- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
- 123
Size zahmet 6 yada 7 ay sonrada bu sayfalrı takip edersenz bizi daha çok cesaretlndirirsnz...hep amelyatn ilk günlernden ve 2 ay sonrasndan sonra kayboluyrlar...mesela fatmahatice vardıı gün gün yazıyrdu 2 ay olmadan oda işlgilenmez oldu bu siteyle...haberinz varmı açılma olmşmu durmlar nasılmş çok merak edyrmmm doğrusu ...
Doktor secimi ve kisinin bunyesi onemli.ben bunyeme guveniyorum ve doktorum da guvenmek istiyorum.arastiriyorum hala ama kafamda belirlendi tabi.zamani geldiginde olucam insallah.cunku kendime takinti yaptim bunu en buyuk sebebi bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fatmahatice özel ayriyetten kendisi topic acmıs kulaklarının acıldıgını yazmıs kepçe kulak yaz aramaya görürsün tek tek oku topici bi kacına gir bak kendi actıgı topiği görüceksn
HADİİİİİİİİ YAAAAAAAAAA NEREYE YAZICAM KEPÇE KULAK DİYE BİLDGİN GOOGLE ye mii çookk isteriimm yazdklarını okumayııı ...sagol cvbın için ...
sağ üste arama bölümü varya sitenin oraya kepçe kulak yaz ordaki listeleri tek tek ac bak görüceksin
Tamam da arkadaslar bu cok goreli bir durum.bunyeye ve doktora bagli kiminki 1 haftada iyilesir kiminki 1 ayda benim en cok istedigim ve dudundugum sey amt sonra hayata eskisi gibi devam etmek bu mumkun olur mu acaba?
Sizin nasıl cansuturkuaz1453 amelyt oldnz mu durumlar nasıll ???
Lucin cok hakli bn de olmadim mesela daha ama hersey belli cok sukur sadece zamanni bkliyorum ki tatile iyi bir araya denk getireyim.lucin sen mesel suanda eskiden oldugu gibi uzerine yatabiliyor elleyip hareket ettirebiliyor musun hic korkmadan?
sağ üste arama bölümü varya sitenin oraya kepçe kulak yaz ordaki listeleri tek tek ac bak görüceksin
Bir daha bana özel Msj gönderme ben sana burdan yazıyorum sen de burdan yaz olur mu. Çok acayipsin gerçekten hâlâ bana açılıyor diye Msj yolluyorsun. Ben senin yazdıklarını yazdım. Eksik ya da yanlış bir şey yazmadım. Burda insanları yanlış yönlendirip durma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?