- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
güzel konu hoşuma gitti düşündürüyor:))
ben mutluluğu huzura bağlıyorum daralmışsam abdest alıyorum (genelde boy oluyor ılık duş kendine getiriyor insanı)
açıyorum kitabı dua okuyorum içinden geldiği gibi dua ediyorum eşim, evim, ailem, sevdiklerim, ülkem, dünya için
şükrediyorum aldığım nefes , sahip olduğum iş, eşim, ailem, sağlığım, geçinebildiğim için, huzurum için ... aklıma gelen her şey için şükrediyorum böylelikle sahip olduklarımı hatırlamışta oluyorum.
saçlarıma , cildime bakım yapıyorum, süsleniyorum sevdiğim kıyafetleri giyiniyorum iyi görünmek iyi hissettiriyor.
mutfakta yemek , hamur işi , tatlı aklıma ne gelirse yada canım ne isterse yada eşimin sevdiği yemekleri pişiriyorum ve ona sunuyorum hem ben mutlu oluyorum hem onu bayram ettirmiş oluyorum.
en yakın arkadaşımı arayıp dakikalarca geyik yapıyorum konuşmanın yarısı gülmekle geçiyor. insanı anlayan birilerinin olması iyi geliyor.
tatlı yiyorum ıhhhh güzel bi pasta yada dondurma o an ne istersem ama bunu seranomi şeklinde yapıyorum tabağı süslüyorum masayı süslüyorum ve her lokmasını ağır ağır sadece ağzımdaki tada konsantre bi şekilde yiyorum :))
eşime sarılıyorum, öpüyorum ( annem uzakta önceden anneme yapardım :))
temiz hava alıyorum takıyorum kulaklığı çıkıp yürüyorum
sabahları tüm camları açıp ( genelde hafta sonu sabahları yaparım) evi havalandırıyorum ve güzel bi kahvaltı
yiğenimle animasyon film seyrederdim o filme gülerdi ben ona gülerdim ( şimdi ayrı şehirlerdeyiz)
alış veriş yapmak özellikle ayakkabı, çanta almak :))
aklıma gelen şeyler bunlar hayattan ve sevdiklerinden beklentilerini düşük tutacaksın ki mutlu olasın ben öyle yapıyorum ailemden uzakta eşimle bu şehirde yalnızız çoğu zaman içimi bir özlem yalnızlık kaplıyor ama çabuk geçiyor. :)[/SIZE]
Ne mutlu siize, siz olayı çözmüşsünüz bence