Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Ilk ameliyat sonrası bandaj acildiktan sonra bile belliydi acilma oldugu hiv basarili değildi ikinci ameliyatta daha iyiydi doktorum bandaj konusunda hic takmana gerek yok dedi sadece cok iyi koruman lazim dedi acilmada olmayacak dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de bil kulagimin ust kismi digerine gore biraz daha acik ama sislerin tamamen inmesini bekliyoruz umarım daha fazla acilmaz

eceba son ameliyatınızı hangi doktora oldunuz, geçmişolsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

@chelonia, anlattıklarınıza göre Hoca çok iyi biri fiyatı da forumda takip ettiğim kadarıyla en uygun olan doktor, ankarada olsam yada gelecek imkanım olsa hemen o doktora yaptırırdım.

geçmiş olsun, dikkat edin kendinize.
Salih beye ameliyat olmuştunuz değilmi, kendisi için muayene ücretsiz miydi, bende artık yakın zamanda karar verip ameliyat olmak istiyorum inş

Nebil bozdogan a yaptirdim . Bence iyice arastirin ben uc doktorla görüştüm iyice arastirin genelde muayene ucretsiz oluyo bi de fiyat konusunda her doktor farkli bisey diyor dortbin diyende oldu ikibucuk diyende pazarlik da yapilmali bence illaki indirim yapıyor lar

Evet arkadaslar aramiza yeni katilan arkadaslara da cok gecmis olsun.neox sen ne durumdasin karar verdin mi? Ben ercan beyin daha once calistigi newestetikteki iki doktorla da iletisime gectim onlar da guvenilir,bilimsel ve kalici oldugunu soylediler.zaten ercan beye ucret karsiligi muayene oldugumda bana cep numarasini vermisti burda olmasam bile iletisime gecersin benle diye.suan beklemedeyim zaten.zamani geldiginde konusucam.sanirim ben teknigi ve kariyeriyle ercan cihandideye olucam bu kesin.tek eksik tek hastasiyla konusmak acaba doktora mesaj atip hastalarindan biriyle iletisim sansimin olup olmadigini sorsam mi ?

Arkadaşlar bi sey sorcam kulagimin birinde önden bakinca küçük sivilce gibi bisey var sanırım dikis onlar kaybolur mu oyle kalır mi bi fikriniz var mi cok büyük degil ama benim gözüme batiyo

Ben de daha olmadim olucam yakinda insallah ama daha once olan arkadaslarimiz var onlar koymuslardi diye hatirliyorum

@eceba teşekkür ederim, bende biraz daha araştırıp iyi bir doktor bulayım diyorum. ben sizi ankarada bir profesöre oldunuz diye anlamışm hatlar karışmış bende iyice(
ercan cihandideyi iyi dediler fakat buradaki arkadaşlardan muayene olanlar fazla fiyat söylediği için ondan vazgeçtim, 4000tl demişler kendisinin ameliyat ücreti olarak indirim yapsa yapsa 3750 tl olabilir diye düşünüyorm, o da benm şuanki bütçem için yüksek açıkçası.

arkadaşlar bildiğiniz kadarı ile bu işte iyi doktorları -ameliyat olmamız için görüşülmesi gerektiğini düşündüğünüz- iletirmisiniz,
benm duyduklarım ercan cihandide, salih emre üregen ve ali mezdeği,
ortak özellikleri de hepsinin istanbulda oluşları.

Fiyat olarak indirim yapilir mutlaka bence de fiyat ikinci planda olmali arkadasim tabiki herkesin butcesi farklidir.ama guzel olsun tam olsun.ayrica ercan cihandide hakkinda arastirma yaptigim icin sadece o konu hakkinda net bilgi paylasimi yapabiliyorum.arkadaslar yanlis anlamasin reklamcilik yapmiyorum.sonucta daha olmadim.google a ercan cihandide yazarsaniz medicalparktv de 4 videoya ulasabilirsiniz

Benim de ilgimi çekti. Burada sürekli Ercan Cihandide'nin adı geçiyor. Ameliyat olan çıkmadı mı hiç? Merak ettim ben de olan arkadaşlar memnun mu durumları nasıl acaba şuanda.

İnan bana lucin tek eksigim hastalarindan biriyle iletisime gecememek.forumlardan birinde olan duydum okudum.burada degil baska bir yerde.cok memmun oldudugunu ve ercan beye tesekkur ettigini yazmis.ama ulasamadim.2009 yili yorumuydu.ercan bey bu teknigi 2008 den beri yapiyor.onca yildan beri tecrube kazanmis ve oturmus bir teknik olsa gerek .ayrica kendisi mp hastanesinde yani estetik merkezi degil.

Arkadaşlar ben Ercan beyi çok iyi bir doktor olarak duymadım haberiniz olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bunu biraz daha acarsan cok makbule gecer mahlasi yakinlarindan biri mi amt oldu kendisine?

Ameliyat olanlara bir sorum olacak?Ben de oldum fakat ikinci kez olmam gerek yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…