benim doktorum dikisler alinmicak dedi. yani kendiliginden düsüyormus dus felan yapinca. benim sol kulagimda cok yapisik yani disardan bakinca aaaaa senin kulagin niye öyle yapisik derler diye korkuyorubugun ilkkez saclarimi bagladim. tek kelimeyle ÖZGÜRLÜK!!! kendimi özgür his ediyorum. rüzgar gelince korkudan saclarimi tutuyordum kulaklarim belli olur diye artik rüzgar gelsin diye bekliyorum. herkeze tavsiye ederim. ameliyat bildigimiz gibi basit deil ama deger.
Saol canim insallah seninkilerde istedigin gibi olur :) sana diyim bandajin acilinca cok rahatlicaksin cunku agridan ziyade seni rahatsiz eden bandajin sikligidir suan kulaklarim gayet iyi sadece gunluk taktigim bandajdan dolayi yara oldulaar doktorum bunlar olucak zaten demisti onun disinda her sey mukemmel :) ilk kulaklarin acilinca sis olucaklar korkma hep oyle kalmicak ama sabretmen lazim benimkilerin bile hala sisligi inmedi ama ilerde cektiklerime degmis diceksin emin ol :) ameliyattan sonrada dikkat etmen gereken tek sey kulaklarin duzelene kadar kivrilmasin bide darbelerden koru o kadar
Saol canim insallah seninkilerde istedigin gibi olur :) sana diyim bandajin acilinca cok rahatlicaksin cunku agridan ziyade seni rahatsiz eden bandajin sikligidir suan kulaklarim gayet iyi sadece gunluk taktigim bandajdan dolayi yara oldulaar doktorum bunlar olucak zaten demisti onun disinda her sey mukemmel :) ilk kulaklarin acilinca sis olucaklar korkma hep oyle kalmicak ama sabretmen lazim benimkilerin bile hala sisligi inmedi ama ilerde cektiklerime degmis diceksin emin ol :) ameliyattan sonrada dikkat etmen gereken tek sey kulaklarin duzelene kadar kivrilmasin bide darbelerden koru o kadar
Cok sagol canim bilgilendirdigin icin. Benim ameliyatin 2. gunu biraz kanama oldu kulak arkasinda. O yuzden gittik sargiyi acti doktor normal bir sey dedi. Bi de kanin pihtilasmasiyla alakaliymis. Sargiyi tekrar sardi. Kulaklarin sis oldugunu gordum. Baya yapisik gorunuyordu. Zamanla sislikler iner dedi. Su an tek problem sarginin slkl olmasi hafif kanama. İnsallah istedigimiz gibi olur. Bir de benim sag kulak sol kulaktan daha acikti onceden.
Hafif açılma normal ki zaten; ameliyatta dr da söylüyor canım.yani benim talep ettiğim sonuççtan daha yapışık yaptı ameliyatta
çünkü bir miktar açılma payı oluyor dedi.yoksa zaten o haliyle kulaksız gibi görüyor insan kendini aynada:)
sendeki hafif açılma durumunu merak ettim.foto atarmısın görelim,böylece endişe edenler içinde yardımcı olmuş oluruz.
Saol canim insallah seninkilerde istedigin gibi olur :) sana diyim bandajin acilinca cok rahatlicaksin cunku agridan ziyade seni rahatsiz eden bandajin sikligidir suan kulaklarim gayet iyi sadece gunluk taktigim bandajdan dolayi yara oldulaar doktorum bunlar olucak zaten demisti onun disinda her sey mukemmel :) ilk kulaklarin acilinca sis olucaklar korkma hep oyle kalmicak ama sabretmen lazim benimkilerin bile hala sisligi inmedi ama ilerde cektiklerime degmis diceksin emin ol :) ameliyattan sonrada dikkat etmen gereken tek sey pkulaklarin duzelene kadar kivrilmasin bide darbelerden koru o kadar
merhaba benimde sağ kulak soldan daha açık,ondan nasıl olduğu hakkında zaman zaman bilgilendirebilirmisin? birde lokal anestezi ilemi oldun ?
Evet canim local ile oldum. Sesleri duyuyorsun fakat aci hissetmiyorsun. Ozelde oldum. İlk 3 gun cok agri oluyor sonra azaliyor benim 4. Gunum sargilar yenilendi. Simdi cok slkl degil. Bi de benim ameliyatta tansiyonum yukseldi baya. O yuzden kanama oldu su an hala var biraz onun icin tansiyonuma baktircam. Kulaklar simdi sis. Haftaya belli olur.
