- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Beden yorgunluğunu uzanarak vs.atabilirsiniz fakat kafa yorgunluğu,zihin yorgunluğu zor geçiyor.Evet kızlar gerçek manada soruyorum, gün içinde rahatlamak için kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ? Özellikle işi gereği gün içinde sürekli insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar, kendinize zaman ayırma, kendi başınıza kalma ihtiyacınız oluyor mu? Bunları soruyorum çünkü yoğun geçen bir haftanın sonunda bir de yoğun geçen bir hafta sonu yaşarsam aşırı yoruluyorum ve yeni haftaya yorgun ve agresif başlıyorum.
Bu konuda yorumlarınızı ve yaptıklarınızı merak ediyorum....
Evet kızlar gerçek manada soruyorum, gün içinde rahatlamak için kendinize zaman ayırabiliyor musunuz ? Özellikle işi gereği gün içinde sürekli insanlarla muhatap olmak zorunda olanlar, kendinize zaman ayırma, kendi başınıza kalma ihtiyacınız oluyor mu? Bunları soruyorum çünkü yoğun geçen bir haftanın sonunda bir de yoğun geçen bir hafta sonu yaşarsam aşırı yoruluyorum ve yeni haftaya yorgun ve agresif başlıyorum.
Bu konuda yorumlarınızı ve yaptıklarınızı merak ediyorum....
Ayyybenim konummm. O kadar cok anlatip rahatlamaya ihtiyacim var ki okumadim bile yorumlari.
Tek basina yasiyorum. 2 kedim, bir kusum, bir de baligim var. bir de nisanlim. Onunla ev duzuyoruz simdi, bir aya kadar nikah yapicaz sonra da beraber yasiycaz Allah kismet ederse.
Gunde en az 12 saatim is yerinde geciyor. Son zamanlarda bu sure 13-14 saat oldu. Evden cikisim ve geri girisim arasinda o yuzden ucurum oluyor. Eve geldigimde kedilerimin suyunu zor verip kendimi yataga atiyorum. Uyandigimda, butun hayvanlarin bakimi, dus, kahvalti derken, hopp yine is saati. Bu calistigim tum gunler ayni. Haftaici calismak icin yasiyor gibiyim.
Haftasonu ya babam mutlaka bana gelmek ister. Geldiginde butun gunumu onunla gecireyim ona yemek yapayim bekler. Ya arkadaslarim goruselim der, ya da en sevdigim sey olan nisanlimla beraber oluruz. Onunla da bi suru isimiz oluyo. Duvarlar boyancak, gidip boya bakalim. Yerleri doseyecegiz, gidip renk bakalim. Bu dolaplari bosalt onun esyalarina yer acilsin... o kadar yogun geciyor ki gunler cogu zaman Allah affetsin ama yogunluktan artik bikiyorum. Tukenmislik hissediyorum. Bazen nisanlim disinda kimseyi aramiyorum telefonlara cevap vermiyorum beni rahat biraksinlar diye. Isin kotu tarafi ben insanlarla beraber oldugum zamanlarda enerjimi kaybediyorum. Yalnizlik beni dinlendiriyor. Ama buna zamanimin olmamasi beni cildirtiyor. Hele ki nisanlimin ailesiyle gecirdigim zamanlar sanki omrumden zaman caliyorlarmis gibi hissediyorum.
Allah benim gibi insanlarla olmaktan enerjisini kaybedenlere yardim etsin
ben cumartesi pazar çalışmıyorum. ama eşim cumartesi çalışıyor bazen pazar da çalışması gerekebiliyor.
eşim olmayınca destek olan biri de yoksa tuvalete zor gidiyorum.
çocuklar uyuyana kadar ne yediğimden ne de içtiğimden anlıyorum.
öğle tatilim yarım saat ama ben 45 dakikaya çıkarıyorum.
çünkü başka mola kullanmıyorum. ( sigara içenlerin sık sık molası var malum)
yürüyorum. topuklu ayakkabılarım işyerinde.
zaten nikah düğün vb bir şey olmadıkça haftasonları topuklu ayakkabı giymediğim için işte dolabımda duruyorlar :)
gider gelirken rahat ayakkabılarımı giyiyorum. sıcaksa spor ayakkabı, soğuksa bot vb.
aşırı yağış olmadıkça veya çok halsiz olmadıkça her türlü havada yürüdüm. inanın çok iyi geliyor.
Hafta içinde,iş yerinde çok aşırı önemli bir program yoksa öğle tatilimi hiç kimseye ayırmam.
Başbaşa olmayı seviyorum kendimle o anlarda.
Akşam zaten kocamdan sonra eve geliyorum,yemek,televizyon,sohbet,uyku,kendime yapabildiğim en güzel iş kocamla oynaşmak.
Son dönemlerde soğuktan sanırım acayip yoruluyorum,uykulara doyamıyorum.
Tatile ihtiyacımız var,bol uyku ve dinlenmeli...
Az kaldı,çıkıcaz inşallah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?