Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım ben ameliyat olduğumda kulaklarım değiyordu neredeyse kafama, ama tabi şişdiğinden dolayı oluyor o yani iki kulağım arkasına da işaret parmağım girmiyordu şimdi sadece sol olana giriyor diğeri ilk zamanlarda ki gibi

onun için bende sadece birinde biraz fazla acılma oldu ilk üç ay geceleride band takmıştım sonra bıraktım bence en iyisi 6 ay felan taksak daha iyi olur şimdi yatarken sol kulağım hiç bişey hissetmiyor ama sağ kulağımın üstüne yatınca bi kaç saniye acıyor bana doktorum vallaha zamanla iyileşir dedi yani tam olarak oturur ( yani bi kaç yıl falan gibinsindn ) yani dikkat et kıvırma sakın hele başlarda zaten takabiliyorsan çok sıkmayan fakat gevşekte olmayan bi bandı bir ay boyunca sürekli tak

yani şuan biri kulağımı çekse sert bir şekilde kesin bişey olur çünkü normal kulak gibi esnek değil hala o da zamanla olurr korkma zaman hemen geciyor hemende alışıyorsun ama her ay kulağının fotosunu çek aradaki farkı görürüsün zamanlar ;D

benim kulak mememde sertlik olmuştu o da düzeldi kısa sürede aradan biraz zaman geçsin düzelmezse o zaman endişelen

ya benimde sağ kulağımın üstünde siyah yapışık birşey var

şişlikler inince kulak şeklini alınca açılmalar oluyormuş yaa bunlar kaç milimlik açılmalar benm merak ettiğim o

şişlikler inince kulak şeklini alınca açılmalar oluyormuş yaa bunlar kaç milimlik açılmalar benm merak ettiğim o

yani kişiden kişiye değişebilir galiba açılmalar tabi seninde kulağına iyi bakman gerekiyor işte benim açılması bir parmağım giriyor :))

Arkadaslar bu arada bir sorum var. simdi ben sac bandina gectim ama sac bandinin altina gazli bez koydu doktor hani hic bantlamadi sadece baski amacli ustune sac bandi takiyorum istersen cikar dedi ama sanki ben cikarinca eski haline donucekmis gibi hissediyorum sizdede bu duygu var mi? Krem surerken(-ki kremi bu korkuyla pek duzenli kullanamiyorum) sac bandini cikariyorum ve o an sanki kulagim eski haline donucekmis gibi hissediyorum. Ameliyatimi 25inde oldum 4 gun gecti ve dokununca cok garip, sanki benim kulagim degilmis gibi. Sizdede boyle mi?:/ bu yuzden 1-1.5 ay sabah aksam sac bandi kullanacagim daha sonra aksamlari kullanacagim. su an bile sac bandi ve gazli bezle fakat eski halinde gibi sanki garip

Ya boyle ust uste yaziyorum ama ben yarin banyo yapacagim yaparken ve sonrasinda nelere dikkat etmem gerek? Birde saclarim cok uzun. Yani ayiptir soylemesi popoma kadar. Tararken falan cok zor olucak:/

Ya boyle ust uste yaziyorum ama ben yarin banyo yapacagim yaparken ve sonrasinda nelere dikkat etmem gerek? Birde saclarim cok uzun. Yani ayiptir soylemesi popoma kadar. Tararken falan cok zor olucak:/

kulaklarını dokunma canım hiç üstünden su dök yeter ben öle yaptım gerçi ben saçımı yıkarken annemde yardım etti. çıktıktan sonra tutam tutam kuruladm sacımı önleri hemn kuruttum bandı taktım snra saçımı taradım benmde senınkadar olmasada saçlarım uzun

konuya cevap vere tıklıyorsunuz ya aşşağıya inin eklenti ekle var ona tıklayın yukarıda dosya ekle yazıyor resmi burdan atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…