- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
- Konu Sahibi istiklalll
-
Güldür güldürü severimAklıma güldür güldür deki tipleme geldi
İnşaallah olur. Amin :)
Amin inşallah hayırlı evlatlarınız olur .evleneli kaç yıl oldu. Bende çok genç değilim inşallah evlenince bebek sıkıntısı çekmem. Yine Rabbim en iyisini bilir.Bende bekarken çok imrenerek bakardım otür evli eşlere çok ş0kür oldu hemde hiç ummadığım umutlarımın tükendiği anda inşallah seninde olur şimdi ise evli mutlu ve çocuklu evliliklere imreniyom bide hamile kadınlara inşallah bir gün oda olur hayırlı evlatlaromda olur bekarlara hayırlı bi eş evli ve istiyen tüm eşlerede Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin
2 yıllık evli 21 yaşındayım çok istiyoz ama olmuyo inşallah istiyem herkeslerin hemen cecik olurben her namazda istiyen tüm bekarlara hayırlı eş içinde dua ediyom canım bana dua edermisin bekar kızların duası kabul olurAmin inşallah hayırlı evlatlarınız olur .evleneli kaç yıl oldu. Bende çok genç değilim inşallah evlenince bebek sıkıntısı çekmem. Yine Rabbim en iyisini bilir.
Yaş 282 yıllık evli 21 yaşındayım çok istiyoz ama olmuyo inşallah istiyem herkeslerin hemen cecik olurben her namazda istiyen tüm bekarlara hayırlı eş içinde dua ediyom canım bana dua edermisin bekar kızların duası kabul olur
Hayırlısıyla olsun. Hayırlısıysa olsun istiyorum.Illa ki olur,herkes evleniyor bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?