Arkadaslar bu arada bir sorum var. simdi ben sac bandina gectim ama sac bandinin altina gazli bez koydu doktor hani hic bantlamadi sadece baski amacli ustune sac bandi takiyorum istersen cikar dedi ama sanki ben cikarinca eski haline donucekmis gibi hissediyorum sizdede bu duygu var mi? Krem surerken(-ki kremi bu korkuyla pek duzenli kullanamiyorum) sac bandini cikariyorum ve o an sanki kulagim eski haline donucekmis gibi hissediyorum. Ameliyatimi 25inde oldum 4 gun gecti ve dokununca cok garip, sanki benim kulagim degilmis gibi. Sizdede boyle mi?:/ bu yuzden 1-1.5 ay sabah aksam sac bandi kullanacagim daha sonra aksamlari kullanacagim. su an bile sac bandi ve gazli bezle fakat eski halinde gibi sanki garip
Ya boyle ust uste yaziyorum ama ben yarin banyo yapacagim yaparken ve sonrasinda nelere dikkat etmem gerek? Birde saclarim cok uzun. Yani ayiptir soylemesi popoma kadar. Tararken falan cok zor olucak:/
kulaklarına değmemeye çalış , yavaş yavaş yap ben hatırlıyorum bir an hızlanmıştım ve elim kulağıma çarpmıştı çok korkmuştum
acil dışarı çıkman gerkmiyorsa bence bi hafta bekle banyo için saçların seni rahatsız ediyordur ama biraz sabır bide banyo yaparken yardım al tek başına zorlanabilirsin sadece yavaş ol sabunlarken :))
kızlar bende ameliyat olmayı çok istiyorum fakat maddi durumum çok iyi olmadıgı için bu zamana kadar ameliyat olamadım.. devlet hastanelerinde ki ücret durumu nasıl? ben istanbulda oturuyorum ve 21 yasındayım bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
Bende beklemeye karar verdim. Disari cikmiyorum nasil olsa ve dun krem surerken dark ettim sag kulagimin ustunde siyah seyler var iki kulagimdada var ama sol tarafta o kadr yukari kadar degil. Sag tarafta kikirdagimin ustude ufak siyah sert seyler var bide sanirim sacim dikisle karismis cekemedim sacimi. Ayrica kulagimdan hic memnun degilim sag tarafim sis haliyle bile daha onde duruyor ve kulaklarim sanki cok buyuk gibi su sislikler morluklar bi gecse anlicam fakat cok sorunum var(((( haftaya cuma doktora gidiyorum o gune cagirdi sali banyo yapicam o zaman tam 1 hafta olucak. Cok korkuyorum zaten kulak memelerim asagida durmus sarkmis gibi bide dun aksam sinirden agladim o sag kikirdagimin ustunde olan siyah seyleri ve seklini gorunce. Acilinca yine kepce olucakmisim gibi ((
kızlar bende ameliyat olmayı çok istiyorum fakat maddi durumum çok iyi olmadıgı için bu zamana kadar ameliyat olamadım.. devlet hastanelerinde ki ücret durumu nasıl? ben istanbulda oturuyorum ve 21 yasındayım bilgi sahibi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
üzülme canım ya hayırlısı ister istemez evham yapıyoruz iyi düşün iyi olsun) resim koyabilirsen koysana dediğin kadar var mı
fotograflari 1 hafta sonra atabilirim ancakbugun baktim morluklar gecmis ama tam sag kulagimin hstundeki o siyah seyleri gorunce moralim bozuluyor acikcasi ve bugun merhemleri surmedkm valla belki aksam yatarken surerim bide kulagimin arkasi hem kabuk baglamis hemde o siyah seyler var elime geliyor koparmak istiyorum kendimi zor tutuyorum!!!!!
allah allah o siyah seyler neki bende yok galıba hıc görmedım. herkesede incelettiriyorum iz var mı die.
yorumları okudum da bende hiç gazlı bez yok arkadaşlar, sadece havlu bant takıyorum...
siyah izler de yok ama kulağım arkasında birkaç ip var (13 haziranda ameliyat olmuştum)
ve sonuçtan çok memnunum :)
Hicbir fikrim yok ne olduguna dair. Buyuk ihtimalle kapatirken attiklari dikis. Ama insallah gecer onlar cunku saclarimi topladigimda belli olur. Ayrica niye siyah yani siyah cok belli dikis heralde onlar korkuyorum saclarim yapismis sanirim oraya bugun banyo yapicam Allah yardimcim olsun..
canım üç ay demişte doktorun benim bu acılma eminin üç aydan sonra oldu çünkü yeni fark etmeye başladım.
Valla canım beimkiler nerdeyse ameliyat olmamışım gibi zaten. 3 aydan sonra da açılma oluyorsa yandım ki ne yandım...
Kizlardoktor bana bi merhem verdi onu her gun mu surucem yoksa sadece banyodan sonra mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?