Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

şişlikler inince üstün daha cok belirgin olacağını düşünüyorum ama asimetrık olmamalıydı sol ustle oynamış bununla azcık oynasaydı bi cm kadar keşke doktorada söledm düzeltrs istersen ddi. Ikıncısı nzaman olur bilmıorum yarın soracam doktora benm hiç hoşuma gtmedi bırasda acılma oluyo dıolar. bakalım keske bastan sağdakınınde soldakı gıbı ustunude yapsaydı ıkıncıye gerek kalmasaydı

şişlikler inince kulaklarınız gözünüze daha küçük mü yoksa acılmış gibi mi geliodu

bakalım ben şiş insin bu takıntı yaptgm kulagn resmını atcam siz ne düşünüceksnz ben mı takıntı yapıorm yoksa

kimisi üç dio kimisi 6 ben yarın doktorla görüşcem ona sorarım. İnşsllsh küçülür açılmas eskisi gibi olmaz hayal kırıklıgına uğramak ıstemıorum. doktor bılıodr ışini die düşünüyorm bide benm begenmedım kulak doktorn cok begendıgı kulak :) acılmassa ıkıncısını olmam inş açılmas tamam üstü bitişik değil ama şiş belki inince o kadar da gözüme batmas :)

bakalım ben şiş insin bu takıntı yaptgm kulagn resmını atcam siz ne düşünüceksnz ben mı takıntı yapıorm yoksa

İyi düşün , iyi olsun :) Dilerim hiç gerek kalmadan çözülür bu konu senin için. Şişlikler inince küçülüyor merak etme , ilk başta benimkiler de kocaman olmuştu.14 gün kadar sonra aşağı yukarı normal boyutuna dönüyorlar.Tenis bandını çıkardıktan 1 hafta kadar sonra nasıl olacağının sinyallerini veriyor kulaklar.O zamana kadar sabırlı ol.Bunca sene ameliyat için bekliyorsun, bir hafta daha dayan...

dimi ben önden bakınca büyük görüyorum işte orta yapışık üst açık duruyo :) ama üst harbi şiş inince belki geri doğru küçülür umudum o :)

[merhabalar. Ben bugun ameliyat oldum. Hemen anlatayim, 1250 liraya lokal anesteziyle oldum. Cok tedirgindim fakat doktorum ilk igneyi beni konustururken yapti biraz acidi ama dayanilmicak bir sey degil. Ilk igneden sonra hic hissetmiyorsunuz Zaten. Lokal anestezinin etkisi 4 saat suruyormus. Doktorum iki kulagimida uyusturup basladi. Acikcasi cok korktum aciyi hissedecegim diye ama hicbi sey hissetmedim sadece sesleri duydum. Ameliyatim biraz uzun surdu 2 saat nedeni doktor malzemeleri bekledi. Kafamda su an buyuk bir sargi var 3 gun sonra gidip bunu cikarticaklar ufak bandajla sac bandini beraber kullanicam. Ondan sonrada belli bir sure sac bandi kullanicam. Is hayatinda falan cok zorluk cekiyordum bakalim ilk gece cok acili oluyormus. Agrilarim basladi ilac aldim biraz once etki eder herhalde. Antibiyotik, agri kesici ve merhem verdi. Merhem sargim ciktiktan sonra. Doktor fotografimi cekip gosterdi biraz fazla yapisik geldi ama sislikten dolayi falan dedi. Bakalim yeter ki kepcelikten kurtulayim diyordum ama insallah cok yapisik olmaz. Gerci zamanla acilir diyorlar. Bakalim gorecegiz. Agrim artmaya basladi gece sirt ustu yat dedi ama korkuyorum acikcasi. Ses geliyor gibi hissediyorum cunku garip acikcasi sanki sol kulagim daha gevsek gibi hissediyorum nedeni doktor bi yerine dikis atmadigini fark etti sonrada atmadi zaten. Agrili bir gece olacak bakalim nasil oldu 3 gun bekleyecegim. Sormak istediginiz sorulari bekliyorum.. Agrilarim dahada artti sormak istediginiz bi sey varsa beklerimm

Arkadaslar Merhaba oncelikle gecmis olsun. Karar verme surecini atlatip ameliyat olanlar umarim cok memnun kalirlar. Iple yapilan hakkinda bilgi almak istiyorum. Dönüt çok az hatta yok bu konuda. Zaten topu topu 3-5 doktor yapiyormuş. Hıc mi memnun kalan yok. Doktorlar sitelerinde şu kadar hastaya işlem yaptim filan demekte. Nerede o hastalar?

İple yapılan ameliyat konusunda bir hayli muallak var. http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-528676.html linkini incele derim ama ben de pek rastlamadım açıkcası memnun kalanını.

Çok geçmiş olsun.Umarım gönlünce olur yeni kulakların... Antibiyotiğini de kullanmayı unutma.ilk geceyi atlattın mı ağrın her gün biraz daha azalacak...iyi geceler

Çok geçmiş olsun.Umarım gönlünce olur yeni kulakların... Antibiyotiğini de kullanmayı unutma.ilk geceyi atlattın mı ağrın her gün biraz daha azalacak...iyi geceler

Ilk gece agrim cok fazla oldu birde ben sirt ustu yatamam normalde ondan dolayi zor uyudum. Bugun cok fazla agrim yok bakalim cuma sargilar acilacak. Antibiyotige henuz baslamadim. Cok tesekkurler..

Kızlar sağ kulağımın arkasında kesi açılan yerde bir siyahlık var ben de :S önce kir mi acaba dedim ama ip gibi bir şey galiba!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…