Süper bir bakış açısı.sonuna kadar katılıyorum sanaiyi olmuş boşver arkadaşından kurtulmuş çocuk.
o ne be sevgilisi varken eski sevgiliyi düşünüyo.
çocuğa iyilik yapmışın haberin yok
evet ayşe ne dediyseBakalım ayşe ne diyecek bu duruma:) Hayırlısı olmuş o size hakaret eden kişi açısından kurtulmuş adam
şimdi moda olmuş aşıklar birbirine face vs şifrelerini vermek...hep güvensizlikten oluyor bu...Yine mi sen diyeceksiniz ama maalesef ben kızlar :-(
5 yıllık çok yakın bir kiz arkadaşım var adı ayşe olsun. Liseden arkadaşız bu aralar işe girdi pek görüşemiyoruz ama yine de yazışıyorduk faceden.
Ayşenin de sevgilisi var(dı) sanırım 7 aydır. Bu bana geçen telefon etti sumosh eski sevgilim hala beni seviyomuş içim acıdı çok yalvardı kararsız kaldım falan fistan. Bende sen bilirsin dedim. Fikrini yaz olurmu dedi tmm dedim. Işte bugun (aptalım ben) yazdım. Bence eskisine dön ben olsam öyle yapardım sen bilirsin dedim. Bunu da sevgilisi okumuş şifresi onda varmış cocuk yazmis bana saydirmis "k*ltak yılan o... sen kendi tipine bak(ben ona tipsiz vs demedim) ben zaten ayseyle konusmalarini hep okuyorum sen busun işte basına taktigin basartuden utan senin yüzünden ayriliyorum ayşeden mutlu musun demiş" ben şok oldumsinirdrn elim ayağım titredi kendime hakim olup "seviyene inmiycem benim yuzumden ayrilirsan adam degilsin" dedim. O da sus senin yüzünden vs yazmis bende engelledim. Evet çocuk terbiyesiz seviyesiz. Beni de hiç tanımıyor. Bu yandan da kendimi suçluyorum sanane sumosh ne karaştın sananeydi diye. Ayrıldılar sanırım benim yüzümden
Sevgilisi varken eskisine dönsem mi diye nabız yoklayan Ayşe'ye değil de size mi sardı. Sallayın gitsin, Ayşe'nin gönü olaydı eskisine dönsem mi demezdi, yedirememiş paşam saldıracak yer aramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?