Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Canlarım ciğerlerim,ameliyat olan arkadaslarim size bisey sormak istiyorum.yaa benim bugun 7. Gunum ve kulaklarima bakiyorum,o kucuk kulaklar gitmis sanki kocaman kulaklar gelmis yerine,bu zamana morluk ve sislik kalirmi acaba?bide benim kulaklarim yandan bakildiginda duz degil ya kıkırdak yamuk duruyo,allahimmm neydi gunahimm??

ben şubatta ameliyat olucam zaman yaklaştıkça korku sardı doktorumu araştırarak gitmedim açıkçası araştırma hastanesinde olucam çünkü.bazıları açılıp tekrar olucaklarını falan yazmışlar bu korkuttu beni benimkiler çok kepçe değil üstten açık kıvrımlarıda belli ama ya istediğim gibi olmazsa düşüncesi korkutuyor hatta gece çok düşünmekten zor uyur durumuna geldim :S birde ameliyat sonrası 3 ay sırt üstü yatma düşünceside beni korkuttu hiç uyuyamam öyle bakalım nasıl olucak :S gündüzleri takmadınmı bandajı hiç burda arkadaşların çoğu büjteriden aldıkları bandajı taktıklarını söylüyorlar. mesajınız için çok teşekkür ederim ayrıca :)

benim 1 ayı geçti hala şişlik tamamen geçmedi dışardan bakınca pek belli olmuyo ama elimle dokununca kulak memem özellikle hala şiş,o kadar kolay geçmiyo bende çok şişmediği halde hala tamamen geçmediyse senin durumdada endişelencek bişey oldugunu sanmam ama doktoruna sormanda fayda var.Bide 7 günlük olan görüntü kulak normale döndükçe çok değişiyor o görüntü bayağı aldatıcı olabilir bende ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama zamanla daha güzel bir görüntü oluştu.

teşekkür ederim canım. ben izmirde oturuyorum. benim sağ kulak kepçe, diğeri çok az açık o yüzden sadece sağ kulaktan olmak istedim fakat tekrar açıldı. şimdi çok titiz yaklaşıyorum. bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. bu arada senin kulakların nasıl ağrı filan oluyor mu geceleri benim hala üzerine yatarken ağrı oluyor sağ kulak

İnsallah canim ya,cunku suan kulaklarim kafama yapisik yamuk ve uclari sivri gorunuyor ki bende oyle acayip bir kepcelik de yoktu hani

çoook gecmıs olsun arkadasım bende 2.kez olucam ılkını ızmırde oldum hıc memnum degıldım tam husran bende emre bey e olucam şubatta daha muayne olmadım ama ne kadara oldun sen

Ameliyat olan arkadaslarımm,neolur cevap verin,ameliyattan sonra saclarinizda dökülme oldu mu?benim suan saclarim akiyor resmen,zaten kulaklarimin ne olacagi belli degil bide üstüne saçlarım çıktı,cok üzülüyorum (

ben doktor salih emre beyde olucam salih emre beyde olan arkadaşlar cok memnun gozukuyor fıyatı ne onu merak ediyorum ben ıkıncı kez olucam cunku

canım merhaba bende emre bey e olucam ucretı nedır nasıl ıstedıgın gıbımı memnunmusun acılma var mı ınsallah ıcıne sınmıstır

ameliyatın beraberinde getirdi aşırı stres saç dökülmesine yol açabilir fakat biraz saçımız döküldü diyede sorun etmemeliyiz,saçlar mevsim geçişlerinde havaların ani değişikliklerinde çok dökülür,saçlarım dökülüyo diye ayrı bir strese girerseniz o zaman tehlikeli olabilir tek başına ameliyatın saç dökülmesiyle alakası olacağını hiç sanmam.

çoook gecmıs olsun arkadasım bende 2.kez olucam ılkını ızmırde oldum hıc memnum degıldım tam husran bende emre bey e olucam şubatta daha muayne olmadım ama ne kadara oldun sen

Canim bende izmirde oturuyorum. İlk ameliyatim. Basarisiz gecti. Tekrar olmayi dusunuyorum. Ekol kbb in iyi old duydum sali gunu gidicem. Sen ilk ameliyati nerede olmustun. Gecmis olsun.

evet dökülüyor ben cok agliyodum baya bi dökülüyor du. Korkma o narkozdan mıdır agridan mi bilemm ama gecer kel kalmazsin :)

tşk ederım alsancakta oldum bende hıc memnun degılım suan ıstdayım emre beyı ok ovduler onda olucam haberlerını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…