Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

agrim 3 gün sonra tamamen gecdi :) aksamlari tabi rahat uyuyamiyorsun bende 3 hafta oldu ve halen kulak üstü yatamiyorum. geceleri kalkiyorum rahat uyuyamadigim icin :)

sırt üstü yatmak çok zor oluyordur tek sıkıntı ilk günleri atlattıktan sonra uyku problemi o zaman :)

bende öyle :)ama ben açılmamasına denk gelmedi malesef 1 hafta gitmem artık okula. zaman zaman durumun hakkında bilgilendirirsen çok sevinirim.benimde sağ daha açık ondan farklı yaparsa 2 sini diye korkuyorum herkes birinin çok daha yapışık olduğundan şikayetçi çünkü

çok geçmiş olsun sen iyice kurtuldun ütünede yatmaya başlamışsın ne güzel :) benim en büyük korkumda o bahsetmiştim sana daha önce :) kulak sertliğin ne zaman geçeki acaba ?

benim önceden açık olan kulağın ucu biraz daha açık gibi kulağın şeklinden olabilir. sana tekrar bilgi veririm. pazartesi kontrolüm var yine.

hangi üniversite canım bölümün ne?

Merhaba oncelikle kulaklariniz istedigi gibi olmasina cok sevindim pazartesi gunu salih beye ameliyat olucam fakan endiselerim var uyusturdugu igne kulak arkasinami ust bolgesinemi yapiyo cok aciyormu? Birde O eczanede satilan bant fiyati ne kadar?

selam, pazartesi yazdığına göre yanıt vermekte geciktim galibaçok sık giremiyorum ama ameliyatı bitince yanıt yazmayanlardanda değilim:)salih emre bey iğneleri kulak arkasından yapıyor,iğne kesin acıtmıyorda ilaç biraz yakıyor diyebilirim.ama dayanılmaz bir ağrı değil emin ol.sonra ameliyat gayet keyifli geçiyor.bant sanırım yirmi küsür liraydı ben aldığımda...umarım herşey senin içinde iyi olur?ameliyatını oldun mu*nasıl geçti?

Arkadaşlar ben de ameliyat hakkında kısaca özet geçeyim.Önce iğnelerle kulak arkasından uyuşturma işlemi yapılıyor.İğnelerin acısı bünyeden bünyeye değişebilir açıkçası bana fazla dokunmadı.Ameliyata esnasında ise acı hiç hissetmiyorsunuz.Sadece sesleri duymak tuhaf biraz o kadar.emmergency sana bir sorum var doktorum ameliyattan sonra kulakları gösterdi düz bakınca nerdeyse gözükmüyordu.Açılır onlar zamanla dedi ama açılma derecesini merak ediyorum açıkçası.Senin de yapışıklı konusunda aynı durumda mıydı ?

evet canım,başta biraz yapışık yapıyor salih bey özellikle.hafif açılma payını hesap ederek,bendede öyleydi.açılma olupda eski hali değil korkma,yani benim hafifce esnedi ve doğal,normal kulaklı birinin ne kadar gözüküyorsa o kadar gözükür oldu:)çiğdem hanımın kulağı gibi istedimdi ben, öyle oldu şimdi:)sesler evet başta duyuyor iinsan,sonra konuşmaya,müziğe dalınca sesleri duymaz oluyorsun...

vallah birsey diyemicem. benimki biri normal digeri cok yapisik. ama bende ameliyatdan öncede bir kulagim cok kepceydi digeri fazla deil. doktor ikisinide yapdi. cok kepce olan daha cok yapisik. bence bilerek öyle yapdi. digeri fazla olmadigi icin cabuk iglesdi ve biraz acildi.

Aynı durumdayız ozaman canim,benim de biri daha kepceydi :)

Evet arkadaşlar bugün 3.günüm ve pansumanları aldı doktorum.Sol kulağımda şişlik ve kızarıklık yok denecek kadar az.Sağ kulağımda da hafif morluk ve şişlik biraz daha fazla.Şimdi duşumu aldım.Şuan sol kulağım baya yapışık,sağ ona göre biraz daha açık.İnşallah ikisinde de hafif açılma olur çünkü baya yapışık duruyor.

valla yazdıklarınla ikna ettin beni resmen:) bende pazartesı gunu S.Emre Üregenle gorusmeye gıdıyorum salı gunune de amelıyat gunu aldım son dk da karar verdım cunku. foto koyabılırmısın acaba su anda nasıl kulakların senin eski kulakların gıbı benımkılerde su anda o yuzden cok merak ettım:)

ameliyatı 1-2-3 ay ya da daha önce olmuş olanlar kulakların yapışıklığının gitmesi hakkında bilgi verebilirler mi?

bugün 4.günüm biraz önce dışarı çıktım kulaklar açıktaydı bi kaç tane tanıdık denk geldi birisi de demediki kulaklarının hali ne sanırım biz kepçe kulaklar olarak çok dikkat ediyoruz insanların kulaklara benim sol kulak şu anda çok yapışık hiç gözükmüyor önden bakıldığında,sağ kulak ise biraz gözüküo,sağ kulakta da hafif morluklar ve kızarıklıklar var,şişlik ise ikisinde de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…