- 21 Temmuz 2018
- 987
- 806
- 103
- Konu Sahibi Minimini22
-
Bazen yapabilirmiyim diyordum umut oldu mesajınız teşekkürlerAslında her şey maddiyatta bitmiyor.
Work away programları var,dünyanın her yerinde özellikle Asya'da.
Mesela hostelle anlasiyorsun,her gün kahvaltı hazirliyorsun sadece sabah 6-10
Kalacak yerin ve Yemen içmen onlardan oluyor.
Ya da konaklamayı ücretsiz sağlayacağın yerler olabiliyor , benim de çok kullandığım couchsurfing sitesi gibi uygulamalarla. Ya da bir İspanyol arkadaşım Fransa'ya üzüm hasadına gitmişti,bağ bozumuna. bir hafta çalıştı, üç hafta tüm fransayi gezdi döndü:)
Daha neler neler var. Senin ücretsiz gönderecek tonla kuruluş var. Mesela Avrupa gönüllü hizmetleri. Gidiyorsun, gönüllü bir organizasyonda çocuk hapishanesinde, ağaç dikimde, kreşte , bedensel engellilerle , mültecilerle falan . Artık neyi sectiysen çalışıyorsun. Konaklama ve onlardan, cep harçlığı onlardan. Üstelik gezebilmen için her ay birkaç tatil günün de oluyor. Ya da benim de gittiğim gibi Erasmus plus 'a katılıyorsun,bir haftalik bir proje. Vizen biletin vs her şeyini ab karsiliyor.
Daha neler neler var. Ve kimler kimler yollarda , anlatmayayim.
Ama hiç bir şey insana havadan gelmez. Biraz araştırmak ve basvuru yapmaktan korkmamak lazım
parayı yönetmekte bir beceri yaParanız varsa kendiliğinden gerçekleşen bir hedef
Bunu uygulamadığınıza göre istediğiniz parayı kazanamıyorsunuz, işinizde ilerlemeye çalışın bence
aslında Güneydoğu'da hasar yoka yakinBenim aklımda bu sene güneydoğu turu vardı kalbim kanıyor düşündükçe sanırım artık oralar düzelse bile gezemem
ya da usenenlerParayla ne alakası var yahu çevremde parası olup şehir dışına çıkmaya cesaret edemeyenler var
Parayla alakası var elbette. Dolar, euro dan bahsetmeye gerek bile yok. Ama cesaret edemeyenler kısmında haklısınız o ayrı bir durum. Aslında oda cesaret edemiyor olmaktan ziyade çok fazla istemedikleri içinde çabalamıyorlar bana göre. Hani şu arkadaş ortamında isteksiz bir şekilde '' evet ya orayı da gezelim '' deyip plan yapınca binbir bahane uyduranlar vardır ya onun gibi bunlarda. İrlanda, İsviçre, İngiltere'de çok sevdiği akrabalar olup gitmeyen arkadaşlarımda vardı. Gitmek istiyorum ya da istemiyorum demiyorlar mırın kırın ediyor sadece :) Zaten bir kere çıkan otomatiğe bağlıyor :)Parayla ne alakası var yahu çevremde parası olup şehir dışına çıkmaya cesaret edemeyenler var
Yani en azından ayda 200-300 bin kazanan iş insanı zenginler bizim yerimize geziyolardırparayı yönetmekte bir beceri ya
ben kazanıyorum bence ama yok para mara ncnxnxm
vala umarım benim gibi üşengeç değillerdir de paranın hakkını veriyorlardır cjdkdkdkYani en azından ayda 200-300 bin kazanan iş insanı zenginler bizim yerimize geziyolardır
Yani en azından ayda 200-300 bin kazanan iş insanı zenginler bizim yerimize geziyolardır
