- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.622
- 83
- 38
- Konu Sahibi little bird
-
Mutluysanız sorun yokteşekkür ederim :) ama 28 yaşındayım, değişmek zor geliyor. hayatımın hiç bi döneminde aşırı çaba harcayan, kendini bişeylere adayan biri olmadım zaten. ortalama demiştim ya, her zaman böyleyim. ama mutluyum yani. tabi iyi bişey olduğundan değil.
o kadar iyi mi cidden bende hevesleniyorum almaya ama tereddütlerim varPhilips lumea aldım. Dostum sen daha önce nerelerdeydin
Dişleriniz ne durumda bilmiyorum ama benimkiler çok eğikti ve bir ikisi aşırı sancı yapıyorduBen de kelimeleri yuta yuta konuşuyorum, küçükken çok kitap okurdum ama baya boşladım tekrar başlıyım inşallah etkir bana da
benim de sanırım hiç başlamamak çünkü ciddi manada bağımlı olma potansiyeli gösteriyorum bişeylere
Ne şanslısınız Allah bağışlasın
Kendimize en iyi gelecek şeyi aslında biz biliyoruz bana da böyle başkalarının kötü durum sandığı ama beni çok iyi hissettiren durumlar olmuştu ☺
Bende ehliyet var da aldıktan sonra kullanmadığım için kullanmayı unuttumaraba cidden rahatlık.
Kabullenebilmek özellikle en önemlisi bana kalırsa
Allah size bağışlasın yavrularınızı maşallah
çalışmak insana cidden iyi hissettiriyor ☺ O çocuk ne oldu?
meditasyonu kendi kendinize mi yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?
bu üçünü ben de yapma aşamasındayım
bakış açısı çok önemli ☺ Her olayda mutlaka bize kattığı bişeyler var bakınca
Son bir senedir ben de bunları yapmaya çalışıyorum ama bazen hayatımdan çıkarmak istediğim kişiler ekstra kibarlaşıp iyileşmeye başlıyor
kursa mı gidiyorsunuz nası başladınız?
dişlerinizi nasıl yaptırdınız? Bu aralar benim de aklımda var ama ailem yaptırma diyip duruyor.
Ben yaptirali uzun seneler oldu amaLazer epilasyona başlamak
Şuan en çok yapmak istediğim daha sakin bir insan olmak, az sinirlenmek. Geçen yıl bir nebze de olsa başardım iş hayatımda bu yıl da o gücü kendimde fazlasıyla görüyorum ve bu beni inanılmaz rahatlatıyor.Bu aralar kendi bazı karakter özelliklerimden memnun değilim, sevgilimden ayrıldım derken kendimi mutsuz bi dönemde hissediyorum.Şöyle bi twit vardı:
*bu dönemi atlatana kadar yetersiz olduğun herhangi bir konuya odaklan ve o konuda mükemmel olana kadar çalış*
Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Zihinsel veya başka manada da olabilir ve başkalarının yaşadıklarını okumayı da seviyorum.
Sizin için bu zamana kadar kendim için yaptığım/yapıyor olduğum en iyi şeydi dediğiniz şeyler varsa onlar ne? Sizi ne şekilde değiştirdi/etkiledi?
Bu spor olur ,diyet olur, toksik insanları hayatınızdan çıkarmak olur, bir düşünce şeklini değiştirmek olur, sevgilinizden ayrılmak olur, barışmak olur, felaket gibi görünen ama bir şeyler katan bir olay olur; çok fazla örnek verdim kısacası aklınıza gelen her şey olur, ben okumayı severim başkalarının hayatından kesitleri; yorumlarınızı bekliyorum.
Kişiden kişiye değişir. Ben çok tüylü olmadığım için memnun kaldım. Daha sert ve sık tüyleri olanda işe yarar mı bilmem.o kadar iyi mi cidden bende hevesleniyorum almaya ama tereddütlerim var
Psikoterapi. Geçmişimi, aklımdan cıkaramadıklarımı derledim topladım, yüzleştim önüme bakıyorum.Bu ikisini ben de yapmaya çalışacağım özellikle sevgiliyle alakalı kısmı yapabildiğimi söyleyemem karşı tarafın ilgisi az geliyordu bi öncekinde ama alttan alıp durdum
psikologa mı gittiniz yoksa psikoterapi gibi bir şey mi?
antidepresanlar sizde ruh halinizde davranıslarınızda nasıl etkiler olusturdu? Ben Çok kısa bir süre kullandım ama sonra bıraktım
Napıyodu bu kadın size bu kadar?
Hangi lazer yaptırdınız acaba :) tamemen kurtuldunuz muYıllarca eşimin yalvarmalarına rağmen klima almayıp bu sene öncelik kendim ve diğer fertler için klima almak ha bide evet lazer yapıp kurtulmak
Evet öyle oldu ücüncü ünideyim simdi. Ama benim yasadigim yerde sistem farkli biraz, ondan kaynakli üni okuduktan sonra uzmanlik alani secip tekrar okuyorsun istersen sonrasinda master falan hep yükseltme imkanin oluyo, yoksa üc farkli alanda üc üni okumadim iki farkli alanda ayri okudum simdi uzmanliktayim allah kismet ederse üc senem var iki senem kaldi.Birkaç kere mi üniversiteye gittiniz nası oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?