Keşke benimde olsa

Inşallah seninde çok güzel bi evliliğin ve meyveleri yavruların olur ama nekadar dua edersen et hep hayırlosını dile bak göt sonu çok güzel oluyo inşallah hayırlısıyla evkatta verse tammamdır

Amin:) bence bu tarz konu açanlar kkya eninde sonunda hayallerine kavuşuyor böyle de bir batıl inancım var :)) ama gerçekten kimi görsem buraya yazan bakıyorum bi yıla her şey değişmiş:) böyle de bir enerjisi var

ay ne güzel gerçek hayattan evli çiftlere bakıp hala evlenmek istiyor olmanız ben eşime kör kütük aşık olana kadar "öğğğğhh evlilik mi , daha neler, başımı kimin için yakıcam ben yeaa, kedim olur, deniz kenarı minik bir ilçede evim olur , evimin kocaman bir kütüphanesi olur..." hayalleri ile yaşıyordum. etrafımda -işte bu- dediğim bir tane evlilik yoktu ve hala yok çünkü. eş dost arkadaş akraba öğretmen iş arkadaşı yani kimse mi olmaz evliliği hayalimdekine benzeyen yok. evliliğimle ilgili 1 milyon sorun yaşamış ve hala da bir kısım sorunlarım ufaktan devam ediyor olmasına rağmen hayalimdekine en yakın evlilik bu...

Kritik döneme girmişsiniz. Hep derim kadının evlilik isteğinde kritik dönemi 28 dir diye .Bu yaş ve sonrasında ee hadi bir şeyler olsun artık deniyor. (Genelde tabi...istisnalar vardır elbet) umarım aradığınızı bulursunuz..

Bende artik hayirli kisiyi bekliyorum dort gozle. Gelir en dogru zamanda insallah, Allah bilir o dogru vakti..
Her evlilik hayirlara vesile olur, mutluluk ve huzur getirir insallah.
" bekledigime degdi" diyebilicrginiz evlilikler nasip etsin Rabbim isteyene.

Aman evleneceğin kişiyi ölç tart eksileri artılarından çok olmasın kesinlikle kendinden taviz verme seni olduğu gibi kabul etsin fedakarlığın yeri zamanı vardır her zaman fedakarlık yapma ailesini sev ama mesafe koy kız kardeşi olursa hele hele onunla saygı çerçevesini kur mutlaka inceden çizgi yap onlarla arana tabi daha böle bişi yokmuş ama olursa bunlara dikkat et

ici bizi disi seni yakiyor anlasilan
NedenkiUfak tefek sorunlar olsa bile evlilik çok güzel bence,hayatı paylaşmak,iki kişi olmak,başbaşa güle konuşa çay içmeyi bile seviyorum ben.Ama huzurlu bir evlilikse tabii.Yoksa bütün artılar solda sıfır olur.

Sapsık,ben seni yazılarından tanıyor ve seviyorum.İnşallah gönlüne göre hayırlı bir evlilik yaparsın.Konu sahibi içinde aynısını diliyorum...

Rabbim yuva kurmak isteyen herkese, sana bana hepimize mutlu huzurlu aşk dolu hayırlı evlilikler nasip etsin inşaallah
"Ya Musavvir" esması okuyoruz.. evlilik için de etkiliymiş katılırsanız hızlıca bitiririz son mesajlarımdan bulabilirsiniz konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…