Merhaba arkadaslar ben ameliyat olali yarin iki hafta olucak ve yeni halimden gayet memnunum ben lokal anesteziyle ameliyat oldum evet sesleri duyuyosunuz ama size verlen sakinlestiriciden pek aldiris etmiyosunuz benim ameliyatim iki bucuk saat surdu ama kesinlikle degdi. Ameliyattan ciktiktan sonra serumum bitince ayni gun taburcu oldum kafami siki bir bandajl sardilar evet agrilariniz oluyo ama agri kesicilerle azda olsa geciyor ama yalan soylemiyim az agri cekmedim ve en kotusu uyuyamamak ama bir sey istiyorsaniz katlanicaksiniz uc gun boyunca o bandajla kaldim tek sikintim bandajimin cok siki olmasiydi uc gunun sonunda dktorum bandajimi acti tabi kulaklarim cok sisti ama bunlar dogal seylerve ben kulaklarimi gorunuce inanamadim bildgin evrim gecirmistim cok begendim bandajdan sonra bir hafta gece gunduz bant taktim ki tenis bandinada gerek yok su sac bantlarindan olsa yeter ama siki olmasi lazim suan sadece geceleri takiyorum onuda bir ay takicam sadece dikislerimde estetik dikis ama uclarinin kesilmesi lazimmmis o yuzden yarin onlari kestircem ama kesinlikle iyi bir doktorda olmanizi tavsiyeederim estetik sonucta ben doktorumdan ve yeni halimden gayet memnunum allaha sukur bi acilma olmadi olmazda insallah. Ve ozel hastanede oldum cok guzel ilgilendiler yani olmak isteyenlere onerim bunlarve korkulacak birsey yok
selam canım, benim kulaklar hem kepçe hem de kıvrımı azdı..fulya da Salih emre üregen e oldum.daha önce bir dr la daha görüşmüştüm gösterdiği fotolar çok yapışık durduğundan vaz geçmiştim.dr salih emre beyin hasta fotoları çok hoşuma gitti ve hemde tekniği farklı.kulak arkasından kesiyor yine ama dediğine göre, kulağımı kıvrılmaya neden olan kıkırdakların yapısını tedavi etti ameliyatta.zaten o kıkırdak düzeltme seslerinden anladım ameliyatta.geri kıvrılma riski çok çok az oluyormuş geliştirdiği bu ameliyatta.şimdi şişliklerim iyileşti ve görüntüm süper.iyiki yaz başlamadan kulak sorununu çözdüm diyorum.rahatsızsan hiç düşünme ol,mutlu olursun eminim,dert ettiğine değmiyor..benim sargı sadece 1 gün kaldı ve bantıda sadece 2 ay ve sadece gece taktım,hiç sorun olmadı...
ben doktorumun önerisiyle tıbbi bandaj nkullanmıştım.onların ayar özelliğide var böylece istediğin zaman gevşetiyor istediğin zaman sıkılaştırabiliyorsun.
ilk günler çok sıkı insanın canını acıtıyor ama sonra sonra daha sıkı yapma şansın oluyor.
doktorun muaynehanesinin altında bir eczanede vardı dr yönlendirdi ordan almışltım ben ama başka her eczanede olmuyormuş sanırım.belki medikal malzeme satan yerlerden bulabilirsiniz.
birde onun boyutu oluyor ben mesela bilmeden M boy almışım ama o zaman çok sıkı oluyor gevşetme olasılığı az oluyor.bana sorarsanız başınızın büyüklüğünden bağımsız:) L alın.öptüm,hepimize geçmiş olsun
bende düşük tansiyonluyum normal yaşantımda lokal anestezi kötü etkilermiki :S çok korkuyorum lokal olmaktan sesler nasıl peki kötü yapıyormu? birde iğnenin çok acıttığını duydum acıdımı seninde ? tansiyonun neden yükseldi onu anlamadım ? uyumakta sıkıntı yaşıyormusun birde ?
merhaba kaç ay oldu ameliyat olalı ? lokal anestezi ilemi oldun zor oldumu ? birde ameliyat sonrası kaç ay bandaj kullandın?
Herkes ameliyat sonrası kulakta açılmadan bahsediyo, açılmadan kastınız eski halinemi yakın yoksa milimetrik açılmadanmı söz ediyorsunuz, gözle görüldüğünde aradaki fark çok belli oluyomu bunu çok merak ediyorum gerçekten.
Kızlar bende sonunda cumartesi günü Capa tik fakultesinde ameliyat oluyorum.. Lokal aneztesiyle yapilicak.. ins, hersey istedigim gibi olurrr..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?