Kerizleniyor muyum acaba?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.322
18.880
248
28
Selaam iyi geceler kk’nın güzel hatunları. Bilenler biliyordur sevgilimle karantinadayım. Ama çiçeği burnundayız baya neyse işte ben onu önceden de tanıyordum yani yıllardır tanışıyoruz efendi biri olarak bilinir. Biz arkadaşken bir kız vardı ortak iş yaptıkları kızı beğendiğini falan söylemişti hatta baya beğeniyordu. Fakat kızın sevgilisi varmış sonradan öğrendik zaten aşk ya da hoşlantı yoktu biraz geyik muhabbeti gibiydi. Şuan sürekli bu kızla konuşuyor ve konuşmaları okudum yılışık buldum. Sevgilisi olan bir kızın bu şekilde konuşması ilginç geldi ve sürekli mesaj atıyor. Bizimki de konuşuyor ve hoşlanmadığımı belirttiğimde arkadaşım zaten sevgilisi var diyor. Bana aşık olduğunu hep yanımda olmak istediğini söylüyor uzun süre peşimden koşmuş biri. İnanın kafam çok karışık kalbinin temiz biri olduğunu biliyorum ama başına buyruk ve özgür bir yapısı var ve bu kız kafamı kurcalıyor ben mi abartıyorum yoksa içimdeki sesi mi dinlemeliyim? Adam akıllı konuşmalı mıyım direkt bitirmeli miyim?

Yani şimdi bizimde erkek arkadaşlarımız oluyor erkeklerinde kız arkadaşları oluyor normal geliyor. Ama absürt bir şekilde erkek arkadaşın mesajlaşıyorsa yani sıkıntı zira geçmişte beğendiği bir kız. Arkadaşlarımızla konuşurken belli bir sınırlar vardır. Geyik yapılır ama yılışık konuşmalar pek hoş değil o adama yol veririm

Çok net bir şekilde konuşmasını istemediğinizi belirtin eğer yine de konuşursa sizi tercih etmeyen biri konumunda biriyle sizin de işiniz olmasın

Bir iki hafta değil uzun süredir tanışıyoruz

Hiç şaşırtmiyorsun tam gaz devam vallahi.

Bir iki hafta değil uzun süredir tanışıyoruz

Uzun süredir tanışmamız birşeyi değiştirmez ki. Sonuçta yeni sevgilisiniz. Ve siz daha yeni sevgiliykrn bütün ilgisinin sizde olması gerekirken eski sevgili olmak istediği kızla saman altından elinde tutup muhabbetini kesmiyor çünkü hala hoşlanıyor ama bir yandan da sizinle beraber yaşıyor. Tabi size aşığım diyecek. Ne desin aşık değilim mi? :)
Kanmayın böyle şeylere derim.

Bazi konularda erkegin sevgisini anlatmak için "peşimde çok koştu" detayina rastliyorum.
Birinin sizin peşinizde koşmasi buyuk aşk belirtisi degildir her zaman, cogunlukla karşidakinin karakteriyle alakali bir durumdur, kimisi afrodit bile olsan peşinde koşturmaz, kimisi 1 sene peşinde koşar ilişki başladigi zaman 1 ayda ilgisini kaybeder filan...

İlişkiden önce sizi "sevgili olarak" deneyimlemiyor sonuçta bir bilinmez ve gizem var ortada onu kovaliyor.
Herneyse, durumlar heran değişebilir belli olmaz. Şu aşamada hemen bitimeli misin bilmiyorum ama eskiden begenisinin ilgisinin oldugu kadinla konuşmalari bana sıkıntı verirdi heralde.

Garip napsın kerizlenir..

Reis adam senin burnunda ki sumuge bile titizleniyor. Düşünme o kadar. Seviyor işte seni
İnşallah seviyordur da bu olay canımı çok sıktı başkan. Kız yılışık konuşuyor. Konu sevgilisine gelince görmezlikten gelmiş hep. Benimki de hava atmak için izlemediği filmi izledim falan demiş halbuki o benim izlediğim bir filmdi

karşı cinsin birbiriyle can ciğer kanka olmasına gayet doğal diye bakarım ama bunu bilemedim.sonuçta seninle de gayet samimi arkadaşken sevgili oldu , yan gözle bakma huyu var skjfnsejkf Kızın da sevgilisi olmasa ona da kayar gibi.Bilemedim , bana pek takmıyo seni gibi geldi.

Ya ben daha dün gece rüyamda gördüm, erkek arkadaşımın kız kankası vardı. Rüyamda kavga ettim.
şu lanet karantinadan bi kurtulayım,bir buluşayım, gözlerini sorguya çekicem

Erkeklere güvenmeyin, kızlara hiç güvenmeyin. Bir de bu kız sevgilinizin eskiden beğendiğiyse..

bir de şu var ateşle barut yanyana du ra maz..
Durur diyen kendini kandırır, erkek dişi sineğe tav olur yahu

Kız çocuğun ondan hoşlandığını farkında bunu ego tatmini yapıyor.
Oğlan 'belki bir gün' diyerek iletişimi kesmiyor. Ama senin onun duygularını tatmin etmenden de hoşlanıyor.
Siz bu hikaye de üzülen taraf olacaksınız ama çok sonra.
Restini çek aksi halde sağlam kazık yiyeceksin.
Hiç bir erkek birine aşıkken eski hoşlandığı kızı ciddiye alıp konuşmaz.
Erkekler sizin bildiğiniz gibi düz kafa değillerdir aksine çok ince hesap yaparlar.
Restini çek yola gelmiyorsa yol ver.

Kız ilgiyi kaybetmek istemiyor oğlanda hala ilgili ama kızın sevgilisi var o da o yüzden kesmek istemiyor. Vardır ya bazı tipler sevgilisi vardır ama el altında zor günler için mutlaka birkaç potansiyel durur. Tam olarak o işte. Sevgilinizde kızda hiç masum değil.

kızdan hala hoşlanıyor niye hava atmak istesin ki..
karakteri de oturmamış. bir yol olmaz bu çocuktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…