Selaam iyi geceler kk’nın güzel hatunları. Bilenler biliyordur sevgilimle karantinadayım. Ama çiçeği burnundayız baya neyse işte ben onu önceden de tanıyordum yani yıllardır tanışıyoruz efendi biri olarak bilinir. Biz arkadaşken bir kız vardı ortak iş yaptıkları kızı beğendiğini falan söylemişti hatta baya beğeniyordu. Fakat kızın sevgilisi varmış sonradan öğrendik zaten aşk ya da hoşlantı yoktu biraz geyik muhabbeti gibiydi. Şuan sürekli bu kızla konuşuyor ve konuşmaları okudum yılışık buldum. Sevgilisi olan bir kızın bu şekilde konuşması ilginç geldi ve sürekli mesaj atıyor. Bizimki de konuşuyor ve hoşlanmadığımı belirttiğimde arkadaşım zaten sevgilisi var diyor. Bana aşık olduğunu hep yanımda olmak istediğini söylüyor uzun süre peşimden koşmuş biri. İnanın kafam çok karışık kalbinin temiz biri olduğunu biliyorum ama başına buyruk ve özgür bir yapısı var ve bu kız kafamı kurcalıyor ben mi abartıyorum yoksa içimdeki sesi mi dinlemeliyim? Adam akıllı konuşmalı mıyım direkt bitirmeli miyim?