- 22 Ağustos 2017
- 311
- 115
- 18
- 44
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Çimen yeşili. Senin konularını biliyorum . Umarım artık o kişiyi aramiyosundur? Nasılsın. Iyi misin biraz daha ?bizim yeniden başlayacak halimiz kalmadı sadece pişmanlığını görmek isterdim hepsi bu güzel arkadaşlarım.
yok aramıyorum canım kendi hayatıma döndüm biraz toparlandım sayılır ama sabahları çok kötü uyanıyuorum.sadece uzun zaman sonra da olsa pişman olduğunu görmek isterim.hepsi bu.Çimen yeşili. Senin konularını biliyorum . Umarım artık o kişiyi aramiyosundur? Nasılsın. Iyi misin biraz daha ?
Canim Olur ilk zamanlar mutlaka. Ama bir gün gelir aklına bile gelmez. O günün geleceğine inan, geçeceğine inan. Pişman olur büyük ihtimal ama sen pişman olmasını bekleme. Ne güzel daha iyi gördüm seni. Roman da yaz, böyle hobilerinin olması çok güzel, onlara yonel.yok aramıyorum canım kendi hayatıma döndüm biraz toparlandım sayılır ama sabahları çok kötü uyanıyuorum.sadece uzun zaman sonra da olsa pişman olduğunu görmek isterim.hepsi bu.
edebiyata eğilmim var bir roman yazmak istiyorum okuyorum araştırıyorum.inşallah olur.
canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inanAyni seyi oyle guclu hissediyorum ki...
Dualarimda bile bunu istiyorum ama diyorum benim icin coktan bitmis olsun.
Biraz once kendimi biraz yokladim. Biraz ugrassa kabul eder miydim diye. Cevabini vermeye korktum. Burdaki cevaplarin beni heycanlandirdigini gordum. Ama ama ama
Denenmisi denemek iyi sonuc vermiyor
pismanligini gormek hala onunla ilgili bir beklentide olmak demek. Bence bu bi savassa ve biz kazanmak istiyorsak onunla ilgili her seyi tum dusunceleri silmek gerek kalpten beyinden
Her sabah ben de kötü uyaniyorum.
Ama ilk gunler kadar degil. Gecicek galiba zamanla
pişman olur mu diyorsun mutlaka canım senin kadar iyiisni bulabileceğimi düşünmüyorum demöişti.Canim Olur ilk zamanlar mutlaka. Ama bir gün gelir aklına bile gelmez. O günün geleceğine inan, geçeceğine inan. Pişman olur büyük ihtimal ama sen pişman olmasını bekleme. Ne güzel daha iyi gördüm seni. Roman da yaz, böyle hobilerinin olması çok güzel, onlara yonel.
en çok kendimizi önemsemeliyiz değil mi önceden öyleydim aslında o günlerimi özlüyorum.Sorun bence insanlari onemsemekten gelir kimseyi onemsemeyin bak hayat nasil iyi olur
canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inan
Evet yüzde 90 olur. Ama eğer sen aramaya devam edersen olmaz. Bir an önce bırak aramayı. Ki aramıyorum dedin ama sakın vazgeçme bundan .aradığın sürece asla pişman olmazpişman olur mu diyorsun mutlaka canım senin kadar iyiisni bulabileceğimi düşünmüyorum demöişti.
canım zaten her yerden engelliyim istesem de ulaşamam.Evet yüzde 90 olur. Ama eğer sen aramaya devam edersen olmaz. Bir an önce bırak aramayı. Ki aramıyorum dedin ama sakın vazgeçme bundan .aradığın sürece asla pişman olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?