Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

arkadaslar merhaba bu konuyu uzun sureir takip ediyorum uzun suredir ben de ameliyat dusunuyorum fakat duydugum rakamlar cok ucuk eskisehirde ameliyat olan varmi varsa ne kadar odedi ? :2:
 
Elifaltntas tesekkur ederim canım benim,ama bakamıyorum,cesaret edemiyorum inan,cok fena yaa kulaklarimi pansuman yaparken doktor acti bakti,of cok sismis morarmis dedi,korktum cok

birebir aynısını banada söylemişti doktorum ama saç bandına geçtikten 3 gun sonra kulağın şiş oldugu bile zor anlaşılıyodu morluklar bayagı azdı bence korkulcak hiçbirşey yok :)
 

:) inş istediğin gibi olur çok yapışık olma ihtimali yok zaten bence kulak şişken arkada hiç boşluk yok gibi oluyo ama şişlik inince serçe parmak girecek kadar boşluk oluyor açıklığı tam olması gerektiği kadar benim kulağım arkadan harika görünüyor ama önden üst taraf biraz çıkık ilk gördüğümde üst kısım çok çıkık gelmişti ama şiş olmasının etkısı varmış şişlik inince şimdi daha iyi milimetrik hesap yapmasam hiç sorunda etmicem belki :) zaman hızlı geçiyo ameliyat olduktan sonrası daha kolay bence en azından ameliyat olsammı olmasammı nasıl olur vs gibi düşünceleri aşmış olmak çok rahatlatıcı bugun 1 ayım doldu kulağım bayağı iyi durumda ameliyat oldugu çok dikkat edilmedikçe anlaşılmıyo bugun dayım hiç ameliyat olmamışsın gibi dedi :) üstüne yatamıyorum kulak hala sert ama ilk haline kıyaslada bayagı düzeldi tahminime göre 2. ayımda üstüne yatabilirim ama benim tek kulak oldugu için yatma problemim yok sayılır :)
 

Canım valla en iisi genel anestezi,hicbisey anlamiosun,ilk gecede hastanedesin zaten,ne agri ne sızı hissediosun korkma hic,tek problem benim gibi surekli yan yatan biriysen uyumak cok zor olacak sadece,4. Gunum bugun ve cok rahatsizim.hastaneden geldikten sonrada agrim pek olmadi ama hala kulaklarima bakamadim,psikolojim degisti resmen
 

inşallah çok teşekkür ederim :) senin iyi olması bana çok moral veriyor inşallah çok daha güzel olur zamanla kulakların.sabahları da bandaja devam etmeyi düşünüyormusun? anneme bende bandaj aldırdım ama kayıyor gibi geldi bandaj nasıl almalıyım anlayamadım tenisçilerinkinden nerden bulabilirim fikrin varmı? inşallah 2.aydan da önce yatabilirsin sen diğer kulağını üstüne yatabildiğinden daha rahatsındır ne güzel ben napcam en büyük sıkıntılarımdan biri olcak sanırım sırt üstü hiç uyuyamam 1 ay çok uykusuz kalcam heralde
 

evet sürekli yan yatan biriyim daha hiç sırt üstü uyumadım :S ne olarak rahatsızsın? uyuyamadığın içinmi tek? dikişlerin ne zaman alınıcak ve bandaja geçtinmi? öyle düşünme düzelicek bakmak istemiyorsan bakma ama kötü düşünüp canını sıkma 3 ay sonrasını falan hayal et hayatının bundan sonrasını düşün moral ver kendine
 

Evet canim uyuyamiyorum hic,oyle cok agrim falan yok,arada sizlio okadar.persembe ameliyat oldum cuma taburcu edildim,taburcu edilmeden doktor pansuman yapti yine sardi kafami eve yolladi,eger boyle dolasmak istemiosan tenisci bandi al cumartesi sargini cikarip kendin bandi takabilirsin dedi ama ben cesaret edemedim.sali gunu de kontrole gidicem.bakalim neolacak.
 

uykun iyice gelincedemi uyuyamıyorsun ? bende öyle olcam kendine uyuma yöntemleri bulmaya falan çalış bi şekilde yastığının altına kırlent koy başının ucuyla yat yat kulakların yastığın altında kalsın değmesin falan olurmuki öyle? tenisci bandını nerden alabiliriz buarada?
 

