Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

Kendim için yaptığım en iyi şeyler;
Kpssye hazırlanıp atanmak
Eşimle evlenmek
Lazer epilasyona gitmek
Teşekkür ederim kendim

Yıllarca eşimin yalvarmalarına rağmen klima almayıp bu sene öncelik kendim ve diğer fertler için klima almak  ha bide evet lazer yapıp kurtulmak

Cok düşündüm bu sorunun cevabini acaba kendim icin yaptigim en iyi şey ne diye.Okumak ,meslek sahibi olmak,hayir demeyi öğrenmek bir sürü şey gecti aklimdan ama bunlar aslinda yapilmasi gerekenlerdi.O nedenle şu an kucağımda tüm rahatlığıyla uyuyan bir kedim var ,birazdan uyanır ve şapşik şapşik bakar suratıma ondan sonrada kendini yere atıp sev beni hareketleri yapar ben yüz vermeyince de kesin kambur yapip karsima dikilir:))Sanırım kedi sahiplenmek benim de bu hayatta kendim icin yaptigim en iyi şey.Kedisi olanlar beni çok iyi anlayacaktır.Insallah ilerde emekli olunca cok daha fazla kedi sahiplenip hepsiyle oynayip sevecegim.

Rabbim gücüne gitmesin nolur...kendimmicin en iyi yaptığım sey 2.cocugu yapmamak bence...allahim gunah mi bilmiyorum ama sebepleri var...belki ilerisi icin kendime.yapacak en iyi.seydir ama şu anki 2 gıdım.aklimla böyle düşünüyorm...Allah uzun sağlıklı ömür versin 1tane var ve bu memlekete bu düzene bu dünyaya..ben karar vermeyecegim.tabi muhakkak.allah bilir ama 2.cocuk istemiyorum sorumluluk beni.korkutuyor...resmen karanliktam korkar gibi korkuyorum2.den

Burda en aktif üyelerden birisiniz, hiç öyle durmuyorsunuz.. Şaşırdım..

Kendim icin yaptigima coook memnun oldugum 2 sey var
Bana ne demek ve dunyadaki en sevdiğim seyi (yani seyehat etmeyi) yapabilmek icin onume gelen her firsati kullanmak.
Yengec burcuyum, insanlara gercekten cok kıymet veririm. Tabiri caizse kendimi yirtarim bazi seyler icin.
Simdi yine benim icin onemliler ama cogu konuda "bana ne" demeyi öğrendim.
Misal, is yerindeki oda arkasasim daha yirmilerinin basinda. Dayak yediği, ablasini bile döven, her ayrildiginsa tehdit eden,şantaj yapan serefsiz karaktersiz biriyle beraber.
Kizla bu konular hakkinda konuştuk, guzel onerilerde bulunduğumu da düşünüyorum (ayri olduklari dönemde). O da hak verirdi bana. ama kendisi bile isteye tekrar baristi.
Bu saatten sonra "insanin kendi kendine ettiğini 7 köy biraraya gelse edemezmiş" dedim ve o guzel lafi söyledim : bana ne?
Normalde aman arkadasim ucuncu sayfa haberlerine cikmasin diye ikna etmeye calisirdim ayriliga. Ya da ayrildigi vakitler 'bosluga dusmesin de geri donmesin' diye ona vakit ayirirdim. Simdi umrumda bile degil.
Ya da mutsuzluktan ölen arkadasim mi var? Eskiden bin saat konusurdum, uygulamayacagi öğütler verirdim. Hayatinda guzel seyler yaratacak bir degisiklige gitmesi icin yardimci olur, yol gosterirdim.
simdi?
Bana ne. Herkes mutlu olmak zorunda degil. Belki de mutsuzlugu-melankoliyi seviyordur.
Ya da annem bir dolandiriciya inaniyor. Ona da dedim,bu adam dolandirici diye. Ama inatla adama inaniyor. Adam da devamli or durumda kalip para istiyor falan.
Normalde kafayi taksam gercekten takacagim birsey çünkü neden babamin binbir zorlukla kazandigi para ev kadini birinden piskin piskin borc isteyen birine gitsin ki?
Ama baktım dediklerim etki etmiyor. Hatta ben kotu oluyorum. Ve dedim ki: bana ne? Annem dolandirilmak istiyorsa dolandirilsin. Guvenmek istiyorsa guvensin.
Ayni sekilde eskiden isime cok onem verirdim. Ozellikle öğrenciyken gönüllü yaptığım projelerde herkes 'final zamani gelemem' derdi hakli olarak,ben de kimse gelemedigi icin butun isi kendim yapardim proje aksamasin diye.
Ama simdi...
Amaaaan. Bana ne ? Allahin kirosu,medeniyet gormemis bir patronum var. bu adamin sirketi icin kendimi yirtamam. Umrumda bile degil. İşimi yapiyorum, fazlasina elimi sürmüyorum. Merakli bir insanimdir, en basitinden bugun okuduğum kagitta kadinin meslegi stenograf olan biri vardi. Sisteme stenograf yazıp gecmedim de arastirdim baktim neymis,hatta eve gelince dha detayli inceledim. Yani hayata karsi bir merakim var ama iste tam olarak "bana ne" modundayim. Kendi isim disinda birseyi öğrenmiyorum,zor durumda basima kalmasin diye. Cunku bana ne? Ya da islerim yetismeyince canhiras yetistirmeye calismiyorum. Bana ne, yarin yaparim :)
Ornekler cogaltilabilir...
Ikinci konu da yazsam sayfalar surer.
Seyehat...
15 temmuz pazartesi mi? Cuma gecesi cumartesi pazar pazartesi...cik kampa
Bayram 9 gun mu? Sag bastan su sehirde iki gun bu sehirde uc gun digerinde 4 gun kal.
Yillik iznin icin ucuzgezi.info yu takip et, en ucuz tarihte cik yurtdışına, cooook mu bunaldin? Hayata bir iste calisip yaslanmak icin gelmedin mi? Yazil bir tura Et istifani cik tura , öğrencisin paran mi yok? Part time palyacoluk yap. Okulun gezi kulubunde gorev al :)
Boyle boyle seyler...

