Canlarimm ameliyattan ciktim.... suan otobüs duragindayim, kafamda kapsonlu montum eve gidiyorum.... Capa tip fakultesinde oldum ameliyatimi... Cok rahat gecti..lokal aneztesi ile yapildi... hiçbişey hissetmiyosunuz ameliyat esnasında. . Sadece sesler rahatsiz ediyor... suan kulaklarimda zonklamalar başladı. . Doktorum 2 agri kesici yazdi... yarin pansumanim varr... tenisci bandina gecicem.. 1 ay gece gunduz taksan iyi olur dedi... sadece aksam agrilarim cogalicak.. diye korkuyorum(
Ama olmak isteyenler bence o kadarda korkmayın korkucak bisey yokkk:)
Gecmiis olsuun ne guzel atlattin bende pazartesi olucam cok korkuyoruumm igne cok yaktimi :/
Canlarimm ameliyattan ciktim.... suan otobüs duragindayim, kafamda kapsonlu montum eve gidiyorum.... Capa tip fakultesinde oldum ameliyatimi... Cok rahat gecti..lokal aneztesi ile yapildi... hiçbişey hissetmiyosunuz ameliyat esnasında. . Sadece sesler rahatsiz ediyor... suan kulaklarimda zonklamalar başladı. . Doktorum 2 agri kesici yazdi... yarin pansumanim varr... tenisci bandina gecicem.. 1 ay gece gunduz taksan iyi olur dedi... sadece aksam agrilarim cogalicak.. diye korkuyorum(
bende pazartesi ameliyat olacağım. iiçimde korku var benimde . ameliyattan sonra hemen cıktın mı? yoksa serum mu taktılar?
Yok kizzz kucucuk igneyede dayanamicanmi:) zatrn hicbisey hissetmiosun ameliyatta.. sonrasinda ufak agrilarin olcak , agri kesiciler mucize gibi imdadina yetisio azaltiyo acilari.... Allah herkese şifa versinnn
canim bu acilma sadece milimetrelik bir acilma. yani basda kulak kafaya yapisik oluyor ve sonradan aciliyor. yani kafadan biraz uzaklasiyor. eski haline dönmüyor tabiki. kulak kafaya yapisik oldugu zaman cok tuaf duruyor. acilmadan sonra normal duruyor. acilma gözlen görünüyor tabiki ama eski haline döndügü icin deil normal hale geldigi icin.
merhaba. ameliyat olali 3 hafta oldu. ameliyat kolay gecdi. lokal anestezi ile oldugum icin kulaklari igne ile uyusdurdular. o an cok ama cok aci cekdim. o igneler vallah cok acidi. tam durun ben vaz gecdim diyecekdim. ameliyatdan sonra kafami beyaz bandajla sardilar. yani disardan bakinca hemen anliyordun ameliyat oldugumu. 1 gün sonra o bandajlar cikdi normal sac bandi takdim. tabi kulaklarin altina pamuk koyarak.normal sac bandajini ben 4gün takdim(sabah aksam). doktorum 5 gün sonra birakmami söyledi cünkü yavas yavas zarar veriormus(kulaklarim kurumusdu). bandajlari artik aksamlari yatarken tak dedi ve kulaklarini kremle. su an 3 hafta oldu ve artik aksamlarida bandaj takmiyorum. kulaklarim halen cok sert. ama cok memnunum. artik cekinmeden saclarimi baglaya biliyorum. dikislerim daha kulaklarimin arkasinda var. doktorum onlar kendisi sökülür dedi. sacimi baglayinca dikisler hic belli olmuyor. sadece kendim kulagimin arkasini elleyince farkina variyorum. su an bir kulagim kafama cok yapisik biraz tuaf duruyor ama doktorum acilir dedi. acilmasa bile bu haliylen cok memnunum. kendime öz güvenim bayagi bir artdi.
son diyecegim sey lokal anestezi ile yapilsa bile bu bir ameliyatdir yani basite almayin ltf. ben daha önce burun ameliyatida olmusdum onu normal narkoz ile yapdilar. ameliyatdan sonra hemen ayaga kalkdim hic agrim olmadi. kulakda ise 1 gün sürdü ayaga kalkmam serum takdilar yoksa kendine gelemezsin dediler.yani iyi düsünün.ailenizin destegi olsun.
