Kendinizden daha güzelle arkadaşlık eder miydiniz?

Ne benim , ne de arkadaslarimin boyle bir sorunumuz yok, hepimiz guzeliz zaten!!:k:kedi::CüvCüv:

ilginçççççççççççççççççççççççççççç garibim çok çekmiş demekkikaydirigubbakcemile3

ne ilginc ha aksine ne kadar guzelsin diye defalarca soylerim kendisinide.

ben arkadaşlarımın fiziksell gelişimiyle değil de beyinsel gelişimiyle ilgilenirimm daha çokkk...CADIARZU

malesef böyle kompleksli ve kıskanç insanlar var...hayret bu kişi pek bi açık sözlüymüş direk söylemiş
genelde bu tiplergördüğüm kadarıyla içten pazarlıklı olur içten içten sinsice yapacaklarını yaparlar..ama farkedilirler...bu tür insanlar benim arkadaşım olamaz farkettiğim an kendimi uzak tutarım

Kendimden güzel ve bakımlı ile arkadaşlık yapmak gibisi var mı ayol?kaydirigubbakcemile3
En yakın arkadaşım benden daha kokoştur,güzellikle ilgili bir çok püf noktasını ondan öğrendim..:lepi:
Kafama takılan,bana yakışır mı diye emin olamadığım ne varsa ona sorarım,o beni yönlendirir.. Ayyy çok özledim Betişcimi..:1hug:

arkadaşlık dostluk kavramı acaba onun gibi düşünen embesiller için neyi düşündürüyor merak ettim

güzellik görecelidir......herkese göre degişir......insanlıgın bir tek tarıfi vardır......
o yüzden insan olsun......dost olsun arkadaş canlısı olsun.....
güzel çirkin fark etmez.....

güzellikte neymiş.......bir iki ginde bak bak doyarsın oysa tatlı dilli candan olursa.....doyumda olmaz..

çok saçma bi düşünce..kompleksli bir düşünce
kafa dengim olsun,derdimi mutluluğumu paylaşabileyim yeterli benim için
yoksa dış görünüşe bakarak arkadaş seçmiyorum ben

benden daha güzeli varmı ki ayol :dilcikar: (kendini beğenmiş üye smileyi) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

elbette ederim, ne zaman kendimi dağıtacak olsam bakar bakar düzelirim, güzelle arkadaşlık iyidir, iyi :hooray:

benım en yakın can dostum benden çok daha guzel ve ben ona baktıkca maşallah derım ve akııl alırım beraber kuafore gıtmek gıbısı varmı beee:)
hee aklıma gelmısken benım butun kız arkadaslarım cok guzel ya dusunce anladım

Elbette ki yaparım dostumu, arkadaşımı dış görünüşe göre seçmem.
Hem güzellik göreceli bi kavramdır kime göre neye göre güzel..?

tiplere değil de kişiliklere göre arkadaşlarımı seçtiğim için cevabım kesinlikle evet.
sevdiğim insanlar(kız-erkek) her daim güzel görünür gözüme benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…