Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

canım bende alsancakta oldum efes kbb da. hiç memnun kalmadım. şimdi ekol kbb da olmayı düşünüyorum yarın gidicem. oğuz kayıran iyi diyorlar.

Kizlar Merhaba....
Uzun zamandir bende kepce kulak estetiği olmak istiyorum... benim kulaklarim guzel ama simetri sorunu var... neyse ozell hastaneler 2000 tlye yapiyor operasyonu... Sgk estetik operasyon olduğu icin karsilamiyormus.... bugün sansimi denemek icin Capa Tip Fakultesi Plastik cerrahi bolumune gittim 1000 tlye anlastik... ama ben cok kararsizimm (((

Ben 6 yıl önce kepçe kulak ameliyatı oldum sağ kulagım açıldı solda da dikiş ipi çıkmıstı onu aldırdım ama agrı devam ediyor.şimdi de komple dikişleri aldıracam varsın açılsın biraz bıktım artık agrımasın yeter iyi bir doktor olmadı mı böyle ugrasıyoruz senelerdir.hiç dikişleri aldıran var mı şu anki durumunuz nedir.şimdiden teşekkürler.

ağrı ilk ameliyuat olduğum gece oldu ama sonra sabahından itibaren rahatlamıştım.sonra bir kaç ay evet üzerine yattıkça sızlama tarzında olmuştu ama devamlı bir ağrı denemez ara ara ameliyatlı oldugunu hatırlatıyor kulişler:)

devlettense özeli tavsiye edrerim.bende ameliyat öncesi çok araştırmıştım.özelde bir estetik uzmanına olmamın en doğrusu olduğu sonucu çıkmıştı araştırmalarımdan:)öylede yaptım çok şükür tü tü tü çok memnunum:)darısı sana canım...

Selam öncelikle iyi sonuç almana çok memnun oldum ama bundaki avantajın bandajı 5 ay boyunca kullanmam ben de salih bey e ameliyat oldum bana gündüzleri bandaj olmadan dolaşabileceğimi söylemişti ben tam hatırlamıyorum ama 10 yada 15 gün sonra işe bandajsız gitmeye başladım ve kulaklarımda hafif açılma oldu sonra tekrar bandaj kullanmaya başladım. Burdan arkadaşlara tavsiyem en az 5 ay kullanmaları bandajı

Canim haklısın evet ama doktor bende disarda yapsam o fiyatlara yaparim dedi.. Hem universite hastanesi olduğu icin pek yadirgamiyorum... Suan 2000 2500 bütçem yok o dusunduruyor beni... Ayrica ozelde olup acilma yasayan arkadaslar var, revizyon yaptirmak zorunda kalanlar .. kimisi devlette yaptiriyo cok memnun.. bilmiyorum napsamki

evet dökülüyor ben cok agliyodum baya bi dökülüyor du. Korkma o narkozdan mıdır agridan mi bilemm ama gecer kel kalmazsin :)

Onüç gün oldu ameliyat olalı hala aynı seviyede dökülüyor valla bu gidisle ve bu dökülmeyle kalıcam gibi.sen de kac gün sürdü bu dökülme olayı,kendi kendine mi gecti yoksa doktora falan gittin mi?

Onüç gün oldu ameliyat olalı hala aynı seviyede dökülüyor valla bu gidisle ve bu dökülmeyle kalıcam gibi.sen de kac gün sürdü bu dökülme olayı,kendi kendine mi gecti yoksa doktora falan gittin mi?
Hic hatrlamiyrm iki ay dokulur galiba doktora falan gtmedm gecti kendi kendine ama baya dokuluyodu tutam tutam cikiodu

kardeşim bugun 2de amelıyat oldu,devlet hastanesı 18yaştan buyuk olanlardan 350lıra artı ılac parası alıyormuş. neyse şimdi evde agrısı var elektra vermiş içti 2saat oldu ama pek fayda emedı zonkluyomuş tabı konuşamıor mesaj yazıyor.. cumada sargıyı alacak bandana takcaklarmış,marım pişman olmaz cunku çogu kişi tekrara amelıyat oldum vs ayazmış nette

Canim ben capaya gittim 1000lira istediler.. hangi devlet hastanesine gittiniz siz? Bende gidip bi gorusiyimm.hangi bolumden randevu aldinizzz

izmir'de yeşilyurt devlet hastanesinde kepçe kulak ameliyatı olan ya da doktor hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Hafif açılma normal ki zaten; ameliyatta dr da söylüyor canım.yani benim talep ettiğim sonuççtan daha yapışık yaptı ameliyatta
çünkü bir miktar açılma payı oluyor dedi.yoksa zaten o haliyle kulaksız gibi görüyor insan kendini aynada:)
sendeki hafif açılma durumunu merak ettim.foto atarmısın görelim,böylece endişe edenler içinde yardımcı olmuş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…