Bugun sargilarim acildi,cok koyu ya,sol kulagim yapisik olmus bide kikirdak havada kalmis gibi gorunuyor,sag kulagim guzel olmus.cok uzuldum ya,doktor acilir dedi ama bilmiorum insalla boyle kalmaz
şimdi sen istesen bandajsızda gezebilirsin demi ? bana güzel moral verdin teşekkür ederim :) inşallah alışırım :) yaklaştıkça zaman tüm düşüncelerim oldu inşallah olduğuma değecek güzellikte olur ve uyku problemi yaşamam.sen şuan acıdığından yatamıyorsun üstüne demi yoksa uyurken bir şey olur diye değil?
evet bandajsız gezebilirim arada yarım saat bir saat arası çıkarıyorum ama içim rahat olmadıgı için takıyorum tekrar korkuyorum açıkcası :) şuanda acı neredeyse geçti üstüne yatıncada çok az bişey acıyo ama kıkırdak sert sankı kırılcak gibi oluyo korkuyom yatmam yani üstüne :) inşallah istediğin gibi olur dualarımız seninle ve diğer tüm ameliyat olacak arkadaşlarımızla :)
bende dün seni düşünüyordum salı gitcem demiştin çünkü, burada okuduğum yorumlarda herkes önce beğenmiyor sonra açılma oluyormuş hemen bozma moralini bekle bakalım biraz,doktora ameliyat öncesi, tarif ettinmi nasıl olmasının istediğini ?
Valla o günden beri aglayip duruyorum,cok moralim bozuldu.dikisleri subatin ilk haftasi alacakmis,bakalim belki biraz acilir,aslinda sikinti acilmada degil,kulagimin ust kikirdagi yamuk duruyo ya.dikisler alinsin bakalim neolacak.cok uzuldum okadar zahmet cekiyorum sonuc eskisinden kotu olmasin yani.canim ben doktora tarif etmedim,cerrah bu sonucta nasil yapmasi gerektigini bilir dedim,zaten bende asiri kepcelik yoktu,kulaklarimin ust kisimlari biraz acikti okadar
benimde öyle aşırı kepçelik yok dediğin gibi üst kısmı açık biraz o kadar.burdan bir arkadaş tarif et dedi bana ondan sordum tarif ettinmi sen diye.ağlama dur bi daha bence gayet güzel olucak sen şimdi stres gerginlikle öyle düşünüyorsun ve öyle görüyorsun zamanla kulağın şeklini alacaktır.doktor ne dedi düzelir dedimi? dikişlerin neden geç alınıyor onu anlamadım tek ben ameliyat olurken senin dikişlerin alıncak hepimiz istediğimiz sonucu elde ederiz inşallah,ağrıların var mı?
Sakın onları takma cok can acitio,bilgine..Kızlar bir sorunum var lütfeeeeeeeeeeeeeeeen yardım edin :18::18:
Doktorum aldığım saç bandı olmaz dedi. Ben de bugün sakaryada aradım taradım bulamadım bir saç bandı. Sizler nerden aldınız? Bu spor mağazalarında satılanlardan alan var mı aranızda :S Yardımınızı bekliyorum((
Doktor acilir dedi de insalla oyle olur cunku suan kulaklarim cok yapisik hic dogal degil,resmen kafama yapismis durumda.burda okudugum kadariyla acilma oluomus sanirim,acaba herkeste olur mu bide nekadar surede acilio bi bilgin var mi canim senin?dikislerimi aslinda haftaya cuma alacakti doktor ama izinliymis onun icin dort gun gecikti.bide su nike dan aldigim bandanayi takiyorum salidan beri inanilmaz canim acio,cikardim notmal bijuteriden aldigim bandanayi taktim,sana da tavsiyem tatlim sakin sikan bandana takma.insallah ameliyatin cok basarili gecer ve biran evvel kurtulursun,burdan guzel haberlerini bekliyorum
teşekkür ederim :) başının üstünemi altınamı koyuyorsun anlamadım ? birde duş alırken herhengi bir sıkıntı oluyormu ilk duşta ?
Cevapladığınız için teşekkürler. Op.Dr. Salih Emre bey ile randevum yarın inş memnun kalırım bende sizin gibi ameliyat olurum.Benim aklımı kurcalayan fiyat aslında sonuçta az bişey değil.Siz ne zaman ve ne kadara olmuştunuz acaba ?
Sakın onları takma cok can acitio,bilgine..
arkadaşlar bende kepçe kulak ameliyatı olmayı düşünüyorum. 2 sene önce sağ kulaktan başarısız bir ameliyat geçirdim.o yüzden çok korkuyorum. ekol kbb a cuma günü randevu aldım muayene için. dr un adı Ali Nurhan Özbaba . hiç duydunuz mu. oğuz kayıran gitmiş ekol kbb dan.
teşekkür ederim :) başının üstünemi altınamı koyuyorsun anlamadım ? birde duş alırken herhengi bir sıkıntı oluyormu ilk duşta ?
çok teşekkür ederim dualara ihtiyacım olucak gerçekten :) doktor gündüzleri artık tamamen çıkarabilirsin dedimi peki? ve üstüne yatma konusunda bişey dedimi doktor yatma diye ?
Arkadaşlar bu ameliyatı olup da %100 simetri kulaklara sahip olan var mı ya? Ben de simetri yok, biri düzgün diğeri farklı...
çok teşekkür ederim dualara ihtiyacım olucak gerçekten :) doktor gündüzleri artık tamamen çıkarabilirsin dedimi peki? ve üstüne yatma konusunda bişey dedimi doktor yatma diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?