bende teşekür ederim ne mutlu bana birilerine faydam dokunduysa :)
Ameliyat sonrası bir aylık kulakla onbes gunluk kulak arasinda goruntu bakimindan fark olur mu?15 gun oldu kulaklarim hala sekil almis degil. Cok tuhaf gorunuyorlar
merhaba ameliyatın 1 hafta ertelendi grip olduğumdan dolayı,ameliyattan 3 hafta sonrası gece yolculuğu yapılabilirmi? benim biletimi önceden aldığım gitceğim bir yer vardı 1 ay dolmuş olcağı için giderim diye düşünmüştüm ama aksilik dolmamış olucak 3 haftada iyileşme durumu nasıl oluyor bandaj takmam gerekirmi? ağzı sızı olurmu? birde dışarıdan bakınca ameliyat olduğum belli olurmu?
bandajını kullanıyormusun hala? birde saçların açıkken ameliyat olduğun belli oluyormu? ve ağrıların oluyormu hala?
;Ameliyat sonrası bir aylık kulakla onbes gunluk kulak arasinda goruntu bakimindan fark olur mu?15 gun oldu kulaklarim hala sekil almis degil. Cok tuhaf gorunuyorlar
;
Yanlış kişiden alıntı yaptım :=)
benim 15 günlük görüntüyle 1,5 aylık görüntü arasında nerdeyse fark yok tabi 15 günlükkende ameliyat olduğum çok belli olmuyodu.
öncelikle şunu söyliyim ameliyatın etkileri herkesde aynı olmuyor hem hepimizin kulakları farklı,doktorlarımız farklı,kulaklara uygulanacak işlemler farklı.benim 3 haftalıkken şişlik belli olmuyordu hafif siyahlık vardı bandajı takıyordum bana 1 ay dolunca çıkar demişti doktorum bandajı çıkarmanın ne gibi etkisi olur onu bilemeyeceğim malesef ağrı sızıda çok hafif olursa olur ama kulak açıkken soğuk vurunca kötü oluyor benim 1.5 ay olmasına rağmen kulak hala yumuşamadı ilk zamana göre çok daha iyi tabiki ama ameliyatın rahatsızlığını hala hissediyorum.
Benim cok belli suanda,17 gün oldu ama bandajı cikarip toplasam aaa ameliyatlı kulak derlergerci dikislerim hala alinmadi onun etkisi var midir bilmiyorum ama,suan bariz ameliyat oldugum belli,sislik morluk yok ama yapisik
saçların açıkken ameliyat olduğun belli değil o zaman demi? istediğin gibi olmaya başladımı kulakların ve artık uyuyabiliyormusun?
Yok canim belli oluyor,dikislerim alinmadi zaten,bide yapisik cok,kulaklarimin ustune yatamiyorum tabi hala ama sirt ustu yatmaya alistim artik,yarin dikisler alinacak bakalim bi degisiklik olacak mi
saçların açıkkende hala belli oluyor yani ameliyat olduğun doğrumu anladım ?( dikişlerin alınınca nasıl şimdi ? ben ameliyat olmadan sırt üstü yatmayı deniyorum uyuyamıyorum
Evet belli canim.dikislerim alindi ve inanilmaz canim yandi dikis alinirken,kulagim ozellikle sol kulagim cok kanadi,ve benim 23 gun oluyor ameliyat olali hala cok yapisiklar ve tuhaf gorunuolar acaba bu normal mi,okadar aci cektim bu sekilde kalirsa hic memnun olmayacagim,eski hali bile daha iidisen ne yaptin oldunmu ameliyat?
Merhaba arkadaslar ben ameliyat olali yarin iki hafta olucak ve yeni halimden gayet memnunum ben lokal anesteziyle ameliyat oldum evet sesleri duyuyosunuz ama size verlen sakinlestiriciden pek aldiris etmiyosunuz benim ameliyatim iki bucuk saat surdu ama kesinlikle degdi. Ameliyattan ciktiktan sonra serumum bitince ayni gun taburcu oldum kafami siki bir bandajl sardilar evet agrilariniz oluyo ama agri kesicilerle azda olsa geciyor ama yalan soylemiyim az agri cekmedim ve en kotusu uyuyamamak ama bir sey istiyorsaniz katlanicaksiniz uc gun boyunca o bandajla kaldim tek sikintim bandajimin cok siki olmasiydi uc gunun sonunda dktorum bandajimi acti tabi kulaklarim cok sisti ama bunlar dogal seylerve ben kulaklarimi gorunuce inanamadim bildgin evrim gecirmistim cok begendim bandajdan sonra bir hafta gece gunduz bant taktim ki tenis bandinada gerek yok su sac bantlarindan olsa yeter ama siki olmasi lazim suan sadece geceleri takiyorum onuda bir ay takicam sadece dikislerimde estetik dikis ama uclarinin kesilmesi lazimmmis o yuzden yarin onlari kestircem ama kesinlikle iyi bir doktorda olmanizi tavsiyeederim estetik sonucta ben doktorumdan ve yeni halimden gayet memnunum allaha sukur bi acilma olmadi olmazda insallah. Ve ozel hastanede oldum cok guzel ilgilendiler yani olmak isteyenlere onerim bunlarve korkulacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?