Keşke benimde olsa

istiklalll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
276
185
103
evli ve mutlu çiftleri görünce imreniyorum. Keşke benimde mutlu bi evliliğim olsa diyorum. Benim işyerinde bi arkadaş eşini ilk defa gördüm hanım hanımcık bi kız ve eşi onun gözünün içine bakıyor . Kendi arkadaş ortamında eşi sıkılmasın diye sürekli onunla ilgileniyor.Allah mutluluğunu daim etsin.tez vakitte bana da hayırlı bir eş nasip etsin
Not: bu duam kabul olursa buraya tekrar aynı konu üzerinden yazacağım

Bende bekarken çok imrenerek bakardım otür evli eşlere çok ş0kür oldu hemde hiç ummadığım umutlarımın tükendiği anda inşallah seninde olur şimdi ise evli mutlu ve çocuklu evliliklere imreniyom bide hamile kadınlara inşallah bir gün oda olur hayırlı evlatlaromda olur bekarlara hayırlı bi eş evli ve istiyen tüm eşlerede Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin

Amin inşallah hayırlı evlatlarınız olur .evleneli kaç yıl oldu. Bende çok genç değilim inşallah evlenince bebek sıkıntısı çekmem. Yine Rabbim en iyisini bilir.

Amin inşallah hayırlı evlatlarınız olur .evleneli kaç yıl oldu. Bende çok genç değilim inşallah evlenince bebek sıkıntısı çekmem. Yine Rabbim en iyisini bilir.
2 yıllık evli 21 yaşındayım çok istiyoz ama olmuyo inşallah istiyem herkeslerin hemen cecik olurben her namazda istiyen tüm bekarlara hayırlı eş içinde dua ediyom canım bana dua edermisin bekar kızların duası kabul olur

Son düzenleme:
Yaş 28
Adaylar illa ki oluyor ama nasip meselesi bu işler. Yaşın çok küçük senin 21 yaşındasın düşünme bu konuları . Bi bakmişsin oluvermiş . İnşallah hayırlısıyla evlatların olur.bir şekilde imtihan edileceğiz hiçbirşey dört dörtlük değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…