Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Gecmiis olsuun ne guzel atlattin bende pazartesi olucam cok korkuyoruumm igne cok yaktimi :/

bende pazartesi ameliyat olacağım. iiçimde korku var benimde . ameliyattan sonra hemen cıktın mı? yoksa serum mu taktılar?

bende pazartesi ameliyat olacağım. iiçimde korku var benimde . ameliyattan sonra hemen cıktın mı? yoksa serum mu taktılar?

Hemen ciktim 1.5 saat sürdü ameliyat... bugunde pansumanim vardi bandajimi cikardi doktor dikis yerlerime bant yapıştırdi. Suan tenisci bandajimi takti... 4 gun sonra kontorlum var tekrar .. hepsi bu kadarrrr tatlim:)))

Yok kizzz kucucuk igneyede dayanamicanmi:) zatrn hicbisey hissetmiosun ameliyatta.. sonrasinda ufak agrilarin olcak , agri kesiciler mucize gibi imdadina yetisio azaltiyo acilari.... Allah herkese şifa versinnn

Yarin saat 10 da ameliyata giricem dua edin kizlar :)) az bucuk korkuyoruumm :) bide alyans hizma falan cikartiliyomu? Cikartmasam olmazmiii

tşkler gerçekten bu soruların cevap bulması lazım, soru işaretleriyle gitmektense herşeyi bilip araştırıp gitmek en mantıklısı, Bu arada sanada cok geçmiş olsun, sonucu istediğin gibi olur inş...

çok geçmiş olsun cnm valla büyük bir yükten kurtulmuşsun, acaba ameliyat olduktan sonra heyet raporu gibi bisey alabiliyormuyuz, söyle 1 ay falan kulakları koruma açısındın bilgin yada bilgisi olan varsa yazabilirmi?

çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsun :) inşallah sonuçta istediğin gibi olur. benimde martta ameliyatım lokal ile olucam korkuyorum ama :S ağrılar bir süre sonra geçer hapla vs ama üzerine aylarca yatamamak beni çok rahatsız edicek çünkü sırt üstü hiç uyuyamıyorum.birde bandaj uzun süre olursa o rahatsız edicek sanırım.gelişmelerinden heberdar edebilirsen çok sevinirim tekra geçmiş olsun :)

ailem şükürler olsun ki yanımda zaten elbetteki zor her ameliyat zor herkesin canı tatlı :) ben uyuma durumunuzu merak ediyorum zor oluyormu üstüne yatılmadığı için birde uyku sersemliğiyle falan bandaj takmadığınızdan bişey olmasın ? birde ağrıların geçtimi ?

ben aydnda olucam canm,bende çok korkuyorum üstüne yatamıyorsun demi ? biran önce olsamda kurtulsam gerildim iyice

Valla bi çırpıda kurtuldum ve rahat geçti bugun sargilari acti doktor kulaklarim cok şişmişti... ama geride duruyolardi baya...15 gun sonra iner sislikler dedi. .. valla bandaji takıyorum hic rahatsiz olmuyorum... ki takmak gerekiyor bu süreçte... daha etkili bi sonuç icin takilmali bandaj.... bu bir ameliyat elbetteki acilari goze alarak yaptırın..ama cok aciniz olmuyo ağrı kesiciler yatistiriyo... hic korkmayin olun derimm benn isteyenlere:)

Hemen ciktim 1.5 saat sürdü ameliyat... bugunde pansumanim vardi bandajimi cikardi doktor dikis yerlerime bant yapıştırdi. Suan tenisci bandajimi takti... 4 gun sonra kontorlum var tekrar .. hepsi bu kadarrrr tatlim:)))

Cok tesekkur ederim canim :) Yarın 13.30da ameliyat var benimde bakalim nasil olacak insallah hepimizin istedigi gibi olur umitlerimiz boşa gitmez.ya birde ameliyata kiyafetle mi girdin

Cok tesekkur ederim canim :) Yarın 13.30da ameliyat var benimde bakalim nasil olacak insallah hepimizin istedigi gibi olur umitlerimiz boşa gitmez.ya birde ameliyata kiyafetle mi girdin

Yok tatlim ameliyathanede ameliyat kiyafetlerini giyip oldum ben... Ama kulaklarim suan cok şiş ya indikten sonra nasil gorunucek cok merak ediyorum

agrim 3 gün sonra tamamen gecdi :) aksamlari tabi rahat uyuyamiyorsun bende 3 hafta oldu ve halen kulak üstü yatamiyorum. geceleri kalkiyorum rahat uyuyamadigim icin :)

Ameliyat güzel geçti o an rahattim hatta sonrasındaki 2saat kadarda fakat lokalin etkisi gecince canim yanmaya basladi hala cok acıyor yerimde duramiyorum resmen agri kesici bile fayda etmedi siz hangisini kullandiniz ? Bugun uyku yok sanırım bana ne zaman gecer ki bu ağrılar?

Merhaba,bir kulagim yapisik duruyor demissin,benimde bir ayi gecti bitanesi hala yapisik durumda,digeri acildi biraz,ikisi farkli duruyor,doktora da gidemiyorum bu aralar sormak icin zaten saolsun kontrole de cagirmadi hic,bu durum normalmiymis arkadasim,digeri de acilir mi acaba bukadar zamandan sonra?

ben aydnda olucam canm,bende çok korkuyorum üstüne yatamıyorsun demi ? biran önce olsamda kurtulsam gerildim iyice

evet yatamıyorsun canım üstüne. dikkat et uyurken. çünkü uyku hali insan çok dönüyor. şimdi iyi sayılır. şimdi 7. günüm sargılar tamamen çıktı. bandaja geçtim. benimki normal saç bandı doktorum olur dedi. taktım. benim sağ kulak daha açıktı. doktor yapıştırmış ikisini de. şimdi uçları şiş. inince sana yine bilgi veririm. ol kurtul. ben üniversitede okuyorum okul açılmadan oldum.

benim tam 2 ay oldu ameliyat olalı günlük yaşantımı etkilemiyo kimse farketmiyo ameliyat olduğumu dokunmadıkçada hiçbir ağrı sızı olmuyo.olumsuz yanlarıda şuan hala kulak sert ve elimle dokunduğumda farkettiğim şişlik hali devam ediyor ben tek kulaktan oldugum için diğeriyle kıyasladıgımda bayağı şiş kulağım ama bakınca nerdeyse belli olmuyo üzerine yatabiliyorum fakat uzun süre hiç yatmadım yumuşak bir yastıkta yavaşça kafamı koyup 1 dk bekledım ağrı sızı olmuyo.ben saç bandını bir ay sonra gündüzleri takmamaya başladım sadece geceleri takıyorum kulağın şekliyse beni pek tatmin etmesede eskisi kadar rahatsız edici değil artık herkese geçmiş olsun :)

Merhaba arkadaşlar.Ben de kulak ameliyatı oldum 2 gün önce.Şuan pansumanın üzerinde saç bandı var sadece yarın da pansuman alınacak.Ağrı olarak beklediğimden az bi ağrım oldu.Gece fazla hiç uyuyamadım tabi ki bi de.
Ameliyat bittikten sonra doktorum ameliyatı kulakları gösterdi ve bana fazla yapışık geldi neredeyse hiç gözükmüyordu.Size sorum bu zamanla düzelir mi herkeste böle mi oldu lütfen cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…