agrim 3 gün sonra tamamen gecdi :) aksamlari tabi rahat uyuyamiyorsun bende 3 hafta oldu ve halen kulak üstü yatamiyorum. geceleri kalkiyorum rahat uyuyamadigim icin :)
evet yatamıyorsun canım üstüne. dikkat et uyurken. çünkü uyku hali insan çok dönüyor. şimdi iyi sayılır. şimdi 7. günüm sargılar tamamen çıktı. bandaja geçtim. benimki normal saç bandı doktorum olur dedi. taktım. benim sağ kulak daha açıktı. doktor yapıştırmış ikisini de. şimdi uçları şiş. inince sana yine bilgi veririm. ol kurtul. ben üniversitede okuyorum okul açılmadan oldum.
benim tam 2 ay oldu ameliyat olalı günlük yaşantımı etkilemiyo kimse farketmiyo ameliyat olduğumu dokunmadıkçada hiçbir ağrı sızı olmuyo.olumsuz yanlarıda şuan hala kulak sert ve elimle dokunduğumda farkettiğim şişlik hali devam ediyor ben tek kulaktan oldugum için diğeriyle kıyasladıgımda bayağı şiş kulağım ama bakınca nerdeyse belli olmuyo üzerine yatabiliyorum fakat uzun süre hiç yatmadım yumuşak bir yastıkta yavaşça kafamı koyup 1 dk bekledım ağrı sızı olmuyo.ben saç bandını bir ay sonra gündüzleri takmamaya başladım sadece geceleri takıyorum kulağın şekliyse beni pek tatmin etmesede eskisi kadar rahatsız edici değil artık herkese geçmiş olsun :)
bende öyle :)ama ben açılmamasına denk gelmedi malesef 1 hafta gitmem artık okula. zaman zaman durumun hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.benimde sağ daha açık ondan farklı yaparsa 2 sini diye korkuyorum herkes birinin çok daha yapışık olduğundan şikayetçi çünkü
bende öyle :)ama ben açılmamasına denk gelmedi malesef 1 hafta gitmem artık okula. zaman zaman durumun hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.benimde sağ daha açık ondan farklı yaparsa 2 sini diye korkuyorum herkes birinin çok daha yapışık olduğundan şikayetçi çünkü
Merhaba oncelikle kulaklariniz istedigi gibi olmasina cok sevindim pazartesi gunu salih beye ameliyat olucam fakan endiselerim var uyusturdugu igne kulak arkasinami ust bolgesinemi yapiyo cok aciyormu? Birde O eczanede satilan bant fiyati ne kadar?
cem yılmazda yaptırıcakmış
Arkadaşlar ben de ameliyat hakkında kısaca özet geçeyim.Önce iğnelerle kulak arkasından uyuşturma işlemi yapılıyor.İğnelerin acısı bünyeden bünyeye değişebilir açıkçası bana fazla dokunmadı.Ameliyata esnasında ise acı hiç hissetmiyorsunuz.Sadece sesleri duymak tuhaf biraz o kadar.emmergency sana bir sorum var doktorum ameliyattan sonra kulakları gösterdi düz bakınca nerdeyse gözükmüyordu.Açılır onlar zamanla dedi ama açılma derecesini merak ediyorum açıkçası.Senin de yapışıklı konusunda aynı durumda mıydı ?
Merhaba,bir kulagim yapisik duruyor demissin,benimde bir ayi gecti bitanesi hala yapisik durumda,digeri acildi biraz,ikisi farkli duruyor,doktora da gidemiyorum bu aralar sormak icin zaten saolsun kontrole de cagirmadi hic,bu durum normalmiymis arkadasim,digeri de acilir mi acaba bukadar zamandan sonra?
vallah birsey diyemicem. benimki biri normal digeri cok yapisik. ama bende ameliyatdan öncede bir kulagim cok kepceydi digeri fazla deil. doktor ikisinide yapdi. cok kepce olan daha cok yapisik. bence bilerek öyle yapdi. digeri fazla olmadigi icin cabuk iglesdi ve biraz acildi.
benim önceden açık olan kulağın ucu biraz daha açık gibi kulağın şeklinden olabilir. sana tekrar bilgi veririm. pazartesi kontrolüm var yine.
hangi üniversite canım bölümün ne?
evet canım,başta biraz yapışık yapıyor salih bey özellikle.hafif açılma payını hesap ederek,bendede öyleydi.açılma olupda eski hali değil korkma,yani benim hafifce esnedi ve doğal,normal kulaklı birinin ne kadar gözüküyorsa o kadar gözükür oldu:)çiğdem hanımın kulağı gibi istedimdi ben, öyle oldu şimdi:)sesler evet başta duyuyor iinsan,sonra konuşmaya,müziğe dalınca sesleri duymaz oluyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?