Kendimi Yuvayıkan gibi hissediyorum benim yüzümden oldu

sana dedıgı lafları bence ayse haketmıs bıraz o ne oyle sevgılı varken eskı sevgılıme doneyım mı donmeyeyım mı oyun mu oynuyorsunuz

Çocuğun verilmiş sadakası varmış. Sizde aklını başına topla ayrıl sonra ne halt yersen ye diyeceğinize; pazardan domates alır gibi seçim yapıyorsunuz. Kim böyle bir mesaj görse aynı tepkiyi verir.

Size fikriniz sorulmuş sizde fikrinizi söylemişsiniz suçlu niye siz olasınızki, o salak oğlanda gitsin ne derdi varsa ayşeyle halletsin

E be canim sende de hata var,
Kizin zaten bi iliskisi varken onu mu seçsem bunu mu seçsem dediginde verilecek cevap "eskisine dön bence" miydi yani

Oglan gururuna yedirememis seninde yazilarini görünce sinirlenmis sana patlamış, ben olsam bende belki böyle bi tepki verirdim hayir sen niye sevgilisi olan birine bunu soylersinki, ayip bence

Bu siralarda kiz ne yapıyor?

Kızlar kızın hiç sesi çıkmıyor valla. Aramadı mesaj atmadı.

Yaptığınız hiç hoş değil ama ilişki sizin yüzünüzden bitmiş de değil. Arkadaşınızın ilişki ayarları bozuk.

Bence ayse degıldi senın fıkrını almak isteyen.

Bastan beri sevgılısıyle konusuyordun bence..agzını aradı senin..sende oltaya dustun..

Aman ıyı olmuş..çoluk çocuk mu bunlar liseli gıbı:S

şimdi moda olmuş aşıklar birbirine face vs şifrelerini vermek...hep güvensizlikten oluyor bu...

yuva yıkan mı

bence derme çatma bir yuvaymış bu zaten zor ayakta duruyormuş.

ay bu ayşe ne kadar gerizekalı bir kız..
şifresini değiştirsin madem bu konuları konusuyorsanız..
hem şifre vermek ne ya.. herkesin bir özeli var...

kesinlikle kızma canım ama kabahat arkadaşında... bunu sevgilisinin okuyacağını bile bile neden sormuş-yazmış-ısrarla cevap istemiş????

çocuk iyi yapar ayrılmakla

Sevgilisi varken eskisine dönsem mi diye nabız yoklayan Ayşe'ye değil de size mi sardı. Sallayın gitsin, Ayşe'nin gönü olaydı eskisine dönsem mi demezdi, yedirememiş paşam saldıracak yer aramış

Sevgilisi olan insana eski sevgiline don demek ne kadar doğru ve etik ? Çocuğun tepkisindense önce bunu tartismali bence. Ayrıca eski sevgilisine donup donmeme konusunda fikir almaya calisan kizdan zaten ayrilsin. Bu hikayedeki herkes fazlaca hatali geldi bana.

Sevgilisi varken eskisine dönsem mi diye nabız yoklayan Ayşe'ye değil de size mi sardı. Sallayın gitsin, Ayşe'nin gönü olaydı eskisine dönsem mi demezdi, yedirememiş paşam saldıracak yer aramış

Ben de tam bunu yazacaktim. Kizin gonlu olmasa eski sevgilisine neden geri donmus, bahane ariyormus, sumoshh a da laf olsun diye sormus. gercekten seven insan alla alla ben de sevgilimi terk etsem mi diye dusunmez bile.

Ayse de bulunmaz Hint kumasiymis arkadas, birini el altinda tutuyor, oteki donmek icin sirada bekliyor Cherry yi harcamislar, bunu anladim su an

Bence senin arkadasin, sevgilisinin okuyacagini bildigi icin israrla sana sormus. Niyeti zaten ayrilmakmis ayrica ne yuvasi ya ben de gercek yuva sandim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…