- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
bu adam da döner mi dersiniz?Dönüyorlar evet. Tek bir kişi dönmemişti ama o da farklı yollarla pişmanlığını belli edip benim ona ulaşmam için uğraşmıştı :):):)
Ama ulaşmadım tabi ki :))
canım yüce rabbim yrdımcımız olsun ama pişman olduklarını da görelim.çok isterim evleneyim gelinliğimi giyeyim çocuklarım olsun bu da bir şekilde görsün kafasına vursun çok isterim inan
bu adam da döner mi dersiniz?
:) sanki sensör takılı bunlarda değil mi? tam unuttum dediğim anda dönecek ? ama öyle bir gitti ki kendinden ok emin hiç zannetmiyorum dönsün.Sanırım çok yeni ayrıldınız. İlk zamanlar bunu çok dilersin ama bunu aşacaksın, aştığın zaman dönebilir diye düşünüyorum.
:) sanki sensör takılı bunlarda değil mi? tam unuttum dediğim anda dönecek ? ama öyle bir gitti ki kendinden ok emin hiç zannetmiyorum dönsün.
Dönüyorlar canım emin ol ama sende her şey bittikten sonra pek bi değeri yok bence iş sen hala vazgecmemisken fedakarlık yapmalari ama erkekler ki dikkatini çekerim erkek diyorum onlardan öyle bişey bekleme adam sa eğer zaten o duruma gelmezdinizHer sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
Bekleme donsede Hayri olmaz sana... Eski sevgiliden gelen bayram mesajlarinin seni rüyamda gordumlerin amacını az çok biliyoruzHer sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
Her sey bitti mumkun degil bu adam donmez dediginiz biri dondu mu?hic merak etmis mi sizi ayrilik doneminde?merak ediyorlar mi?yeniden baslamak icin degil sadece pismanligini gormek icin soruyorum.gururum onurum ozguvenim bitti.bunlari bir nebze de olsa kurtarmak icin.onu reddetmek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?