kızlar ne zamnadır foruma giremedim özlemişim sizlerle dertleşip tecrübelerimizi paylaşmayı..ben seviyorum yardım etmeyi be.burdan okuyorumda bazıları ameliyat öncesi sormuş,yanıtlar almış ama kendi oluyor işi bitip iyileşince kimseye cevap yazmıyor.özelden yazanlarda burdan yazanlarda kusura bakmasın biraz yoğun günlerdeyim sık sık yazamıyorum..
ameliyatımın ikinci günü dr sargılarımı çıkartmıştı o anda bir tıbbi bandaj takmıştı,onu gündüzleri zorunlu değil ama gece uyurken iki ay mecbur tak demişti.ben 4 ay kadar taktım korkumdan..bir sorun olmadı çok şükür.
ama kulak işi büyük oranda dr la ve tekniği ile ilgili de birazda şans işi bence,dolayısıyla dualarımız hepinizle,ameliyat olacak ve olmuş tüm kader arkadaşlarımızla...
evet doktorum 1 ay dolunca çıkarablirsin dedi,üstüne yatma konusunda bişey söylemedi bende sorun olmadığı için sormadım.
Canlarım ciğerlerim,ameliyat olan arkadaslarim size bisey sormak istiyorum.yaa benim bugun 7. Gunum ve kulaklarima bakiyorum,o kucuk kulaklar gitmis sanki kocaman kulaklar gelmis yerine,bu zamana morluk ve sislik kalirmi acaba?bide benim kulaklarim yandan bakildiginda duz degil ya kıkırdak yamuk duruyo,allahimmm neydi gunahimm??
çok teşekkür ederim cevapların için çok yardımın dokundu :)
kızlar herkezin bir derdi var şu hayatta,tek derdimiz kulişlerimiz olsun bırakın:)şaka bir yana canım geçmiş olsun.
zaten kulak ameliyatlarında yüzdeyüz açılmıycak diye bişey yok ben ameliyattan önce çılgın gibi araştırdım ve öyle seçtim dr umu .allah a şükürde bir sorun yaşamadım,ilk günler çok yapışık duruyor sonra hafif esniyor ve çok çok doğal ve istediğim sonuca ulaştım.
dr um bu konuda çok tecrübeli biri ve daha ilk görüşmede oda söyledi.her kulak ameliyatında açılma riski vardır ama onun yaptığı teknik kıkırdakların gücünü azaltacak bir teknik olduğundan diğer tekniklerde açılma riski yüzde 10 ise benim dr umun tekniğinde bu risk yüzde 1 e indirgeniyormuş.bence çok iyi bir oran.
tabii iş biraz bizlerdede bitiyor dr umun asistanının söylediğine göre hastaların bazısı iki ay takılması gerekirken 1 hafta 10 gün bandaj kullandıklarını söylüyorlarmış.
ya o kadar zorluk çekiyoruz ben daha yeni bıraktım 5 ay sonra bandajı:)
dr um salih emre üregen buarada.senin dr u duymadım istanbulda mı?
benim 1 ayı geçti hala şişlik tamamen geçmedi dışardan bakınca pek belli olmuyo ama elimle dokununca kulak memem özellikle hala şiş,o kadar kolay geçmiyo bende çok şişmediği halde hala tamamen geçmediyse senin durumdada endişelencek bişey oldugunu sanmam ama doktoruna sormanda fayda var.Bide 7 günlük olan görüntü kulak normale döndükçe çok değişiyor o görüntü bayağı aldatıcı olabilir bende ilk gördüğümde çok üzülmüştüm ama zamanla daha güzel bir görüntü oluştu.
Arastirma hastanesinde oldum ben canim 1600 tlçoook gecmıs olsun arkadasım bende 2.kez olucam ılkını ızmırde oldum hıc memnum degıldım tam husran bende emre bey e olucam şubatta daha muayne olmadım ama ne kadara oldun sen
Ameliyat olan arkadaslarımm,neolur cevap verin,ameliyattan sonra saclarinizda dökülme oldu mu?benim suan saclarim akiyor resmen,zaten kulaklarimin ne olacagi belli degil bide üstüne saçlarım çıktı,cok üzülüyorum(
çoook gecmıs olsun arkadasım bende 2.kez olucam ılkını ızmırde oldum hıc memnum degıldım tam husran bende emre bey e olucam şubatta daha muayne olmadım ama ne kadara oldun sen
evet dökülüyor ben cok agliyodum baya bi dökülüyor du. Korkma o narkozdan mıdır agridan mi bilemm ama gecer kel kalmazsin :)Ameliyat olan arkadaslarımm,neolur cevap verin,ameliyattan sonra saclarinizda dökülme oldu mu?benim suan saclarim akiyor resmen,zaten kulaklarimin ne olacagi belli degil bide üstüne saçlarım çıktı,cok üzülüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?