Mesleğiniz nedir maşallahYani ben o kazanç seviyesindeyim, haftasonları gezmeye halim olmuyor, haftaiçleri de %100 konsantre çalışıyorum ... yılda 2 kez tatile çıkıyorum genelde, kışın 1 hafta, yazın da 1 hafta otele gidiyorum, 3 ay yazlıktan remote çalışıyorum. Kısacası çok para = güzelce gezme değil kesinlikle, parayı kazanmaya çabalarken harcamaya vakit ve enerji kalmıyor
Şu kadar gezebilsem valla yeterYani ben o kazanç seviyesindeyim, haftasonları gezmeye halim olmuyor, haftaiçleri de %100 konsantre çalışıyorum ... yılda 2 kez tatile çıkıyorum genelde, kışın 1 hafta, yazın da 1 hafta otele gidiyorum, 3 ay yazlıktan remote çalışıyorum. Oteldeki 1 haftayı full tatil yapıyorum, onda da zaten hayatımdan geçmiş oluyorum yemekten sonra uyuyakalıyorum dsgdgdfg. Kısacası çok para = güzelce gezme değil kesinlikle, parayı kazanmaya çabalarken harcamaya vakit ve enerji kalmıyor
elini başıma sur ben de kazanmak istiyorum öyle ama yorulmadan djsjsjsYani ben o kazanç seviyesindeyim, haftasonları gezmeye halim olmuyor, haftaiçleri de %100 konsantre çalışıyorum ... yılda 2 kez tatile çıkıyorum genelde, kışın 1 hafta, yazın da 1 hafta otele gidiyorum, 3 ay yazlıktan remote çalışıyorum. Oteldeki 1 haftayı full tatil yapıyorum, onda da zaten hayatımdan geçmiş oluyorum yemekten sonra uyuyakalıyorum dsgdgdfg. Kısacası çok para = güzelce gezme değil kesinlikle, parayı kazanmaya çabalarken harcamaya vakit ve enerji kalmıyor
Meslek nedir merak ettim bende aynıyım sankielini başıma sur ben de kazanmak istiyorum öyle ama yorulmadan djsjsjs
mesleğinde şuan Türkiye'nin en az kazananlarimdan biri olabilirim bu tembelligimden
ekstra mesai bile yapmıyorum gerek yok diye cjjxjx
zaten harcamaya da üşeniyorum cidden gerek yok gibi cnxkxmd
beni mi merak ettiniz cherrye sormusunuz emin olamadım neyseMeslek nedir merak ettim bende aynıyım sanki
AA supermis yurtdışı falan dusunuyormusunuz sizede sormustumbeni mi merak ettiniz cherrye sormusunuz emin olamadım neyse
beni alintilamissiniz söylüyorum
doktorum ben.
yok hiç düşünmüyorumAA supermis yurtdışı falan dusunuyormusunuz sizede sormustum
Herkesin beklentisi farklı tabi benim istediğim dijital ile ilgili çalışıp gezmek ne kadar olur bilmiyorumyok hiç düşünmüyorum
geçen sene İngiltereye yerleşmenin kıyısından döndüm kendi isteğimle.
benim isteklerime uygun değil yurtdışı
ha Amerika olsaydı isterdim ya kapitalizm cenneti fndndm
Şaka mı yapıyorsunuz ? Dalga geçilecek bir durum yok ortadaaslında Güneydoğu'da hasar yoka yakin
gezin mutlaka bence.
sanırım bunun icin en uygun çağda yaşıyoruz yapan çok insan var ,Herkesin beklentisi farklı tabi benim istediğim dijital ile ilgili çalışıp gezmek ne kadar olur bilmiyorum
İnşallah bu alanda en iyisi olmak istiyorum çok çalışmam lazım pek çalışmıyorum bu alana yakın bir işte çalışıyorum düzen yapamadım henüz :)sanırım bunun icin en uygun çağda yaşıyoruz yapan çok insan var ,
siz de yaparsınız
ne konuda dalga geçiyorum ?Şaka mı yapıyorsunuz ? Dalga geçilecek bir durum yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?