Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

fatmahatice özel ayriyetten kendisi topic acmıs kulaklarının acıldıgını yazmıs kepçe kulak yaz aramaya görürsün tek tek oku topici bi kacına gir bak kendi actıgı topiği görüceksn

Doktor secimi ve kisinin bunyesi onemli.ben bunyeme guveniyorum ve doktorum da guvenmek istiyorum.arastiriyorum hala ama kafamda belirlendi tabi.zamani geldiginde olucam insallah.cunku kendime takinti yaptim bunu en buyuk sebebi bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

takıntı yaptıysan ol biran önce cunki bu depresyondan kurtulmak zor insan kendisini güzel görmek ister herzaman anlıyorum seni

Sen ne yapmayi dusunuyosun peki cnm benimkisi artik kisisel bir sorun sadece ben ve ben

fatmahatice özel ayriyetten kendisi topic acmıs kulaklarının acıldıgını yazmıs kepçe kulak yaz aramaya görürsün tek tek oku topici bi kacına gir bak kendi actıgı topiği görüceksn

HADİİİİİİİİ YAAAAAAAAAA NEREYE YAZICAM KEPÇE KULAK DİYE BİLDGİN GOOGLE ye mii çookk isteriimm yazdklarını okumayııı ...sagol cvbın için ...

HADİİİİİİİİ YAAAAAAAAAA NEREYE YAZICAM KEPÇE KULAK DİYE BİLDGİN GOOGLE ye mii çookk isteriimm yazdklarını okumayııı ...sagol cvbın için ...

sağ üste arama bölümü varya sitenin oraya kepçe kulak yaz ordaki listeleri tek tek ac bak görüceksin

Tamam da arkadaslar bu cok goreli bir durum.bunyeye ve doktora bagli kiminki 1 haftada iyilesir kiminki 1 ayda benim en cok istedigim ve dudundugum sey amt sonra hayata eskisi gibi devam etmek bu mumkun olur mu acaba?

Merhabalar, Cihandide tekniği .olarak yazdığınız ya da öyle bildiğiniz hocamızın önderliğinde yapmış olduğumuz çalışmanın sonucudur. Ercan Bey tekniğin isim hakkını aldımı bilmiyorum fakat sizin asıl sorunuza cevap vermem gerekirse sonuçları güvenilir, bilimsel dayanağı olan ve kulak doğallığını bozmadan kepçe kulağı onarmamıza imkan veren tekniktir. Ben ameliyat ettiğim hastaların %85 de problem yaşamadım. Olabilecek problem kulakta geri dönüşü olmayan hasar değil yeniden hafifçe kepçeleşmesidir. Bunda da hastanın yaşı büyük rol oynar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Op. Dr. Elif Eren Aydın

Arkadaslar ercan beyin teknigi hakkinda birlikte calismalarda bulunmus bir baska doktorumuzun benim icin cok degerli yorumudur.kendisi de bu teknigi uyguluyor sanirim.

evet mümkün ben cuma ameliyat oldum 1 gün dinlendim pazar günü işe gittim.

Sizin nasıl cansuturkuaz1453 amelyt oldnz mu durumlar nasıll ???

Hayır canım o ameliyat olmadı 5 yıldır filan düşünüyor. Buradaki görevi de ameliyat olan olmayan herkese felaket tellallığı yapmak. Sürekli kulaklar hafızalıdır açılacak kesinlikle açılacak illa açılacak beş sene sonra on sene sonra önünde sonunda açılacak diyip durur :))) Sürekli rumuz değiştirir. Ben sizi uyarıyorum ben sadece sizin iyiliğinizi düşünüyorum der ve insanları demoralize eder. Kendi ameliyat olamadığı için kimse ameliyat olamasın ister. İnternetten ordan burdan edindiği bilgileri tecrübe edinmiş yaşamış gibi anlatır. Milimetrik açılmaları olan bir iki isim verir sürekli. Onun için ameliyat olmayan insanları kesinlikle dinlemeyin. Yoksa hayatınız boyunca ay acaba ameliyat olsam mı olmasam mı diye düşünür durursunuz :))

Lucin cok hakli bn de olmadim mesela daha ama hersey belli cok sukur sadece zamanni bkliyorum ki tatile iyi bir araya denk getireyim.lucin sen mesel suanda eskiden oldugu gibi uzerine yatabiliyor elleyip hareket ettirebiliyor musun hic korkmadan?

Ya bugün bir kulağıma öyle sert bir darbe aldımki acayip ağrıdı doktorumu aradım zaten bir kaç gün sonra randevumuz var korkmayın dedi sorun olacağını sanmıyorum gelince bakarız yine dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üzerine yatabiliyorum ama öyle ellemek hareket ettirmeye çalışmak çok yanlış. Acımasa bile kesinlikle yapmayın kulaklarınızı koruyun derim. Neredeyse 1 ay oldu benim gayet iyi durumdayım.

