Kızlar ben olalı 10 ay oluyo sağ kulagım gayet yapışık fakat sol ona göre biraaz daha açıldı, daha fazla acılma olur mu ondan korkuyorum ??
sana eriyen dikiş koymadılar mı eger erıyen dıkısse öle ufak seylerde acılmas zaten ipler bakınca belli, olmuyor içten dikilio sana öle geliodur cnm korkmana gerek yok
Arkadaşlar şimdi benim stajım var,temmuz 15'de bitiyor.Devlette olacagım.acaba ameliyatı kaç gün sonraya atar en fazla.Sizi kaç gün sonra ameliyata çagırdı.Devlette olanlar için.
Bide son mesajlarda hep açılma mevzusu çıkmış korkutmayın yaa
Bilmiyorum sanirim eriyen dikis. Insallah acilmamistirbakalim yarin acilinca gorecegim. Sizce cok morarmis veya sismis midir? Gerci bunlar onemli degil yeter ki acilmamis olsun..
ben ıkı hafta sonraya randevu aldım devlette
yani 1 ay felan atmazlar demi? çünkü okulların açılmasına az kalacak.
Benımkını atcaklardı düğünüm var iyleşmesi lazm dedim aralara sıkıştırdı ama o kadar atmazlar heralde git konuş bence
iyileşmesi tam kaç gün sürdü .Yani dış görünüş olarak.Kıkırdak 6 ayda iyileşiyormuş ama dıştan görünüş.Kaç günde düzelir ?
iyileşmesi tam kaç gün sürdü .Yani dış görünüş olarak.Kıkırdak 6 ayda iyileşiyormuş ama dıştan görünüş.Kaç günde düzelir ?
Bilmiyorum sanirim eriyen dikis. Insallah acilmamistirbakalim yarin acilinca gorecegim. Sizce cok morarmis veya sismis midir? Gerci bunlar onemli degil yeter ki acilmamis olsun..
Kızlar ben olalı 10 ay oluyo sağ kulagım gayet yapışık fakat sol ona göre biraaz daha açıldı, daha fazla acılma olur mu ondan korkuyorum ??
olablir ip ama onlar zamanla atar kendini takma kafana
senin yorumları çok okumuştum :) :) benımde sağ kulağımın üstü açık ama doktor açılmas daha dio gerci benm amaliyat olalı bir haftacık oldu... Bende seni bulmuşken bi kaç soru sorabilir miyim dikişler eriyince ne kadarlık bir açılma oluyor ve kulak ne kadar zamanda iyleşio mesela biri senın kulanı çekse bişi olur mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?