Kerizleniyor muyum acaba?

Hoşlandığını geçmişte bilip mesajlasmasina izin verdiğine göre senin için olmasa da olur olsa da olur dediğin biri bence

Mutsuz etmek istemem ama, "zaten sevgilisi var"ları pek yemiyorum ben. Zamanında çok yedim çünkü. Yok efendim sevgilisi var, yok görüştüğü var, hatta abartıp nişanlı zaten evleniyor diyen bile görmüştüm.

Ha sizin durumunuzda bu doğru olsa bile, ne bileyim. Yılışık konuşmalar var dediniz. Alttan alttan birbirlerine yürüyorlar ya da bel altı mesajlar veriyorlar muhtemelen. Tekinsiz sular.

Kıza gelınce sevgılısı var amamyılısık konusuyor erkege gelınce bıraz ozgur ruhlu kalbı temız farkındamısın o erkegınde sevgılısı var ve o sensın. Burda her kosulda kadını savunanlara gıcık oluyorum ama bu durum farklıı bence cunku sevgılın cok begendıgı kızla sımdı arkadas gıbı konusuuor. Ozgur ruhluysa ayrıl gıtsın yada konusmasın cok sacma ben olsam musade etmezdımm

Bu isin sonu yas ayrıldıklarında sevgili olacaklar beğendiği bi kızı erkek aklindan atamaz hemen ciddi ciddi otur konus bence konusmayi kesmesini kibar bi dille baski yapmadan soyle flortozluk durumda su an .

Kıza ilgi duymuşsa, hoşlanmışsa arkadaş olamaz. Bana göre böyle. Aynısını yaparım. Bir erkek arkadaş bulur, eskiden aşıktım şimdi arkadaşız derim ben de aynı şekilde yazışırım. Bana aşıksa anlar durumu ve artık kızla konuşmaz. Aşık değilse önemsemez. O zaman bitiririm.

Sevgilisi olan bir erkeğin başka kızla konuşması normal mi peki ?
Aman sakın kendi sevgililerinize laf ettirmeyin hep karşı taraf suçlu olsun.
İkisininde yaptığı aynı şey.

Hiç şaşırmadım. Peşinizden koşup sizi elde ettiğine göre, egosu daha da kabarmış ve daha rahat hareket etmeye başlamıştır. Şimdi diğer kıza da “ arkadaş” taktiği ile yazacak, yüz bulduğunda ona gidecek ve adam utanmıyor bile. Size hala kanka ayağı yapıyor. Bir dakika durmamanız lazım ama dersiniz ki “ gidecek yeri yok vs”...

Sevgilisi olan bir kizin konuşmalarini yilişik bulacağina seninle sevgili olan kişiyi yilişik bul. Ayrica bu ilişki çok sürmez gibi geldi. Dip not; umarim mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…