Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

Dönmez. Dönse de sevdiğinden olmaz...Bosluktandir, baskasiyla konusmustur o bitmistir acisini atmak icindir.. Seven erkek zaten o kadar bos birakmaz.. boyle dusunun..siz yalniz da yasiyorsunuz, ölmüyosunuz.. ihtiyaciniz yok ona. Zaman her seyin ilaci...

pişman olur mu diyorsun mutlaka canım senin kadar iyiisni bulabileceğimi düşünmüyorum demöişti.
Milletin "pisman olur/olacak" demesinden medet umuyorsun, farkinda misin? Kim bilebilir bunu, herkesin hayati ayni mi hem, kimi doner kimi ardina bile bakmaz.. Milletin hikayelerinden yola cikip beklentiye girme lütfen.. Ozur dileyerek soyluyorum, normal bi ruh halinde degilsin, destek almalisin diye dusunuyorum.. Kimseye söylemeden yapabilirsin bunu, elalemin laf etmesinden cekiniyorsan..
Bu adam dönsün de reddedeyim diye kendini kandirma, o seviyeye gelmedin henuz bu iliskiyle alakali, kosa kosa kabul edersin gelse, once kendine itiraf et bunu..
Bir de laf soz dinlemeyip bildigini okuyarak adamda pisman olacak bi durum birakmadin, tek tek kelimelere takilip kendince anlam çıkarıyorsun ama adam bence bitirdi tamamen.. Iyiligin icin soyluyorum, elinde olmayabilir hemen unutmak vs ama artik pesini birak, bu gidişat iyi degil, yarin bir gun baskasiyla oldugunu duyarsan inan ayaga kalkamazsin Allah korusun..

Döndü ama çok geçti ben kendimde bitirmiştim ve evlendim :))

çok çok çooook kötü başlayan ve yine aynı derecede kötü biten bir ilişkim olmuştu, 3 sene sonra tekrar beraber olduk 1.5 ay kadar. keşke olmasaydık, öyle diyeyim. şiddet, hakaret, ne ararsan. herkeste öyle olacak değil tabii ama, sanırım bir kere bir şekilde bitmiş bir ilişkiden sonra hiçbir şey güzel olamıyor. gerçi siz reddetmek için demişsiniz, onun tadı ayrı olur herhalde. rahatlayacaksanız o şekilde, umarım döner :)

hiç dönmez dediğim kişi döndü.
ama hayırsızın tekiydi
ben onu yıllarca sevdim , sonra akıllandım
ben gözümü açınca o bana döndü
tabi şimdi ikimizde başka insanlarla evliyiz ama çocukken hep onla evlenmenin hayalini kurardım
eğer evlenseydim kesinlikle hayatım mahvolurdu

Döndü döndü 13 yıl sonra köpek gibi döndü

ruh halim bozuk falan değil.akıl hastanesine de gidecek kadar delirmedim.
,sadece sevdim güvendim değer verdim ve müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım.desteğiniz için thanks.

bizim yeniden başlayacak halimiz kalmadı sadece pişmanlığını görmek isterdim hepsi bu güzel arkadaşlarım.

Konularini biliyorum.
Sevgilin pisman olup donse sen yine atlarsin bu iliskiye durust ol.

Amacin onun pisman oldunu gormek degil onun gercekten pisman olmasi ve iliskiye yeniden baslamak istemen

Ama uzgunum sevgilin sana donmeyecek.

Unut artik adami da sakin arama

dönüp dönmeyeceği belli olmaz garanti veremeyiz geleceği göremiyoruz Allahım en mutlu olacağım şeekilde sonuçlandırsın inşallah.

takıntı falan yapmadım tamam bitti gitti işte de ne akıl hastalığımı koymuşlar burda ne anormalliğimi yeter yani.
Akil hastasi demek hic birimizin haddi de degil, psikoloji/psikiyatri cogumuzun uzmanlik alani da degil.. Sadece, cok normal gorunmuyor duygu durumun, mutlu degilsin, uzuluyorsun ve bu nedenle yanlis davranabiliyosun.. Destek almani bu sebepten onerdim, sahsim adina..

dönüp dönmeyeceği belli olmaz garanti veremeyiz geleceği göremiyoruz Allahım en mutlu olacağım şeekilde sonuçlandırsın inşallah.

Bak iste:)aynen benim dedigim gibi..
Donsun de tekrar baslayalim diye bekliyorsun aslinda.

Cunku takinti seninkisi..

Psikiyatrise gitmeni defalarca soyledik burda.

Inan ilaclar sana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…