Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ama birinci günde aynıydı kişinn yapısına göre değişio işte o kızarık şişlik bende pek olmadı tek begenmedgm sağın üstü açık

benım bugun 10, gün daha açılma yok dikişler eriyince açılıomuş. Benım sağ kulağımın üstü biras açık kötü durmuyor ama bıras daha acılırsa kötü durabilir zaman gösterecek.

canım benimde oyle olmuştu hemen hemen ,kulağının arkasına gazlı bez koyduktan sonra bende baş bandı takmıştım bandlamasına gerek yok o sadece amelyet çıkğtın zaman öyle yapıyorlar Krem sürürken bende çok korkuyordum bizimkilere sürekli dikkat et bastırma falan diye , şey kullan kulak temizleme çöpüne sür kremi haffice kulağının arkasına sür ben öyle yapmıştım Dokununca bende bi garip oluyordum ama bak daha bi hafta bile geçmemiş sabır bıraz eski haline dönmez ama sen hiç çıkarma bandı gece gündüz tak arada bi bakarsın tabi şuan hala şiş onun için sana çok tuhaf geliyor geçer o zamanla iki haftaya kadar azalır epey

Ya boyle ust uste yaziyorum ama ben yarin banyo yapacagim yaparken ve sonrasinda nelere dikkat etmem gerek? Birde saclarim cok uzun. Yani ayiptir soylemesi popoma kadar. Tararken falan cok zor olucak:/

kulaklarına değmemeye çalış , yavaş yavaş yap ben hatırlıyorum bir an hızlanmıştım ve elim kulağıma çarpmıştı çok korkmuştum
acil dışarı çıkman gerkmiyorsa bence bi hafta bekle banyo için saçların seni rahatsız ediyordur ama biraz sabır bide banyo yaparken yardım al tek başına zorlanabilirsin sadece yavaş ol sabunlarken :))

Bende beklemeye karar verdim. Disari cikmiyorum nasil olsa ve dun krem surerken dark ettim sag kulagimin ustunde siyah seyler var iki kulagimdada var ama sol tarafta o kadr yukari kadar degil. Sag tarafta kikirdagimin ustude ufak siyah sert seyler var bide sanirim sacim dikisle karismis cekemedim sacimi. Ayrica kulagimdan hic memnun degilim sag tarafim sis haliyle bile daha onde duruyor ve kulaklarim sanki cok buyuk gibi su sislikler morluklar bi gecse anlicam fakat cok sorunum var(((( haftaya cuma doktora gidiyorum o gune cagirdi sali banyo yapicam o zaman tam 1 hafta olucak. Cok korkuyorum zaten kulak memelerim asagida durmus sarkmis gibi bide dun aksam sinirden agladim o sag kikirdagimin ustunde olan siyah seyleri ve seklini gorunce. Acilinca yine kepce olucakmisim gibi((

kızlar bende ameliyat olmayı çok istiyorum fakat maddi durumum çok iyi olmadıgı için bu zamana kadar ameliyat olamadım.. devlet hastanelerinde ki ücret durumu nasıl? ben istanbulda oturuyorum ve 21 yasındayım bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

yaşım 17.ben doktora muayene oldum.18 yaşına kadar ücretsiz dedi.18 yaşından sonra ücretli dedi.Ordaki sekreter de ,olacaksan hemen ol dedi.Ama doktor annemi istedi .Bende temmuz 15'de doktorun yanındayım :)

üzülme canım ya hayırlısı ister istemez evham yapıyoruz iyi düşün iyi olsun ) resim koyabilirsen koysana dediğin kadar var mı

Canim ankarada 1250 tl ye yapiyorlar. Benden yarisi alindi. Neden bilmiyorum yari fiyat alindi. Istanbulda Ali Mezdegi miydi unuttum cok iyi bi doktor dediler 3000 milyar sanirim devletleri kesinlikle arastir aklina sinen doktora git her yolu dene

üzülme canım ya hayırlısı ister istemez evham yapıyoruz iyi düşün iyi olsun ) resim koyabilirsen koysana dediğin kadar var mı

fotograflari 1 hafta sonra atabilirim ancak bugun baktim morluklar gecmis ama tam sag kulagimin hstundeki o siyah seyleri gorunce moralim bozuluyor acikcasi ve bugun merhemleri surmedkm valla belki aksam yatarken surerim bide kulagimin arkasi hem kabuk baglamis hemde o siyah seyler var elime geliyor koparmak istiyorum kendimi zor tutuyorum!!!!!

az kaldı dayan sakın koparma , benim bile bir yıl dolucak hala koparmadım düşmesini bekliyorum

allah allah o siyah seyler neki bende yok galıba hıc görmedım. herkesede incelettiriyorum iz var mı die.

allah allah o siyah seyler neki bende yok galıba hıc görmedım. herkesede incelettiriyorum iz var mı die.

Hicbir fikrim yok ne olduguna dair. Buyuk ihtimalle kapatirken attiklari dikis. Ama insallah gecer onlar cunku saclarimi topladigimda belli olur. Ayrica niye siyah yani siyah cok belli dikis heralde onlar korkuyorum saclarim yapismis sanirim oraya bugun banyo yapicam Allah yardimcim olsun..

yorumları okudum da bende hiç gazlı bez yok arkadaşlar, sadece havlu bant takıyorum...
siyah izler de yok ama kulağım arkasında birkaç ip var (13 haziranda ameliyat olmuştum)
ve sonuçtan çok memnunum :)

yorumları okudum da bende hiç gazlı bez yok arkadaşlar, sadece havlu bant takıyorum...
siyah izler de yok ama kulağım arkasında birkaç ip var (13 haziranda ameliyat olmuştum)
ve sonuçtan çok memnunum :)

Iste benim kulagimin arkasinda boydan siyah bi serit var dedigim gibi sag tarafta baya uste kadar cikmis oyle duruyo orda. Cuma gidince soracagim siyah siyah cok igrenc. Yarin obur gun saclarimi toplayacagim arkadan siyah siyah belli mi olucak yani ne o oyle ya

dikişse bir ayda atıyo diolar bizi doktor sonrası bilgilendir cnm

Kizlardoktor bana bi merhem verdi onu her gun mu surucem yoksa sadece banyodan sonra mi?

banyodan sonra sürmen lazım.Bir de akşamları yatarken dikiş yerlerinin üstüne kulak çubuğuyla sür sana tavsiye.Dikiş izlerin kalmasın diye veriyorlar.Genelde bir de antibiyotik krem veriyorlar açık yara mikrop kapmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…