Keşke benimde olsa

bende dört dörtlük birisi değilim ama tahammül edemeyeceğim şeyler var tabii. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ben de hep böyle düşünürdüm. Şimdi evlenmeyi bile istemez oldum. Benim gözümde kölelik gibi görünmeye başladı. Yanlış anlamayın tabi ki mutlu evli çiftler var onlara ben de imreniyorum. Ama bunun için kadınların hep taviz verdiğini düşünür oldum. Artık kadınlar da çalışıyor ama öyle bi sorumluluk yapışmış ki üstümüze maalesef eş adaylarımız diyeyim kendi suyunu almaktan bile acizler. Tabi ki öyle olmayanlar karısına yardım edenler de var. Ben de eşitlikçi düşünen bi insan bulmadığım sürece evlenmem diyorum.

Evet o yönde var tabi ama çalışan bayanlar evlerine yardımcı alıyorlar hiçbirşey eskisi gibi değil ki . Tembelleştik iyice. Ama inşallah evleneceğimiz eş bize destek olur köstek değil

Sapsık,ben seni yazılarından tanıyor ve seviyorum.İnşallah gönlüne göre hayırlı bir evlilik yaparsın.Konu sahibi içinde aynısını diliyorum...

Oyy ama ama ama yerim ben seni yaa.
Allah razi olsun senden kuzum ya, benim icin dua edermis.
Ne guzel bisey bi baskasinin duasinda olmak Allahim.
Cok sevindim ben bu mesaja ya, anlatamam.
Duana gonulden amin kuzum, insallah herkes icin hayirli guzel kapilar acar Rabbim. Evli oldugun yaziyor profilinde. Insallah sende evliliginde hayalin olani yasarsin her gun tekrar ve tekrar.

Bende bendee. Benide katin araniza.
Hemen arastiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…