@mahlasi1 geçmiş olsun kanama filan oldu mu ağrın var mı

@lucin teşekkürler, hayır kanama olmadı ağrı oldu biraz bandajı taktım şimdi azaldı ağrı Salih beyle görüştüm dert etmememi söyledi gidince bakıcak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağ üste arama bölümü varya sitenin oraya kepçe kulak yaz ordaki listeleri tek tek ac bak görüceksin

Bir daha bana özel Msj gönderme ben sana burdan yazıyorum sen de burdan yaz olur mu. Çok acayipsin gerçekten hâlâ bana açılıyor diye Msj yolluyorsun. Ben senin yazdıklarını yazdım. Eksik ya da yanlış bir şey yazmadım. Burda insanları yanlış yönlendirip durma.

anlamıyorum seni ben sen komplekslimisin amacın nedir hala anlamıs değilim ben 5 yıldır arkadaslar bu topicde öyle yazılan mesajları okuyorum ve sonuc suki isteyen herkez baksın 1 sayfadan ve suanki son sayfaya kadar okuyan birisiyim ve kepçe kulak ameliyatı olan arkadaslarımızın %80de kulak acılma problemi olmustur eskiye dönme yani diğer %15 ise 1 ay yazıp kendi deneyimlerini aktarmaktadırlar olmak isteyen arkadaslara ben kimseye bu ameliyatı gidip olmayın demiyorum ve dememisimdirde 1 tane 1 le böyle bi mesaj bulup fotoğraflarla kanıtlayamazsınız acık acık yazıyorum kimseye gidip olma demedim ve ayrı bir zamandada gidip olunda demedim ben topicde okuduklarımı size yazıyorum genel tablo olarak ben olmayın desem elime ne gecicek olun desemde ne gecicek isteyen olur isteyen olmaz kimse kimseye karışamaz kimseyede karışmak kimseninde haddi değildir bu arkadasımız sürekli diyorki sen millete olma diyorsun ben diyorumki olanların sonucu bu işte ortalama sonucu bu zaten hersey kanıtlı yazılar ucup bir yere kaçmıyor okuyun görün 1 sayfadan bu sayfaya kadar bakın ne yazılar yazılmıs neler olmus. ben ayrı bir zamandada bi cok doktorla konustum aldıgım ilginc cevaplar oldu onlarda sudur doktorlar bana böyle dedi kepçe kulak yani kıkırdak hafızalıdır eskiye dönmek ister bunun icin bizler dikis yöntemini kullanıyoruz ama kılak hafızası sıfırlanmadıgı için hiçbir zaman oraya kalıcı dikisler koyuyoruz kepçe kulak ameliyatlarınıda izleyebilirsiniz içten bi dikiş koyuluyor ömür boyu o dikisler icinde kalıyor yani olay sudur arkadaslar ( kalıcı dikisler koyuyolar doktorlar adı üstünde neden kalıcı dikis koyuyolar kulak kıkırdağı hafızalı oldugu için ister 1 sene ister 2 sene ister olsun 5 sene kulak kıkırdağının hafızası sıfırlanması için bir teknoloji var ama oda amerikadadır bu teknolojide türkiyede yoktur onun için estetisyenler dikiş ile calısır buda gecici sevindirici ameliyatlardandır acık net konusuyorum amacım bildiğim bişeyi saklamak olsa diğer arkadaslar gibi gidin hemen olun demem bazı arkadaslar var karsı tarafı hemen yönlendirmeye calısıyor o gitsin olsunda ben bi göreyim onun sonuc nasıl olcak onun kulakta 2 3 aya acılmazsa bende olayım işimi garantiye alayım kusura bakmasın hiç kimse ben haksızlıga göz yumamam bildiğimi doktorlardan duydugumu ve topicde konusulanları size aktarıyorum başka hiç bişe değil he 1 tane doktor öyle bise demistir diye bilirsiniz ama 1 tane doktor değil bi kaç doktor bana aynı seyi söyledi ve bütün genel olarak konusuyorum hiç bi doktor kulak kıkırdağının hafızalı oldugunu inkar etmez ve ayrı bi zamandada yaptıgı kulagında acılcagını söylemez ben yaparım bida acılmaz der bunun nedeni ise hasta kaybederim nedenidir arkadaslar isteyen katılır istemeyen dediğime katılmaz benim kepçe kulak ameliyatı olmadıgımın nedenide budur ama türkiyede yıllardır arastırmalarım sonucu 2 tane bu konuda daha iyi ve başarılı doktor vardır bu ameliyatı diğer doktorlara nazaran daha iyi yapabilen daha iyi göze gözükmesini istiyosanız daha uzun vadeli istiyosanız doktor ali mezdeği ve cihan timur bu 2 si avrupada ve dünyada kepçe kulak calısmaları yapan doktorlardır cihan dide die bi teknik var oda diğerlerine nazaran olay sudur kulak kıvrımı diğerlerine göre daha doğal durmasıdır bakın daha doğal gözükmesidir kalıcı demiyorum daha doğal gözükmesi dir onun tekniği demek istediklerim bunlardır arkadaslar icim rahat cunki bildillerimi anlatıyorum bunun artısı eksisi yok tam ve acık net. yaptırmak isteyen arkadaslarında allah yardımcısı olsun ben bunu diyorum diyede kimse sey yapmasın herkezin kendi hür iradesi kimse kimseyi ilgilendirmez karısamaz kim ne istiysa yapabilir herkez kendi düsüncesini saygı cercevesinde söyleyebilir isteyene kafası yatar isteyene yatmaz herkez kendi biliceğidir kimse onu zorla inatla benim dediğim doğrudur diyip üsteleyemez istiyosanız 1 sayfadan okumaya baslayın bu son sayfaya kadar ve telefon acın plastik cerraha bisey sorucam diyin kulak kıkırdağı hafızalı diye duydum bi baska doktordan die sorsunlar sadece böyle sorsunlar ve o doktorda aynen dicektir ama sonra tabikide acılmıcak cevabını vercektir oda ayrı bi konu neden öyle bi cevap verceğini önceden acıklamıstım yazılarımın orta bölümünde gine tekrarlıyım. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…