- 8 Ekim 2017
- 69
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Milletin "pisman olur/olacak" demesinden medet umuyorsun, farkinda misin? Kim bilebilir bunu, herkesin hayati ayni mi hem, kimi doner kimi ardina bile bakmaz.. Milletin hikayelerinden yola cikip beklentiye girme lütfen.. Ozur dileyerek soyluyorum, normal bi ruh halinde degilsin, destek almalisin diye dusunuyorum.. Kimseye söylemeden yapabilirsin bunu, elalemin laf etmesinden cekiniyorsan..pişman olur mu diyorsun mutlaka canım senin kadar iyiisni bulabileceğimi düşünmüyorum demöişti.
Döndü ama çok geçti ben kendimde bitirmiştim ve evlendim :))Her sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
Döndü döndü 13 yıl sonra köpek gibi döndüHer sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
bizim yeniden başlayacak halimiz kalmadı sadece pişmanlığını görmek isterdim hepsi bu güzel arkadaşlarım.
Anladim thanksruh halim bozuk falan değil.akıl hastanesine de gidecek kadar delirmedim.
,sadece sevdim güvendim değer verdim ve müthiş bir hayal kırıklığı yaşadım.desteğiniz için thanks.
takıntı falan yapmadım tamam bitti gitti işte de ne akıl hastalığımı koymuşlar burda ne anormalliğimi yeter yani.Cimen ya nedir senin bu takintin bacim kurtulamafin su adamdan at kafandan gitsin
dönüp dönmeyeceği belli olmaz garanti veremeyiz geleceği göremiyoruz Allahım en mutlu olacağım şeekilde sonuçlandırsın inşallah.Konularini biliyorum.
Sevgilin pisman olup donse sen yine atlarsin bu iliskiye durust ol.
Amacin onun pisman oldunu gormek degil onun gercekten pisman olmasi ve iliskiye yeniden baslamak istemen
Ama uzgunum sevgilin sana donmeyecek.
Unut artik adami da sakin arama
Akil hastasi demek hic birimizin haddi de degil, psikoloji/psikiyatri cogumuzun uzmanlik alani da degil.. Sadece, cok normal gorunmuyor duygu durumun, mutlu degilsin, uzuluyorsun ve bu nedenle yanlis davranabiliyosun.. Destek almani bu sebepten onerdim, sahsim adina..takıntı falan yapmadım tamam bitti gitti işte de ne akıl hastalığımı koymuşlar burda ne anormalliğimi yeter yani.
dönüp dönmeyeceği belli olmaz garanti veremeyiz geleceği göremiyoruz Allahım en mutlu olacağım şeekilde sonuçlandırsın inşallah.
Kiz bitti ama hala aklinda itiraf et iste:)))takıntı falan yapmadım tamam bitti gitti işte de ne akıl hastalığımı koymuşlar burda ne anormalliğimi yeter yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?