İlişkinizin iyi gitmesi için her detay düşünülüp planlanmış sanki

Birkaç kere mi üniversiteye gittiniz nası oldu anlamadım

Bu ikisini ben de yapmaya çalışacağım özellikle sevgiliyle alakalı kısmı yapabildiğimi söyleyemem karşı tarafın ilgisi az geliyordu bi öncekinde ama alttan alıp durdum
Hayatta krndim için yaptığım en güzel şey terapiye başlamak oldu. Ruh dinginliği herşeye bedelmiş.
psikologa mı gittiniz yoksa psikoterapi gibi bir şey mi?
antidepresanlar sizde ruh halinizde davranıslarınızda nasıl etkiler olusturdu? Ben Çok kısa bir süre kullandım ama sonra bıraktım
Napıyodu bu kadın size bu kadar?

Engelli olduğum halde büyük işleri başarmak..:)
ünv okudum memurluğa atandim ev aldim evlendim araba aldim çocuğum oldu Çok şükür.
daha ne olsun:
en önemlisi hayata pozitif ve ışıklı bakmak:)
gelecegini iyi düşünmek.
kötü gelirse ben burada kalamayacagim diyip gitmek..
enerji emen kişileri silmek..
arkadaşini iyi seçmek..
uyum sağlamak:) çok şükür.

Kendim için yaptığım en iyi şey yurtdışına yerleşmek oldu. Hem kariyerim için daha iyi oldu hem de daha huzurluyum artık.
hangi ülkedesiniz? Artıları ve eksileri ne sizce?
ama bu özelliğin üstüne gitmeden düzelmezki küçük büyük adım ata ata aşamayacağımız bir şey yok bence. Mesela profil resminiz adınız tanıdık geldi daha önce konuşmadığımız halde demekki akılda kalıcı birisiniz etkiniz güzel insanlar üzerinde başka üyeler de yazmış zaten :)
Insanları olduğu gibi kabullenip hafiflemek, üstüne kafa yorup yorulmamak..
Hayallerimden vazgecmeden kararlılıkla öğretmenlik icin çabalamak, az esya cok huzur diyerek yaşamak
öğretmen oldunuz mu su an?
Sizde baya bir yaşanmışlık var sanırım hayat hikayenizi okumak isterdim
Bağımlılıklardan nasıl kurtulunurun örneği olmuşsunuz yemeği de bağımlılık sayarsak :)
hangi ülkedesiniz?

Banada aynısını yaptılar ve sonrasında bile arayıp sormadılar sanırım düğünde takı bekleyeceğimi falan sandılar yazık hala cok kızıyorum düsündükce ve görüşmüyorum hicbiriyle

- Üniversitemi bitirip, hemen arkasından mali müşavirlik sınavlarına hazırlanıp kendimi bu yolda geliştirip kendi ayakları üstüme basarak kimseye muhtaç olmamak
- Ehliyet alıp araba kullanmak.
- Mutsuz evliliğimi bitirmek ve önüme bakmak
- Hayatımdaki şansım harika insanla tanışıp yavaş yavaş aile olma yolunda ilerlemek. Değer görmek gerçekten en çok ihtiyacım olan şeydi bu paha biçilemez.
- İngilizcemi geliştirmek ve geliştirmeye devam etmek.
- Yogaya başlayıp hem hayata olan bakış açımı değiştirmek hem de 1 yıl içinde daha fit vücuda sahip olmak.

teşekkür ederim :) ama 28 yaşındayım, değişmek zor geliyor. hayatımın hiç bi döneminde aşırı çaba harcayan, kendini bişeylere adayan biri olmadım zaten. ortalama demiştim ya, her zaman böyleyim. ama mutluyum yani. tabi iyi bişey olduğundan değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…