teşekkür ederim canım. ben izmirde oturuyorum. benim sağ kulak kepçe, diğeri çok az açık o yüzden sadece sağ kulaktan olmak istedim fakat tekrar açıldı. şimdi çok titiz yaklaşıyorum. bi daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. bu arada senin kulakların nasıl ağrı filan oluyor mu geceleri benim hala üzerine yatarken ağrı oluyor sağ kulak
Kizlar Merhaba....
Uzun zamandir bende kepce kulak estetiği olmak istiyorum... benim kulaklarim guzel ama simetri sorunu var... neyse ozell hastaneler 2000 tlye yapiyor operasyonu... Sgk estetik operasyon olduğu icin karsilamiyormus.... bugün sansimi denemek icin Capa Tip Fakultesi Plastik cerrahi bolumune gittim 1000 tlye anlastik... ama ben cok kararsizimm(((
kızlar herkezin bir derdi var şu hayatta,tek derdimiz kulişlerimiz olsun bırakın:)şaka bir yana canım geçmiş olsun.
zaten kulak ameliyatlarında yüzdeyüz açılmıycak diye bişey yok ben ameliyattan önce çılgın gibi araştırdım ve öyle seçtim dr umu .allah a şükürde bir sorun yaşamadım,ilk günler çok yapışık duruyor sonra hafif esniyor ve çok çok doğal ve istediğim sonuca ulaştım.
dr um bu konuda çok tecrübeli biri ve daha ilk görüşmede oda söyledi.her kulak ameliyatında açılma riski vardır ama onun yaptığı teknik kıkırdakların gücünü azaltacak bir teknik olduğundan diğer tekniklerde açılma riski yüzde 10 ise benim dr umun tekniğinde bu risk yüzde 1 e indirgeniyormuş.bence çok iyi bir oran.
tabii iş biraz bizlerdede bitiyor dr umun asistanının söylediğine göre hastaların bazısı iki ay takılması gerekirken 1 hafta 10 gün bandaj kullandıklarını söylüyorlarmış.
ya o kadar zorluk çekiyoruz ben daha yeni bıraktım 5 ay sonra bandajı:)
dr um salih emre üregen buarada.senin dr u duymadım istanbulda mı?
bende teşekür ederim ne mutlu bana birilerine faydam dokunduysa :)
devlettense özeli tavsiye edrerim.bende ameliyat öncesi çok araştırmıştım.özelde bir estetik uzmanına olmamın en doğrusu olduğu sonucu çıkmıştı araştırmalarımdan:)öylede yaptım çok şükür tü tü tü çok memnunum:)darısı sana canım...
evet dökülüyor ben cok agliyodum baya bi dökülüyor du. Korkma o narkozdan mıdır agridan mi bilemm ama gecer kel kalmazsin :)
Hic hatrlamiyrm iki ay dokulur galiba doktora falan gtmedm gecti kendi kendine ama baya dokuluyodu tutam tutam cikioduOnüç gün oldu ameliyat olalı hala aynı seviyede dökülüyor valla bu gidisle ve bu dökülmeyle kalıcam gibi.sen de kac gün sürdü bu dökülme olayı,kendi kendine mi gecti yoksa doktora falan gittin mi?
kardeşim bugun 2de amelıyat oldu,devlet hastanesı 18yaştan buyuk olanlardan 350lıra artı ılac parası alıyormuş. neyse şimdi evde agrısı var elektra vermiş içti 2saat oldu ama pek fayda emedı zonkluyomuş tabı konuşamıor mesaj yazıyor.. cumada sargıyı alacak bandana takcaklarmış,marım pişman olmaz cunku çogu kişi tekrara amelıyat oldum vs ayazmış nette
Selam öncelikle iyi sonuç almana çok memnun oldum ama bundaki avantajın bandajı 5 ay boyunca kullanmam ben de salih bey e ameliyat oldum bana gündüzleri bandaj olmadan dolaşabileceğimi söylemişti ben tam hatırlamıyorum ama 10 yada 15 gün sonra işe bandajsız gitmeye başladım ve kulaklarımda hafif açılma oldu sonra tekrar bandaj kullanmaya başladım. Burdan arkadaşlara tavsiyem en az 5 ay kullanmaları bandajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?