Canim iyi seyler dusun bence. Sen ameliyati nerede olacaksin doktora da bagli. Benim kafama sargiyi cok slkl sarmislardi ondan tansiyonum surekli yukseldi. Bu gun doktora gittim senin tnsiyonun yok dedi. Heyecandn olmustur. Bandaji acinca rahatladim 3 gun uyumakta zorluk cektim. Ameliyattan once tahlil yspiyorlar zaten kanin pihtilasmasina bakiyorlar. Ameliyat sirasinda sol kulakta igneyi cok hissettim acidi biraz. Sonra hemen uyustu. Allah herkese sifa versin. Ben izmirde oldum. Prof. Dr Ufuk Bilkay a. Sen nerede olcan.
çok geçmiş olsun ne güzel kurtulmuşsun :) inşallah sonuçta istediğin gibi olur. benimde martta ameliyatım lokal ile olucam korkuyorum ama :S ağrılar bir süre sonra geçer hapla vs ama üzerine aylarca yatamamak beni çok rahatsız edicek çünkü sırt üstü hiç uyuyamıyorum.birde bandaj uzun süre olursa o rahatsız edicek sanırım.gelişmelerinden heberdar edebilirsen çok sevinirim tekra geçmiş olsun :)
Hemen ciktim 1.5 saat sürdü ameliyat... bugunde pansumanim vardi bandajimi cikardi doktor dikis yerlerime bant yapıştırdi. Suan tenisci bandajimi takti... 4 gun sonra kontorlum var tekrar .. hepsi bu kadarrrr tatlim:)))
Cok tesekkur ederim canim :) Yarın 13.30da ameliyat var benimde bakalim nasil olacak insallah hepimizin istedigi gibi olur umitlerimiz boşa gitmez.ya birde ameliyata kiyafetle mi girdin
ailem şükürler olsun ki yanımda zaten elbetteki zor her ameliyat zor herkesin canı tatlı :) ben uyuma durumunuzu merak ediyorum zor oluyormu üstüne yatılmadığı için birde uyku sersemliğiyle falan bandaj takmadığınızdan bişey olmasın ? birde ağrıların geçtimi ?
Hemen ciktim 1.5 saat sürdü ameliyat... bugunde pansumanim vardi bandajimi cikardi doktor dikis yerlerime bant yapıştırdi. Suan tenisci bandajimi takti... 4 gun sonra kontorlum var tekrar .. hepsi bu kadarrrr tatlim:)))
merhaba. ameliyat olali 3 hafta oldu. ameliyat kolay gecdi. lokal anestezi ile oldugum icin kulaklari igne ile uyusdurdular. o an cok ama cok aci cekdim. o igneler vallah cok acidi. tam durun ben vaz gecdim diyecekdim. ameliyatdan sonra kafami beyaz bandajla sardilar. yani disardan bakinca hemen anliyordun ameliyat oldugumu. 1 gün sonra o bandajlar cikdi normal sac bandi takdim. tabi kulaklarin altina pamuk koyarak.normal sac bandajini ben 4gün takdim(sabah aksam). doktorum 5 gün sonra birakmami söyledi cünkü yavas yavas zarar veriormus(kulaklarim kurumusdu). bandajlari artik aksamlari yatarken tak dedi ve kulaklarini kremle. su an 3 hafta oldu ve artik aksamlarida bandaj takmiyorum. kulaklarim halen cok sert. ama cok memnunum. artik cekinmeden saclarimi baglaya biliyorum. dikislerim daha kulaklarimin arkasinda var. doktorum onlar kendisi sökülür dedi. sacimi baglayinca dikisler hic belli olmuyor. sadece kendim kulagimin arkasini elleyince farkina variyorum. su an bir kulagim kafama cok yapisik biraz tuaf duruyor ama doktorum acilir dedi. acilmasa bile bu haliylen cok memnunum. kendime öz güvenim bayagi bir artdi.
son diyecegim sey lokal anestezi ile yapilsa bile bu bir ameliyatdir yani basite almayin ltf. ben daha önce burun ameliyatida olmusdum onu normal narkoz ile yapdilar. ameliyatdan sonra hemen ayaga kalkdim hic agrim olmadi. kulakda ise 1 gün sürdü ayaga kalkmam serum takdilar yoksa kendine gelemezsin dediler.yani iyi düsünün.ailenizin destegi olsun.
ben aydnda olucam canm,bende çok korkuyorum üstüne yatamıyorsun demi ? biran önce olsamda kurtulsam gerildim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?