Kesinlikle donmez dediginiz biri dondu mu?

Dönüyorlar evet. Tek bir kişi dönmemişti ama o da farklı yollarla pişmanlığını belli edip benim ona ulaşmam için uğraşmıştı :):):)
Ama ulaşmadım tabi ki :))

canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inan

Biriyle evlenip çocuk yapacak kadar çok sevdiğiniz zaman şuan pişman olmasını istediğiniz kişi aklınızın ucundan bile geçmez geçmemelidir de

Sanırım çok yeni ayrıldınız. İlk zamanlar bunu çok dilersin ama bunu aşacaksın, aştığın zaman dönebilir diye düşünüyorum.
:) sanki sensör takılı bunlarda değil mi? tam unuttum dediğim anda dönecek ? ama öyle bir gitti ki kendinden ok emin hiç zannetmiyorum dönsün.

:) sanki sensör takılı bunlarda değil mi? tam unuttum dediğim anda dönecek ? ama öyle bir gitti ki kendinden ok emin hiç zannetmiyorum dönsün.

Ama genelde öyle oluyor ne zaman aklında kalbinde bittiyse hayatına odaklandıysan o zaman dönüyorlar. Bekleme de bence bırak ne hali varsa görsün :))

Önceki konularini biliyorum sen bu adami takinti haline getirmissin ustune çok düşmüşsün adam olayin farkinda birseyi umursamiyordu geri dönse dahi hep kovalayan ilişkiyi ayakta tutmaya çalişan sen olacaksin fazla seven taraf sen olacaksin .bence bu yorucu ve sıkıcı kadin olarak sevilmeyi ve deger görmeyi hak etmiyor musun sence?

Dönüyorlar canım emin ol ama sende her şey bittikten sonra pek bi değeri yok bence iş sen hala vazgecmemisken fedakarlık yapmalari ama erkekler ki dikkatini çekerim erkek diyorum onlardan öyle bişey bekleme adam sa eğer zaten o duruma gelmezdiniz

Bekleme donsede Hayri olmaz sana... Eski sevgiliden gelen bayram mesajlarinin seni rüyamda gordumlerin amacını az çok biliyoruz

Söyle söyleyim ilk başta kabullenmek çok zor oluyor, uyuyamiyorsun, ağlıyorsun. Caniniz hic birsey istemiyor.. Ama zamanla unutucaksiniz.. Ilk basta geri dönsün isteriz ama inanin, illerde ben aptalim.. nasıl bunu düşünMuş olabilirim diye diceksiniz.. Böyle biri gelsede hayir yok. ☺

Döndü tabi. Hem de hiç ummazdım ve de zaten öyle bir beklentim yoktu. Hep söylerim bu sözü, yine tekrar etmek isterim. BİR ERKEĞİN BİR KADINI ÇOK ÜZDÜĞÜNÜ FARKETTİĞİ AN, GENELLİKLE SÖZ KONUSU KADININ O ERKEĞİ ARTIK HİÇ SALLAMADIĞI ANA TAKABÜL ETTİĞİNDEN; MANASIZ BİR AYDINLANMA OLUR İŞTE..

döndü ben tam alışmışken gayet mutluyken pat diye. pişman olmuş falan filan. tekrar olmuyor gerçekten eğer bittiyse kafanızda da bitirin. ilk zamanlar biraz sancılı geçse de kesin bitti gözüyle bakınca bir süre sonra insan hayatına devam ediyor, hiç döner mi diye düşünmeyin “bitti” deyip önünüze bakın.

Valla hanımefendi benim size naçizane tavsiyem bir psikiyatriste gidin ve tedavi olun. Hayatımda siz kadar takıntılı bir insan daha görmedim. Adama hayatı zindan ettiniz her seferinde arasa da açmayacağım dediniz arayan mesaj atan siz oldunuz . Yalvardınız ağladınız yerle yeksan oldunuz. Birazcık gururunuz olsun. Yalnız yaşıyordunuz yanılmıyorsam bundan da kaynaklanıyor bu ruh haliniz evden çıkın kurslara yazılın,çevre edinin şu adamı da bırakın artık. Sizi hiç ama hiç önemsemiyor artık farkına varın bunun.
Şimdi diyorsunuz ki ararsa açmam asla konuşmam,halbuki arasa yine koşa koşa gideceksiniz yine kavgalar yine ayrılık sonuç siz yavaş yavaş akıl hastanesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…