- 23 Temmuz 2010
- 415
- 100
- 123
@cansuyurkuaz1453 çok komplekslisiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bişey dediğim yok canım durup durup bana gelip sataşıyor güzellikle konusuyorum hala bildiğimi anlatıyorum benim yakın arkadasımda oldu izmirde 1 tane tanıstıgım ankarada oldu bu 2 sininde acıldı sokakta ve dokorlarla konustum ve topicde bi ton acılan sayısızca var ben sadece yaşadığım başından gecen bildiğim gördüğüm şeyleri anlatmamda ne sakıncası var ? bildiğim şeyi anlatmazsam bir insan ayıbı bir insanlık sucudur ben bu anlayısa karsıyım böyle bir hata yapıyosam da kabul etmiyorum ki hatamda yok bildiklerimi anlatmamı ayıp yanlıs olarak görüyo sanki ben kimseye olma demiyorum demedimde dememde beni ne ilgilendirir olup olmaması beni alakadar bile etmez o insanın kendi hür hali durup durup bana yazıyor anlamadım güzellikle konussun canımı yesin sürekli agresif survivordaki aynı sahra gibi saka gibi ya
Lucin peki sende asirilik var miydi yoksa az miydi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar siz bu söylenenleri ciddiye almayın. Milimetrik açılmalar mutlaka olur ama asla eskiye dönmez. O milimetrik açılmaları da eğer takintiliysaniz farkedersiniz ki takıntılardan zaten kurtulun. Ameliyat olmayanları kesinlikle dinlemeyin burdan süreçleri takip edin. Doktorlarla konuşun. Bu arkadaş gibi sürekli rumuz değiştirip kız rumuzu kullanıp laf salatası yapanları dinlemeyin. İnternet maalesef böyle de tehlikeli bi platform. Dikkat edin.
ben sürekli rumuzmu değiştiriyorum internet administörlerine sor bakalım kaç kez isim değiştiriliyor 1 kez değiştirme hakkın var ve birdahada değiştirme haakın yoktur ben 1 kez kendi adımda rumuzluk aldım okadar bu 1 tmamaı 2 incisi hala yapmacım yapmacık konusuyosun hala gelip yazıyosun yazma bu 2 incisi 3 üncüsü ise bi halt bildiğin yok olmadıgı için konusuyosun bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma cunki insanları yanlıs bilgilendiriyosun bu 4 sen kulak ameliyatı olduysan fotolarını olmadan önce koy ve olduktan sonraki suanki halini koy insanlar sana inansın güvensin tamamı canım. ayrıyetten bise daha söylemek istiyorum bu kepçe kulak ameliyatını yapanlar plastik cerrahıdır bu plastik cerrahların isidir yani her plastik cerrah bunu yapar cunki adı üstünde plastik cerrah demek estetik alanının tüm vicudu kaplayan yerdir yani hiç bi yer ayırt etmezler ben bunu prof dr sordum 1 tanede değil bi kaçtane önceki topiclerde yazdım hangi doktorlarla konustugumu sen inanmak istemiyosun inanma zorla inandırmaya calıstıgım yok sürekli gelip pskoleji bozuk bana catıyosun sen bildiğini söylüyosun ben bildiğimi söylüyorum saygını aşmadan durup durup nick değiştiren bilmemne gibi laflar atıyosun biraz karakterini oturt öyle konusup anlasabiliriz isteyen gitsin olsun istemeyen olmaz bu ne seni nede beni ilgilendirir senin kimseyi ilgilendirmez ve ben herzaman diyorum ve senin türkcen olmadıgı için sözlük alıp bu yazdıklarımın anlamadıgın bölümleri sözlükten bakıp anlamaya calıs tamamı isteyen olabilir isteyen olmaz ben bu zamana kadar 1 tane bile kıza olma dememisimdir öyle 1 tane bile mesaj yoktur ve öyle bişe demediğimi herkez bilir he varsa öyle bişe gelen kutusundaki mesajları alıp fotosunu cekip internet sitesine koyabilir acık net konusuyorum daha acığı olamazdı heralde :) senin gibi millete gidin olun ben onu göriyim oluyum onunki güzelse gibi ayakalr yapmıyorum ok.
Asirilikn derken hani cok kepcelik durumu var miydi yoksa normale gore biraz daha iyi miydi benimki gibi?
Ne kadar boş yalan yanlış konuşuyorsun arkadaş. İyi oldu bu nasıl biriyle muhattap olduğumu görmüş oldum aslında ben değil herkes görmüş oldu. Ben kimseye gidin olun göreyim demedim. Ameliyat oldum ve memnunum tabiki olun diyeceğim. Senin gibi ameliyat olmadan burda insanlara abuk subuk yonlendirici yorumlar yapmadım hatta bunu senden başka kimse yapmıyor. Yukarda yazdığın seviyesiz saçma sapan şeylere cevap vermiycem tabiki. Kesinlikle destek al.
bi insan cahilse eğitimde görse gine cahildir o insan cünki huyu karakteri değişmes ne anlatıyosam ne yazıyosam saçma sapan algılayıp yazıyosun. olduysan fotolarını at inansın herkez ozaman hadi
Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Fotoğraflarımı atacakmışım da herkes inanacakmis. Yuh be arkadaş ben inandırıcılık problemi yaşamıyorum. Inan bana sana yapabileceğim birşey yok sana harcanacak zamana yazık. Çabama güldüm sadece.
Yeni okuyanlar için. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Süreçle ilgili yaşadıklarıma eski msjlarimdan ulaşabilirsiniz.
Neler olmuş burda ya. Cano'ya katılıyorum bu ameliyatı geçirenler veya geçirmeyi ciddi ciddi düşünenler yazsın bence de. Cansuturkuaz başlığı boş boş meşgul ediyorsun burda insanlar deneyimlerini paylaşmak isterken sürekli mış lı miş li konuşarak kulaktan dolma bilgilerle insanlara sataşıp durma. Zaten psikolojik olarak zor bir süreç sen burada gelmiş köstek olma halindesin sürekli olarak. Normal olan insan şuraya şu kadar destan yazmaya üşenir.
Ek olarak, Lucin bana fotoğraf göndermişti gerçekten çok iyi ve çok doğal olmuş kulakları, maşallah.
Kızlar çevremde kime söylediysem ameliyat olma fikrimi kimse ciddiye almıyor beni ama kararlıyım sırf saçımı toplayabilmek için, fotoğraflarda aradan pırtlamış bir kulak görmemek için olmaya karar verdim ama nerden başlıycamı bilmiyorum. Ankara da Turgut Özal Hastanesi yada diğer özeller yapıyor mudur kaça yapıyordur bana yol göstercek biri var mı? İst da op.dr Salih Üregen den okadar bahsetmişsiniz ki Ankara da olsa tamam bu olsun diyecektim, fiyatı uygun memnun kaldığınız Ankara da yok mu hiç? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?