- 7 Aralık 2018
- 7.322
- 18.880
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Yani şimdi bizimde erkek arkadaşlarımız oluyor erkeklerinde kız arkadaşları oluyor normal geliyor. Ama absürt bir şekilde erkek arkadaşın mesajlaşıyorsa yani sıkıntı zira geçmişte beğendiği bir kız. Arkadaşlarımızla konuşurken belli bir sınırlar vardır. Geyik yapılır ama yılışık konuşmalar pek hoş değil o adama yol veririmSelaam iyi geceler kk’nın güzel hatunları. Bilenler biliyordur sevgilimle karantinadayım. Ama çiçeği burnundayız baya neyse işte ben onu önceden de tanıyordum yani yıllardır tanışıyoruz efendi biri olarak bilinir. Biz arkadaşken bir kız vardı ortak iş yaptıkları kızı beğendiğini falan söylemişti hatta baya beğeniyordu. Fakat kızın sevgilisi varmış sonradan öğrendik zaten aşk ya da hoşlantı yoktu biraz geyik muhabbeti gibiydi. Şuan sürekli bu kızla konuşuyor ve konuşmaları okudum yılışık buldum. Sevgilisi olan bir kızın bu şekilde konuşması ilginç geldi ve sürekli mesaj atıyor. Bizimki de konuşuyor ve hoşlanmadığımı belirttiğimde arkadaşım zaten sevgilisi var diyor. Bana aşık olduğunu hep yanımda olmak istediğini söylüyor uzun süre peşimden koşmuş biri. İnanın kafam çok karışık kalbinin temiz biri olduğunu biliyorum ama başına buyruk ve özgür bir yapısı var ve bu kız kafamı kurcalıyor ben mi abartıyorum yoksa içimdeki sesi mi dinlemeliyim? Adam akıllı konuşmalı mıyım direkt bitirmeli miyim?
Çok net bir şekilde konuşmasını istemediğinizi belirtin eğer yine de konuşursa sizi tercih etmeyen biri konumunda biriyle sizin de işiniz olmasınSelaam iyi geceler kk’nın güzel hatunları. Bilenler biliyordur sevgilimle karantinadayım. Ama çiçeği burnundayız baya neyse işte ben onu önceden de tanıyordum yani yıllardır tanışıyoruz efendi biri olarak bilinir. Biz arkadaşken bir kız vardı ortak iş yaptıkları kızı beğendiğini falan söylemişti hatta baya beğeniyordu. Fakat kızın sevgilisi varmış sonradan öğrendik zaten aşk ya da hoşlantı yoktu biraz geyik muhabbeti gibiydi. Şuan sürekli bu kızla konuşuyor ve konuşmaları okudum yılışık buldum. Sevgilisi olan bir kızın bu şekilde konuşması ilginç geldi ve sürekli mesaj atıyor. Bizimki de konuşuyor ve hoşlanmadığımı belirttiğimde arkadaşım zaten sevgilisi var diyor. Bana aşık olduğunu hep yanımda olmak istediğini söylüyor uzun süre peşimden koşmuş biri. İnanın kafam çok karışık kalbinin temiz biri olduğunu biliyorum ama başına buyruk ve özgür bir yapısı var ve bu kız kafamı kurcalıyor ben mi abartıyorum yoksa içimdeki sesi mi dinlemeliyim? Adam akıllı konuşmalı mıyım direkt bitirmeli miyim?
Bir iki hafta değil uzun süredir tanışıyoruzKızın sevgilisi var diye şuan onunla sevgili değil ama ayrıldığı an onlar sevgili olacak. Senle de karantina da aşığım ayağı yapıyor bence 1 2 haftada ne aşkı allah aşkına :) öyle demese sen onu yanında tutmazsın biliyor.
Hiç şaşırtmiyorsun tam gaz devam vallahi.Selaam iyi geceler kk’nın güzel hatunları. Bilenler biliyordur sevgilimle karantinadayım. Ama çiçeği burnundayız baya neyse işte ben onu önceden de tanıyordum yani yıllardır tanışıyoruz efendi biri olarak bilinir. Biz arkadaşken bir kız vardı ortak iş yaptıkları kızı beğendiğini falan söylemişti hatta baya beğeniyordu. Fakat kızın sevgilisi varmış sonradan öğrendik zaten aşk ya da hoşlantı yoktu biraz geyik muhabbeti gibiydi. Şuan sürekli bu kızla konuşuyor ve konuşmaları okudum yılışık buldum. Sevgilisi olan bir kızın bu şekilde konuşması ilginç geldi ve sürekli mesaj atıyor. Bizimki de konuşuyor ve hoşlanmadığımı belirttiğimde arkadaşım zaten sevgilisi var diyor. Bana aşık olduğunu hep yanımda olmak istediğini söylüyor uzun süre peşimden koşmuş biri. İnanın kafam çok karışık kalbinin temiz biri olduğunu biliyorum ama başına buyruk ve özgür bir yapısı var ve bu kız kafamı kurcalıyor ben mi abartıyorum yoksa içimdeki sesi mi dinlemeliyim? Adam akıllı konuşmalı mıyım direkt bitirmeli miyim?
Bir iki hafta değil uzun süredir tanışıyoruz
Garip napsın kerizlenir..Arkadaşlar birbirine yılışmaya başladığında sevgili oluyorlar genelde, siz de arkadaşken sevgili olmuşsunuz. Hiç normal değil sevgilisi olan birinin başkasıyla ‘yılışık’ konuşması, kerizleniyor musunuz bilmem ama pek dikkate alınmıyorsunuz gibi şuan.
Ah be sana bunu yapanlar utansınGarip napsın kerizlenir..
İnşallah seviyordur da bu olay canımı çok sıktı başkan. Kız yılışık konuşuyor. Konu sevgilisine gelince görmezlikten gelmiş hep. Benimki de hava atmak için izlemediği filmi izledim falan demiş halbuki o benim izlediğim bir filmdiReis adam senin burnunda ki sumuge bile titizleniyor. Düşünme o kadar. Seviyor işte seni
karşı cinsin birbiriyle can ciğer kanka olmasına gayet doğal diye bakarım ama bunu bilemedim.sonuçta seninle de gayet samimi arkadaşken sevgili oldu , yan gözle bakma huyu var skjfnsejkf Kızın da sevgilisi olmasa ona da kayar gibi.Bilemedim , bana pek takmıyo seni gibi geldi.İnşallah seviyordur da bu olay canımı çok sıktı başkan. Kız yılışık konuşuyor. Konu sevgilisine gelince görmezlikten gelmiş hep. Benimki de hava atmak için izlemediği filmi izledim falan demiş halbuki o benim izlediğim bir filmdi
İnşallah seviyordur da bu olay canımı çok sıktı başkan. Kız yılışık konuşuyor. Konu sevgilisine gelince görmezlikten gelmiş hep. Benimki de hava atmak için izlemediği filmi izledim falan demiş halbuki o benim izlediğim bir filmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?