuş.

hayir sen niye karisiyorsun ki be kardesim sana ne sana fikrinide yaz dese sen ben bilmem ayse sen bilirsin bu senin hayatin ben karisamam diyemedin mi senin kiz arkadasdinda kusura bakma ama salakmis hem yeni sevgilisine sifresini vermis hemde ayni hesaba eski sevgilisi hakkinda yaziyor ben gercekten anliyamiyorum sizi

Iyilik yao denize at demisler. Hakareti yedim ama
Bu yaptığını nasıl iyilik olarak görebiliyorsun hayret doğrusu!!! Aysenin sevgilisi nasıldır Terbiyeli midir terbiyesiz midir bilmiyorum ama yaptığın çok kötü birsey ve kendini yuva yıkan olarak hissetmen çok normal. Kendini o adamın yerine koy ne hissederdin? Ya ayşeye ne demeli birinden diğerine koşsun. Sen de böyle birisine akıl veriyorsun. Tebrik ederim. Ne saçma ilişkileriniz var.

İlk olarak sevgilisi varken başka biri aklını karıştırıyorsa o kız çoktan terkedilmeyi haketmiş.
Ayrıca arkadaşının sana facebooktan sorduğu soruyu, nereden cevaplayacaktın !
Madem şifre sevgilisinde vardı sana faceden yazmasaydı
yani her halukarda arkadaşının suçlu.

Hey Allahım :) Kaç yaşındasınız bu arada ? Biraz çocuksu davranmış gibi geldi bana o delikanlı.. Çok saçma arkadaşınızdan ayrılmak için sizi bahane etmiş resmen :) Ayrıca çokta terbiyesiz biriymiş üzülmeye değmez

Kız istemiş ki ayrılmış sizin demenizden etkilendiğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…