Kendimi Yuvayıkan gibi hissediyorum benim yüzümden oldu

Cocukta neden suc bulundu simdi anlamadim ki? Benim esime, sevgilime biri eskisine don bence dese, o kisinin kotu niyetini fark ederdim. Ayni zamanda bunu o arkadasina soran esimi veya sevgilimi de hayatimdan cikarirdim. Yani bu meselede sikinti ayse ve sizde. Ikiniz de o cocugu arkasindan vurmussunuz iste. Cocuk yakinda anlar aslinda kendisi icin hayirli oldugunu.

Çocuğun küfür etmesi yanlış ona birşey demiyorum..Ama olaya birde çocuk açısından bakalım..Belki çok seviyor arkadaşını olamaz mı? Ayrıl diye akıl verdiğini görünce gözü döndü demek ki..Sen eskisine dön demek yerine,bu yaptığın yanlış,sevgilin varken başkasını düşünüyorsun düzgünce otur düşün ve bir karar ver demeliydin..O zamanda bunlar olmazdı.Sen düzgün akıl vermediğin için hatalısın,çocuk küfür ettiği için,ayşede oynaklık yaptığı için...

Son düzenleme:
Yazışma sadece '' bırak onu eskisine dön''den ibaret değil sanırım, daha bir çok laf dönmüş ki sevgilisi hakkında zoruna gitmiş okumuş hepsini ona göre sana bu tepkiyi vermiş. Bilemiyorum muhabbetin en başı bilinmeli bence sana hak vermek yada vermemek için..

çocuk kendinde arasın demişsiniz de nerden bilsin karşısındakinin aklı nerde. Öğrenince bırakmış kızı işte.
Daha napcak. Hey allah ya.

Onlarin ayrilacaklari varmista bahane uydurmuslar. Zaten kizin akli ikiye bolunmus senin yazdigindan ayrilmasalar bile kiz yarin obur gun ayrilirmis.

sevgililerine şifrelerini veren kadınlara çok kızıyorum. sebebi de işte bu. belki sen özel şeylerini paylaşıcaksın arkadaşınla? fakat bi bakmışsın ki arkadaşın sevgilisini kocası bellemiş şifresini vermiş(ki kocaya dahi verilmez) ben bu durumda tek suçlunun arkadaşın olduğunu düşünüyorum. görüşünü merak etmiş ve sen de belirtmişsin.

Yuva yikan yazinca kari koca sandim, senin arkadasin bu hoduk herifle sevgili olmaya devam ederse yasar asil sorunu, ardina bakmasin kacsin

Üzülme senin yüzünden değil ayse de az değilmiş zaten çocuğu sırtından vuracakmis.gozu dışardaymis demek.herkes niye çocuğa yüklenmiş anlamadım ayse den başka suçlu yok burda. Oyun oynuyor sevgilileriyle

onların ilişkisi ilişki olsa sen bu durumun içine düşmezdin. ayşe dediğin kişi de karaktersizin önde gideniymiş yedekte de olsun yanımda da olsun ayrıca da yanımdakine her türlü tavizi vereyim sevgilim arkadaşıma küfür etsin benim mailimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…