Kendiniz için yaptığınız en iyi şey?

Mutluysanız sorun yok

Kendimi olduğum gibi kabul etmeye başlamak(daha yeni yeni uyguluyorum bunu) ve insanları çok fazla umursamamak..

Artık canım ne yapmak istiyorsa onu yapmak yeme,içme,gezme..önceliği kendime vermek :)

Dişleriniz ne durumda bilmiyorum ama benimkiler çok eğikti ve bir ikisi aşırı sancı yapıyordu
devlet hastanesinde önce yirmilik dişleri çektirdim sonra dolguları orada hallettim (bayağı sıra beklemek zorunda kaldım)
Sonrada özel bir dişçiyle anlaşıp tel taktırdım
Çok uzun sürüyor ve aşırı ağrı veriyor üstüne ikinci el bir araba parasını gözden çıkarıyorsun
ama bu dişler benim yapılan hiç bir diş orijinalinin yerini tutmayacak diye düşünüp işe giriştim

6 yıllık ilişkim bittiğimde kendmi seramik kursuna adadım.. işte kapadokya da geziler oluyordu giidyordum fln.. sonra sertfikasını aldım seramik hocası oldum.. haftasonu kurslarda ders veriyordum.. sonra bi dönem pilatese yazıldım aletli pilatese hoşuma gitmeue basladı gittim geldim fln otelin spor salonuna gidiyodum hem alteli pilates dersim vardı hemde otelin havuzundan yararlanıyordum.. sonrasında iyice gamsız bi insan oldum etrafımdaki insanları azalttım üstüne aileden adaletszlk haksızlık nankörluk yıyınce iice koptum herkesten megersem kendmi bulmuşum bölelıkle daha huzurlu daha mutluyum .. karsıma 2 yıl önce biri çıktı onnla nişanlıyım suan.. herseyımı kendm yapıyorum yapacagım kimseden bişy istemedim istemeyeceğim..

Şuan en çok yapmak istediğim daha sakin bir insan olmak, az sinirlenmek. Geçen yıl bir nebze de olsa başardım iş hayatımda bu yıl da o gücü kendimde fazlasıyla görüyorum ve bu beni inanılmaz rahatlatıyor.
Bir de arkadaş çevresinin her dediğini çok ayrıntılı düşünür ve alınırdım son zamanlarda bunu yapmadığımı fark ettim mükemmel bir durum.
Planlarımda geçen sene biraz aksattığım kitap okuma var ayrıca tefsir okuma ve ezber
Hadi bakalım inşAllah muvaffak olurum, gerçekten bazı can sıkıcı konulardan uzaklaşmanın en kestirme yolu kendimize yeni meşgaleler bulmak

Psikoterapi. Geçmişimi, aklımdan cıkaramadıklarımı derledim topladım, yüzleştim önüme bakıyorum.

Bir yaratıcıya ve dine inanmayi bırakmak hayatım boyunca yaptigim en iyi şeydi. Tabi bunu akılcı düşünceler ve araştırmalar neticesinde yaptım. Sonraki en iyi şey 30 yaşında bekarlığın, flörtün, aşkın, özgürlüğün, para ezmenin ve gezmenin dibine kadar tadını çıkarıp evlenmek oldu. Sonra eşimi sevmek ve onunla iki çocuk yapmak.

Birkaç kere mi üniversiteye gittiniz nası oldu anlamadım
Evet öyle oldu ücüncü ünideyim simdi. Ama benim yasadigim yerde sistem farkli biraz, ondan kaynakli üni okuduktan sonra uzmanlik alani secip tekrar okuyorsun istersen sonrasinda master falan hep yükseltme imkanin oluyo, yoksa üc farkli alanda üc üni okumadim iki farkli alanda ayri okudum simdi uzmanliktayim allah kismet ederse üc senem var iki senem kaldi.

Bosanmak
Sırtımda kambur hissi veren enerji emici arkadaşlarımı hayatımdan cıkarmak
Kaybetmekten korktuğum ne varsa vazgeçmek
Bılınclı yanlısı yapanlara 2.sansı vermemek

Araba kullanmayı öğrenmek , meslek sahibi olmak, eşimle evlenmek ama erken evlenmemek, erken dogurmamak... Duygusal olmamayı istiyorum ama basaramiyorum.

Universite okuyup ekonomik ozgurlugumu kazanmak 2 tane bebemle kimseye muhtac olmadan yasayabilecegimi bilmek beni guvende hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…