senin yorumları çok okumuştum :) :) benımde sağ kulağımın üstü açık ama doktor açılmas daha dio gerci benm amaliyat olalı bir haftacık oldu... Bende seni bulmuşken bi kaç soru sorabilir miyim dikişler eriyince ne kadarlık bir açılma oluyor ve kulak ne kadar zamanda iyleşio mesela biri senın kulanı çekse bişi olur mu.
Kulakların oturmuştur artık senin.3 ayda ne kadar açılma olursa o demişti benim doktorum ...
Bayanlar benim sargilarim acildi dolayisiyla baya mor falan hani dokunmak istemiyorum sanki benim kulaklarim degilmis gibi ama bi sey fark ettim , kulak memelerim buzulmus birazda sarkmis gibi geldi kulak memelerim cok kotu duruyor acikcasi hani itici resmen. Doktora soyledim duzelir henuz cok erken 3 gun oldu morluklar sislikler bi insin bakalim eger duzelmezse bi islem uygulariz dedi((( Sizdede oyle oldu mu kulak memenizde bi farklilik? Offf cok endiseliyim
Dış görünüş,şişliklerin inmesi falan 20 günü buluyor... Bir de kızlar size 1 soru kulaklarınızın üst kısmında misina ipinin ucu gibi sivri bişi geliyor mu elinize? Üst kısımları içten dikip dıştan tutturmuşlar galiba :)) Acıtmıyor ama ne biliyim bir garip geldi bu durum bana :))
canım ben ameliyat olduğumda kulaklarım değiyordu neredeyse kafama, ama tabi şişdiğinden dolayı oluyor o yani iki kulağım arkasına da işaret parmağım girmiyordu şimdi sadece sol olana giriyor diğeri ilk zamanlarda ki gibi
onun için bende sadece birinde biraz fazla acılma oldu ilk üç ay geceleride band takmıştım sonra bıraktım bence en iyisi 6 ay felan taksak daha iyi olur şimdi yatarken sol kulağım hiç bişey hissetmiyor ama sağ kulağımın üstüne yatınca bi kaç saniye acıyor bana doktorum vallaha zamanla iyileşir dedi yani tam olarak oturur ( yani bi kaç yıl falan gibinsindn ) yani dikkat et kıvırma sakın hele başlarda zaten takabiliyorsan çok sıkmayan fakat gevşekte olmayan bi bandı bir ay boyunca sürekli tak
yani şuan biri kulağımı çekse sert bir şekilde kesin bişey olur çünkü normal kulak gibi esnek değil hala o da zamanla olurr korkma zaman hemen geciyor hemende alışıyorsun ama her ay kulağının fotosunu çek aradaki farkı görürüsün zamanlar ;D
şişlikler inince kulak şeklini alınca açılmalar oluyormuş yaa bunlar kaç milimlik açılmalar benm merak ettiğim o
olanlar birkaç resim atabilir mi acaba nasıl oluor morluklar yapışıklık :)
Ben atabilirim fakat nasil? Telefondan giriyorum ben. Arkadaslik istegi yolladim size ordan mi atabilirim?
çok iyi olur.Bende tam bilmiyorum ama profile girince albüm ekle var sol altta orası olabilir.
Bilgisayardan girince denemeye calisacagim. Kendi albumume ekleyecegim ama en az 25 yorum falan olmasi gerekiyormus aklimda olan sorulari diger forumlara soracagim bunun icin
tmm gerçekten çok iyi olur diger arkadaşlar içinde :)
koyabildigim zaman koyacagim fakat gorunumu su an kotu koydugumda kimsenin olup/olmama fikrini degistirmek istemem..:)
kötü durumunuda koyarsanız sevinirim ,fikir açısından.Zaten kafasına koyan,kimse vazgeçiremez benim gibi :)
Ya boyle ust uste yaziyorum ama ben yarin banyo yapacagim yaparken ve sonrasinda nelere dikkat etmem gerek? Birde saclarim cok uzun. Yani ayiptir soylemesi popoma kadar. Tararken falan cok zor olucak:/
ama o şişlikler morluklar kişinin yapısına göre değişiyor mesela bende morluk hiç olmadı kızarıklıkta hafif şişlik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?