• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinden küçük erkekle evli olan var mı?

İkiniz de fazlasıyla yetişkinsiniz. Hiçbir problem olmaz yaşla ilgili. Ancak obez insanlara ben hep bi acabayla yaklaşırım genelde de yanılmam. Aşırı kilolu insanlar genelde problem çözme yetileri düşük çözümü yemekte arayan duygusal açlığı olan insanlar oluyor. Bu kısma dikkat et derim yaştan önce
Evet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme yeteneğine sahip degil neden çünkü kilolular .
Gerçekten muhteşem bir bakış açısı

Son düzenleme:
Evet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme gereğine sahip degil neden çünkü kilolular .
Ata Demirer komedyen mesela,Somer Sivrioğlu yemek şefi. Bence onun bedeni,onun sağlığı,onun kararı diyip o halde kabul etmek gerek. Kabul edemiyorsan eğer yoluna devam et. Onun için de senin için de iyisi bu

Ata Demirer komedyen mesela,Somer Sivrioğlu yemek şefi. Bence onun bedeni,onun sağlığı,onun kararı diyip o halde kabul etmek gerek. Kabul edemiyorsan eğer yoluna devam et. Onun için de senin için de iyisi bu
Ya insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.

39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?

Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor

Kilo verilir de alınır da. Önemli olan kilolu olması sizin için sorun mu ? Çünkü evlenmeden zımba gibi olan bir çok erkek evlilikten sonra hızla kilo alıp göbek salıyor...

Bu yaş farkı sorun olmaz eğer ki iyi anlaşırsanız bence.. Denemekte fayda var...

Ya insanlari elbette fiziksel olarak begenmeyebiliriz öyle bir zorunluluğumuz da yok zaten.
Ama kalkıp kilolu insanlar problem çözme yetisine sahip degil gibi bir hakaret etme şansımız olmamalı. Dünya da dediğim gibi bir çok başarılı insan var kilolu , hanımefendi onları tanıma gereği bile duymamıştır muhtemelen kilolular çünkü gerek yok tanımaya , bilmeye.

Ay yine mi sen..her konuma gelip dik dik konuşuyorsun ve sürekli milletin yazdıgı mesajlara begenmedim mi basıyorsun...lütfen sen yorum yapma

Tabi ki fiziksel olarak ilgimi çekmiyor der geçersin,hakaret etmek bence de yanlış -ki kilolu olup her alanda başarılı olan insanlar da var

39 yaşındaki hiç evlenmemiş bir kadın 35 yaşında yine hiç evlenmemiş kültürleri çok ta farklı olmayan bi erkekle sizce mutlu olabilir mi?

Daha cok tanımıyorum ama
Erkekte biraz kilo sorunu var, yeme problemi var galiba..zayıflayıp tekrar stres anında yiyerek kilo alanlardan...Şu an 111 kiloymuş vericem diyor
Esim benden 1 yaş kucuk. Evlendigimizde ben 28, o 27 yasindaydi. Ikimiz de turkiyenin birbirine en uzak diyebileceginiz memleketlerdeniz. 5 yillik evliyiz. 5 yil boyunca baska nedenlerden cok tartismisligimiz vardir ama yas ve kültür farkliligi bi kere bile sorun olmadi bizde.

Pelin akıl eşinden 4 yaş büyükmüş. Çokta mutlu çiftler :) niye sorun olsunki :) hz Hatice peygamberimizden kaç yaş büyüktü :)

Daha cok tanımıyorum ama
Boyu kaç senin yanında çok mu kilolu kalır 111 kilo deyince boya göre değişir üç yaş sorun değil vereceğim demekle olmuyor önce versin kilolarını obez bir yapısı varsa sende tam tersi zayıf kilo veren birisi isen o ileride daha fazla kilo alırsa bunları da düşünmek gerek gerçi ortada gerçek aşk sevgi saygı varsa kilonun bir önemi yok ama yolun başında ilken bu tarz seçimleri göz önün de bulundurabilirsin

Adam da 35 cokta kucuk degil o yuzden 4 yaş sıkıntı olmaz, bana kalsa istemem o ayri.

