- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
ah ben bunu bir yapabilsemKendin için bencil olmalısın bence
neye emek verirseniz onu seversiniz,bu cümlenize bayıldım.Vallahi bayılırım kendimeşaka değil. Kendimi çok severim kendime çok değer veririm en önemlisi kendime çok saygı duyarım. Ama bu şımarıkça değil egoistçe değil. Ben kendime emek verdim. Birşeyler elde etmek için çok çaba harcadım hala devam ediyorum. Kurslara gittim Kitaplar okudum Kitaplar okudum Kitaplar okudum (milyon kere daha yazabilirim) kişiliğimi incitmemek için öz benliğimi korumam gereken zamanlarda menfaatlerimden değerlerim için taviz verdim. Kendimi gerçekten seviyorum.
Neye emek verirseniz onu seversiniz. Ama vitrine değil. İçeriye, hayata, manaya.
ah ben de bunu bir kendime diyebilsem çok güzel olacakZamaninda ben de kendimi sevmek icin cok cabaladim. Hayatima tonla arkadas, sevgili girdi, sonra bir baktim hepsi gitmis, ben yine kendimle kalmisim. Iste dedim ki sonuc ne olursa olsun sen hep yine kendinlesin, o gunden sonra sevdim iste. Basit yani...
Canım ben hayatımın yaklaşık olarak 25 yılını kendimle savaşarak geçirdim gerçekten hiç sevmedim şuan 29 yaşındayım kendimle barıştım kim ne derse desin umurumda değil gözünün üstünde kasın var dese biri ama benim kaşım da şöyle olumsuz bi yorum yapardım başkasına bırakmadan vs vs şimdi kaslarim dökülse yine dünyanın en güzeli benimMerhaba KK'nın güzel kadınları,benim derdim tam olarak bu işte.Ben kendimi sevmek istiyorum.Hayatım boyunca hep kendimden başka kişilere daha çok değer verdim.Başkalarının sözlerinden,davranışlarından o kadar çok etkileniyorum ki.Bu da iç huzurumu yok ediyor.Ben kendimi sevmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.Siz kendinizi seviyor musunuz ve seviyorsanız bunu nasıl yapıyorsunuz?
süpersiniz valla,ben de sizin gibi başaranlardan olurum inşallah.Canım ben hayatımın yaklaşık olarak 25 yılını kendimle savaşarak geçirdim gerçekten hiç sevmedim şuan 29 yaşındayım kendimle barıştım kim ne derse desin umurumda değil gözünün üstünde kasın var dese biri ama benim kaşım da şöyle olumsuz bi yorum yapardım başkasına bırakmadan vs vs şimdi kaslarim dökülse yine dünyanın en güzeli benim
kusurlarımı sevmek,mesele burda.Kusurlarını sev
Yanlışlarını sev
İnsanlar bugün var yarın yok onları say bu çok başka konu ama dediklerinden etkilenip onları sürekli mutlu etmek icin uğraşma lütfen
Sen sen olduğun icin önemlisin
neden ki?Benim kendimi sevmeye hakkım kalmadı
neden ki?
İnşallah benim gibi çeyrek asır kaybetmeden yaparsınsüpersiniz valla,ben de sizin gibi başaranlardan olurum inşallah.
Neden sevmeyeceksin ki senden bir tane daha var mı :)kusurlarımı sevmek,mesele burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?