Ve ameliyattan çıktımmmmmmm :)) bu mesajı size oldukça ağrılı ve bir o kadarda mutlu olarak yazıyorum :)))
çok keyifli bir ameliyat geçirdim, olsun hanım gerçekten çok ilgili ve işinde uzman biriymiş bir kez daha gördüm :))
Panter umarım benimde sonucun güzel olur :)) bu arada band işini de hallettim :) bijuteriden 1 liraya :)) darısı başınıza kızçelerim :))))
 
merhaba arkadaşlar. ben de geçtiğimiz cumartesi günü ameliyat oldum. önce pilot sargıyla sardılar ve sargım bugün çıktı. haliyle morluklar ve şişlikler var fakat doktor 10 güne kadar geçeceğini söyledi. ameliyatı lokal anestezi ile oldum. bana herhangi bir zorluk çıkarmadı. lokal anestezide korkulacak bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. biraz heyecanlanıyorsunuz elbette ama bunlar normal. belki ameliyat esnasında kesilme sesini duymak tuhaf gelebilir. hatta bana göre lokal anestezi yaptırın ve ayna isteyin. nihayetinde şekli tamamen sizin istediğiniz gibi olmalı ve doktor ara ara gösterirse kulağınızı iyi olur. benim aklıma gelmemişti ama yaptıracaklar rica edebilir bakabiliyorsanız elbette. ilk gün anestezinin etkisi geçince epey yoğun ağrı çektim ama ağrı kesiciyle yanma ve sızı hissini normale indirebiliyorsunuz. yalnız çok ağrıyor diye ağrı kesicilerin dozunu kaçırmayın. ben fazla içtim ve kısa süreli baygınlık geçirdim. bugün 3. günüm çok hafif bir ağrı mevcut. rahatsızlık vermiyor. sol kulağım tam istediğim gibi. şekli, başla mesafesi her şeyi kafamdaki gibi ama sağ kulağımın pek içime sindiğini söyleyemeyeceğim. üst kısmı belki biraz daha geride olmalıydı hatta aynayı arkadan tuttuğumda bana hala kepçeymiş gibi geliyor.

benim merak ettiğim, olası bir tekrar düzelttirme durumunda, düzeltme ne kadar süre sonra yapılıyor ve doktor tekrar bunun için ücret alıyor mu?
 
Son düzenleme:

Uyuyosun canim da,kirk kere kalkiyorum gece,az uyuyorsun.ne yontemler denedim bi bilsen :) ama rahat olamiosun bi turlu tenisci bandi spor malzemeleri satan yerde var veya medical malzeme satan yerden bulabiliriz sanirim
 

tenisci bandını nike mağazasından aldım ben ama dayanılmıcak kadar çok sıkıyo biraz gevşek olması gerekiyo burada medikalcilerdeki saç bandından bahsediyolar ondanda alabilirsin bence iyi olduğunu söylüyolar doktorunada nereden alacağını sorabilirsin oda mutlaka bişey söyler.bence 2-3 güne alışırsın uyku problemın olacagını sanmıyorum insan hayatta herşeye alışıyor merak etme :) aradan 1 ay geçti eski halimi unuttum şimdiki haliyle kıyas yapamıyom resmen o kadar alışıyosun :) bende teşekür ederim :)
 
arkadaslar merhaba bu konuyu uzun sureir takip ediyorum uzun suredir ben de ameliyat dusunuyorum fakat duydugum rakamlar cok ucuk eskisehirde ameliyat olan varmi varsa ne kadar odedi ? :2:



yeni uye oldugum icin ozel mesaj yazamiyorum eskisehirde ameliyat olan varsa lutfen yazsin
 

şimdi sen istesen bandajsızda gezebilirsin demi ? bana güzel moral verdin teşekkür ederim :) inşallah alışırım :) yaklaştıkça zaman tüm düşüncelerim oldu inşallah olduğuma değecek güzellikte olur ve uyku problemi yaşamam.sen şuan acıdığından yatamıyorsun üstüne demi yoksa uyurken bir şey olur diye değil?
 
Bugun sargilarim acildi,cok koyu ya,sol kulagim yapisik olmus bide kikirdak havada kalmis gibi gorunuyor,sag kulagim guzel olmus.cok uzuldum ya,doktor acilir dedi ama bilmiorum insalla boyle kalmaz
 
Son düzenleme:
3 ay sırt üstü nasıl yatabildiniz çok gözümde büyüdü korktum resimlerinizi bulamadım kaçıncı sayfada ?

Korkulcak bisi yokki bn amaliytli gbi hc hissetmedm kndmi sen zaten uykunda yatiysnki farknda olmadn ustune bisi olmuyo be :) bn elimi başımın ustune koyuyodm ole yatnca kulagn deymio biyere piskolojik kipirdamiyosn zaten uykunda
 
Korkulcak bisi yokki bn amaliytli gbi hc hissetmedm kndmi sen zaten uykunda yatiysnki farknda olmadn ustune bisi olmuyo be :) bn elimi başımın ustune koyuyodm ole yatnca kulagn deymio biyere piskolojik kipirdamiyosn zaten uykunda

teşekkür ederim :) başının üstünemi altınamı koyuyorsun anlamadım ? birde duş alırken herhengi bir sıkıntı oluyormu ilk duşta ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…