Ilk ameliyat sonrası bandaj acildiktan sonra bile belliydi acilma oldugu hiv basarili değildi ikinci ameliyatta daha iyiydi doktorum bandaj konusunda hic takmana gerek yok dedi sadece cok iyi koruman lazim dedi acilmada olmayacak dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle Prof. Dr. Serdar Öztürk'ü öneriyorum. 3 gün önce ona ameliyat oldum, gerçekten mükemmel bir doktor, şu an hiçbir sıkıntım yok. Kendisi GATA'da Plastik Cerrahi Bölüm Başkanı, çok önemli bir referans. Çok kibar ve rahatlatıcı da biri. 2000 liraya yapıyor.
Ya bugün bir kulağıma öyle sert bir darbe aldımki acayip ağrıdı doktorumu aradım zaten bir kaç gün sonra randevumuz var korkmayın dedi sorun olacağını sanmıyorum gelince bakarız yine dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nebil bozdogan a yaptirdim . Bence iyice arastirin ben uc doktorla görüştüm iyice arastirin genelde muayene ucretsiz oluyo bi de fiyat konusunda her doktor farkli bisey diyor dortbin diyende oldu ikibucuk diyende pazarlik da yapilmali bence illaki indirim yapıyor lar
Evet arkadaslar aramiza yeni katilan arkadaslara da cok gecmis olsun.neox sen ne durumdasin karar verdin mi? Ben ercan beyin daha once calistigi newestetikteki iki doktorla da iletisime gectim onlar da guvenilir,bilimsel ve kalici oldugunu soylediler.zaten ercan beye ucret karsiligi muayene oldugumda bana cep numarasini vermisti burda olmasam bile iletisime gecersin benle diye.suan beklemedeyim zaten.zamani geldiginde konusucam.sanirim ben teknigi ve kariyeriyle ercan cihandideye olucam bu kesin.tek eksik tek hastasiyla konusmak acaba doktora mesaj atip hastalarindan biriyle iletisim sansimin olup olmadigini sorsam mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?