Bir de kilo konusunu "verecekmiş" diye dusunmeyin belki veremez, belki verecek tekrar alacak, belki evlenince iyice salacak bunlari göz önüne alin. Boyu 190 üzerinde degilse 111 kilo aşiri bir kilo ve o kiloda bir insanin gunluk aktivitelerde olsun, cinselllikte olsun fit bir insanla ayni aktiflikte olduguna beni kimse inandiramaz, cabuk yorulur, fazla terler en basiti. Bu derece kilolu birinin aktif oldugunu gormedim, aktif diyenin de aktiflik algisi farklidir ya da bilemeyecegim.

Daha cok tanımıyorum ama
Ben olabilir diye düşünüyorum benim kuzenimin eşi 2 yaş büyük kuzenimden çok iyi anlaşıyorlar şükür çok mutlu bi aile oldular arada 4 yaş fark var bence olur neden olmıycak

25-29 olsa olmazdı bence ama 35-39 normal. o yaşlarda karakter temelli oturmuş olur artık.
tabi başka etkenler de önemli.
kilo konusuna yorum yapamıycam yani şişman insan sevmiyosan yola devam etme. kilo vericem dedi diye biri ile evlenilmez.
Kilo ile ilgili yorum yapmayı unutmuşum 🙂 evet kilo her açıdan sıkıntı ama sağlığını yaşantısını etkilemeyecek bir kiloya gelebilir diye düşünüyorum benim eşim 100 kiloya yakın şuan ben 45 kiloyum 🙂 ama şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık tabi o kilosundan rahatsız ama ben onun kalbini seviyorum kilosu beni rahatsız etmiyor

ayy niye kızz 1 salak yüzünden aslanlara küsme benim de yükselenim aslan :KK66:

Küsmemek lazım sonuçta büyük konuşunca başa geliyor demi :D

Her burçta sanırım bir aşırısı var, babam da balık güya duygusal falan ama bildiğin kindar mesela aşırı özelliği burcun. Aşırısı olmadıkça aslan bence iyi bir burç ya, ama mesela hislerini göstermeyip çok güzel saklayabiliyorlar ortada bişi yok sanıyorsun sonra bakmışsın adam aylarca kin gütmüş ben şok :O

Küsmemek lazım sonuçta büyük konuşunca başa geliyor demi :KK70:

Her burçta sanırım bir aşırısı var, babam da balık güya duygusal falan ama bildiğin kindar mesela aşırı özelliği burcun. Aşırısı olmadıkça aslan bence iyi bir burç ya, ama mesela hislerini göstermeyip çok güzel saklayabiliyorlar ortada bişi yok sanıyorsun sonra bakmışsın adam aylarca kin gütmüş ben şok :O

Kin gütmek te yeni neslin arızası olmuş herhalde

Evet mesela dünyanın en iyi opera sanatçıları, bazı büyük liderleri vs problem çözme yeteneğine sahip degil neden çünkü kilolular .
Kendi içlerinde karşılaştıkları problemleri yenemeyen insanlar başarısız olur diye bir algınız varsa bu saçma kusura bakmayın da. Zira çok başarılı birçok insandan şunu duyarsınız tırnaklarımı yiyorum aşırı yemek yiyorum saçlarımı koparıyorum temizlik takıntım var. Obsesiyonları olan insanlar ki buna aşırı yemek de dahil genelde mükemmeliyetçi olan bunu dışarı yansıtmayan ancak kendi içinde ciddi sıkıntıları olan insanlardır. Bu sizin bakış açınızda anlaşılmaz ancak birazcık insanların içini görme yetisi olan birçok kişinin fark ettiği bir durumdur. Zaten o insanlar da içlerini çok az insana açarlar samimiyetle

Kendi içlerinde karşılaştıkları problemleri yenemeyen insanlar başarısız olur diye bir algınız varsa bu saçma kusura bakmayın da. Zira çok başarılı birçok insandan şunu duyarsınız tırnaklarımı yiyorum aşırı yemek yiyorum saçlarımı koparıyorum temizlik takıntım var. Obsesiyonları olan insanlar ki buna aşırı yemek de dahil genelde mükemmeliyetçi olan bunu dışarı yansıtmayan ancak kendi içinde ciddi sıkıntıları olan insanlardır. Bu sizin bakış açınızda anlaşılmaz ancak birazcık insanların içini görme yetisi olan birçok kişinin fark ettiği bir durumdur. Zaten o insanlar da içlerini çok az insana açarlar samimiyetle

Ayy sen de....o kinaye yapmış orda yaa...birbirinizi yanlış anlayıp aynı fikre geldiniz hahaha

Back
X