Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

slm ben yaklaşık 5 gün önce op.dr. ali mezdeğinde lokal anestesi ile oldum çok keyifli bir ameliyattı panik atak hastasıydım çok korkmuştum ama odaya girdiğim an herşey değişti.ilkay beyin eli çok hafif uyuşturmada bişey anlamadım sonrası şişlik agrı oldu ama çok dayanılmayacak gibi değildi.hocamı telefonla sürekli rahatsız ettim hep güler yüzle cevapladı çok iyiydi bence kaybedecek hiçbişeyiniz yok para dışında:)) mutluluğunuz için değer:))

Kızlar ben olalı 10 ay oluyo sağ kulagım gayet yapışık fakat sol ona göre biraaz daha açıldı, daha fazla acılma olur mu ondan korkuyorum ??

Kızlar ben olalı 10 ay oluyo sağ kulagım gayet yapışık fakat sol ona göre biraaz daha açıldı, daha fazla acılma olur mu ondan korkuyorum ??

senin yorumları çok okumuştum :) :) benımde sağ kulağımın üstü açık ama doktor açılmas daha dio gerci benm amaliyat olalı bir haftacık oldu... Bende seni bulmuşken bi kaç soru sorabilir miyim dikişler eriyince ne kadarlık bir açılma oluyor ve kulak ne kadar zamanda iyleşio mesela biri senın kulanı çekse bişi olur mu.

Tekrar ben. Yarin bandajlarim aciliyor fakat ben rahat duramadim ve sol kulagimin bandajinin acik olan ufak yerinden cok az cektim sanirim alt dikislerimden biri acildi cunku orayi daha bol hissediyorum. Cok endiseli hissediyorum sag tarafimin bandaji daha sikiyken sol tarafim daha bol. Kesin acildi offff(((((

sana eriyen dikiş koymadılar mı eger erıyen dıkısse öle ufak seylerde acılmas zaten ipler bakınca belli, olmuyor içten dikilio sana öle geliodur cnm korkmana gerek yok

sana eriyen dikiş koymadılar mı eger erıyen dıkısse öle ufak seylerde acılmas zaten ipler bakınca belli, olmuyor içten dikilio sana öle geliodur cnm korkmana gerek yok

Bilmiyorum sanirim eriyen dikis. Insallah acilmamistir bakalim yarin acilinca gorecegim. Sizce cok morarmis veya sismis midir? Gerci bunlar onemli degil yeter ki acilmamis olsun..

Arkadaşlar şimdi benim stajım var,temmuz 15'de bitiyor.Devlette olacagım.acaba ameliyatı kaç gün sonraya atar en fazla.Sizi kaç gün sonra ameliyata çagırdı.Devlette olanlar için.

Bide son mesajlarda hep açılma mevzusu çıkmış korkutmayın yaa

ben ıkı hafta sonraya randevu aldım devlette

Bilmiyorum sanirim eriyen dikis. Insallah acilmamistir bakalim yarin acilinca gorecegim. Sizce cok morarmis veya sismis midir? Gerci bunlar onemli degil yeter ki acilmamis olsun..

o ipler cok kuvvetli bence acılmamştır rahat ol. bende şişlikler oldu ama çok değil morarma falan olmadı arkadan bakınca hiç belli değil amaliyat oldugun

Benımkını atcaklardı düğünüm var iyleşmesi lazm dedim aralara sıkıştırdı ama o kadar atmazlar heralde git konuş bence

iyileşmesi tam kaç gün sürdü .Yani dış görünüş olarak.Kıkırdak 6 ayda iyileşiyormuş ama dıştan görünüş.Kaç günde düzelir ?

iyileşmesi tam kaç gün sürdü .Yani dış görünüş olarak.Kıkırdak 6 ayda iyileşiyormuş ama dıştan görünüş.Kaç günde düzelir ?

Dış görünüş,şişliklerin inmesi falan 20 günü buluyor... Bir de kızlar size 1 soru kulaklarınızın üst kısmında misina ipinin ucu gibi sivri bişi geliyor mu elinize? Üst kısımları içten dikip dıştan tutturmuşlar galiba :)) Acıtmıyor ama ne biliyim bir garip geldi bu durum bana :))

Tabi ki morardı ve şişti kulaklar .İlk gördüğünde baya yapışık geliyor Mr. spak gibi ama düzeliyor merak etme...Ben o halini daha bir sevmiştim...Öyle bir bakmayla falan açılmaz merak etme :) Yüreğini ferah tut...

Kulağını çektirmemeye bak bence :) Bende de bu öpüşme olayından sonra iki yana sarılırsın ya , resmen fobi oldu ya :S

Bayanlar benim sargilarim acildi dolayisiyla baya mor falan hani dokunmak istemiyorum sanki benim kulaklarim degilmis gibi ama bi sey fark ettim , kulak memelerim buzulmus birazda sarkmis gibi geldi kulak memelerim cok kotu duruyor acikcasi hani itici resmen. Doktora soyledim duzelir henuz cok erken 3 gun oldu morluklar sislikler bi insin bakalim eger duzelmezse bi islem uygulariz dedi((( Sizdede oyle oldu mu kulak memenizde bi farklilik? Offf cok endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…