- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Merhaba arkadaşlar
27 yaşında genç çalışan kadınım ilişki evlilik vs yok kendime hedefler koyarken zorlanıyorum
Mesela tek dünyayı gezmek yurtdışına gitmek ama nasıl
Parayla ne alakası var yahu çevremde parası olup şehir dışına çıkmaya cesaret edemeyenler varParanız varsa kendiliğinden gerçekleşen bir hedef
Bunu uygulamadığınıza göre istediğiniz parayı kazanamıyorsunuz, işinizde ilerlemeye çalışın bence
Parayla alakası yok mu sizce? Pasaport, vize, uçak bileti, konaklama, gezme, yeme içme parasız mı gerçekleşiyor? Üstelik euro kurunu düşününce.Parayla ne alakası var yahu çevremde parası olup şehir dışına çıkmaya cesaret edemeyenler var
Siz para olunca her şey olur diye yazmışsınız ona istinaden yazdım sadece parayla olmuyor artı cesaret bilgi birikimiParayla alakası yok mu sizce? Pasaport, vize, uçak bileti, konaklama, gezme, yeme içme parasız mı gerçekleşiyor? Üstelik euro kurunu düşününce.
Cesareti olan herkes gezebiliyor olmalıydı sizin mantığınızla.
Şehir dışına bile cesaret edemeyen biri zaten psikolog yardımı almalı, buraya konu açarak nasıl üstesinden gelebilir?
Parayla alakası yok mu sizce? Pasaport, vize, uçak bileti, konaklama, gezme, yeme içme parasız mı gerçekleşiyor? Üstelik euro kurunu düşününce.
Cesareti olan herkes gezebiliyor olmalıydı sizin mantığınızla.
Şehir dışına bile cesaret edemeyen biri zaten psikolog yardımı almalı, buraya konu açarak nasıl üstesinden gelebilir?
Harikasınız aslında var bir aklımda birşeyler ama net plan çıkaramadım çıkarmaya çalışıyorumDünyayı gezmek diye bir hedef sizin için çok fazla.
Neden daha başı sonu belli olan bir hayal kurmuyorsunuz?
Mesela ağustosta yıllık iznime kadar balkam tatili için 400 Euro biriktirmek.
Bu gayet mantikli bir plan, bunu hedeflerseniz elinize geçen her parayı Euro'ya çevirir, Pegasus vs kampanyalari takip eder, kafanıza uyan tarihlerde bir kampanya gördüğünüzde bileti alır ve iş yerinize yıllık izninizi bildirirsiniz aylar önceden. Sonra da kendinize bir gezi rotası oluşturursunuz.
Ya da yılbasinda Gürcistan'a gitmek diye hedef kurun, Trabzon'a uygun uçak bileti alın, oradan otobuse biner bakuye gider, iki gün gezer sonra sabah treniyle tiflise gidersiniz. Birkac gün kalıp dönersiniz.
Gibi...
Aşama aşama.
İş için Eskişehir'e gitmisken gece otobusuyle burdura,oradan salda gölüne geçmek gibi ,memlekete giderken yol üstünde güzel bir şehirde mola verip bir gün o şehri gezip ertesi öğlen tekrar arabaya binip nemlekete gitmek gibi ..
Bu saydığım sekilde ben trde 43 şehir, 23 de ülke gezdim. Ki hiç de güzel bir isim,param yok. Sadece planımı güzel yaparım
Harikasınız aslında var bir aklımda birşeyler ama net plan çıkaramadım çıkarmaya çalışıyorum
Dijitalle uğraşan bir arkadaşım buraya taşındı aslında dijitalde bir iş fikrim var bu fikri yaparken de Türkiye'de durmak yerine farklı ülkelerde olmak istiyorum tabi net bir plan çıkarmaya ihtiyacım varYurtdışında Çok Ucuza Keşfedebileceğiniz 5 Vizesiz Ülke - EDUMAG
Yurtdışında seyahat etmek hem maddi açıdan hem vize açısından bir hayli zor. Ancak bazı ülkeler var ki hem ucuz hem vizesiz. İşte 5 vizesiz ucuz ülke.edumag.net
%100000000 Karadag derim. Karadagi biraz gooogleyin,s ehirleri secin. Sehirlerin arasi cok uzak olmasin tren&araba ile gidilecek yer olsun. 3 veya 4 sehir secerseniz 1 hafta yapar. Otelleri de booking.comdan secersiniz.
Tek karadag bir hafta için fazla bence. Karadağ sec, bir gece otobüs ile Mostara git (gece bin sabah 8de oradasin, mostar'i gezdikten sonra dolmuş gibi saat başı arabalarla sarayevoda git,oraya bir gün yeter. Akşam da uçağına bin dön:) gidiş Karadag dönüş Bosna olarak al biletYurtdışında Çok Ucuza Keşfedebileceğiniz 5 Vizesiz Ülke - EDUMAG
Yurtdışında seyahat etmek hem maddi açıdan hem vize açısından bir hayli zor. Ancak bazı ülkeler var ki hem ucuz hem vizesiz. İşte 5 vizesiz ucuz ülke.edumag.net
%100000000 Karadag derim. Karadagi biraz gooogleyin,s ehirleri secin. Sehirlerin arasi cok uzak olmasin tren&araba ile gidilecek yer olsun. 3 veya 4 sehir secerseniz 1 hafta yapar. Otelleri de booking.comdan secersiniz.
Dijitalle uğraşan bir arkadaşım buraya taşındı aslında dijitalde bir iş fikrim var bu fikri yaparken de Türkiye'de durmak yerine farklı ülkelerde olmak istiyorum tabi net bir plan çıkarmaya ihtiyacım var
Haklısınız deneyecegimYukarda dedikleri gibi o kadar yuksek atlama yapmaktansa konu sahibesi once bir git, gez, ucaga bin:) Ucaga bindikten sonra gerisi geliyor, gidip yerlesesin varsa 2. kez gitmek daha kolay. Onemli adim bence o ilk kezi yapmak cikip gidebilmek.
Maddi acidan sorununuz yoksa ufak turlarla baslayin. Balkan turu gibi gurcistan gibi vize istemeyen yerler.Merhaba arkadaşlar
27 yaşında genç çalışan kadınım ilişki evlilik vs yok kendime hedefler koyarken zorlanıyorum
Mesela tek dünyayı gezmek yurtdışına gitmek ama nasıl
Aslında her şey maddiyatta bitmiyor.Maddi acidan sorununuz yoksa ufak turlarla baslayin. Balkan turu gibi gurcistan gibi vize istemeyen yerler.
Sonra japonya kore gibi 3 ay vizesiz gidilen ulkelere gidersiniz.
Hersey maddiyatta bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?