Öğle saatinde mi güneşlendiniz acaba?
cnm sen guneslenmeyi bilmiyorsun o zaman.bi kere soyle oluiyor; tatile gitmeden 1 hafta once solaryuma git hafif bir bronzluk elde et.ogle saatinde guneslenme.havuza yada denize girikten sonra gunes kremini tazele.50 faktor krem kullanmissin en cok 50 dk icinde yenilemen gerekirdi.bronzlasmak icin 15 gun gibi bir zamana ihtiyac vardir,yavas yavas brozlasacaksin.bembeyaz tenle gunese cikmayacaksin.sana suanki tavsiyem bol sivi al,yanik kremi kullan
güneşlenmeye alışık değilsin anladığım kadarıyla. yanlış zamanda çıkmışsın güneşe. 50 faktör koruyucu olsada güneşin çok yaktığı anlarda oda etkisiz kalıyor. ilk önce gölgede yavaş yavaş güneşlenmelisin 50 faktörle başalrsın föktörünü yavaş yavaş indirirsin. ilk önceleri bende kızarıyordum ama birkaç gün içerisinde normale dönüyor tam bronz olamıyorum buğday tenli oluyorum. şimdi yüzüm kollarım iyice alıştı yazları buğday tenli dolaşıyorum
Arkadaşlar merhaba, benim sorunum güneş ve güneş yanığı... Normal şartlarda beyaz tenliyim ve erkek arkadaşım da dahil herkes bunun bana çok yakıştığını söylüyor. Bütün yaz 50+ faktörlü güneş kremi kullanıyorum kışın da devam edicem , yüzüm parlıyor güneş kremi sebebiyle daha çok terliyorum vıcık vıcık oluyorum ama aldırmıyorum bile. O kadar çabalarıma rağmen bir günlük havuz keyfi bütün emeklerimi bozdu diyebilirim. Güneş kremimi eksik etmedim saatte bir kere tazeledim ama yine de yandım, hem de öyle bir yandım ki yamyama benziyorum şu anda. Göz altlarım bile kıpkırmızı kollarım zaten alıştı yanmaya bana ait değilmiş gibiler, her yerim sızlıyor sanki güneş kremi sürmeden saatlerce güneşin altında yatmış gibiyim. Bununla birlikte güneş başıma da geçti ve başımın ağrısından duramıyorum. İnanın dünden beri ağlıyorum aynaya baktıkça sinirim bozuluyor çektiğim acı ve ağrı da cabası.
Konuyu neden açtınız..??
Nasıl yanmamanız konusunda tavsiye almak için mi ? geçmiş olsun dilekleri için mi ??
canım babam hep derdi ki: gökten bir taş düşse sarının başına düer diye. cidden haklı, ablamın biri çok beyaz tenli sarı kıvamındaydı ama hep hastalanırdı, alerjisi pişiği isiliği hiç bitmezdi. biz güneşte bronzlaşmanın tadını çıkarrken o hep gölgede kalırdı. canını sıkma bu kadar. millet beyazlaşmak için ne başlıklar açıyor bi bak bakalım forumda.
canım babam hep derdi ki: gökten bir taş düşse sarının başına düer diye. cidden haklı, ablamın biri çok beyaz tenli sarı kıvamındaydı ama hep hastalanırdı, alerjisi pişiği isiliği hiç bitmezdi. biz güneşte bronzlaşmanın tadını çıkarrken o hep gölgede kalırdı. canını sıkma bu kadar. millet beyazlaşmak için ne başlıklar açıyor bi bak bakalım forumda.
Bazen KK Üyelerii gercekten anlamakta zorlanıyor.Neden sürekli bir eleştiri , bir sürtüşme .Bazen kavga boyutuna kadar bile gidebiliyor.Nie burdaki bayanlar sürekli diğer bayanlara ahkam kesiyor ? Bunu bir tek sizin için söylemiyor.Buraya girdigimden beri konu acan üyerin üstüne sürekli siddetle gidiliyor.Bir ders verme ahkam kesme çabası...
Gereksiz buluyorum.
Sizinde bildiginiz gibi "bir derdim var" bölümüne illa soru sormak yorum almak icin yazılmıyor.Derdini 'sadece' anlatmakta yeterli diye düşünüyorum.
KK Yönetiminin dediği gibi
Aşağıda "Kadınlar Kulübü, Kadın Sosyal Ağı" kategorisinde "Bir derdim var : (" forumundaki konuların listesini görebilirsiniz.
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.
Belki demek istediginiz benim anlatıgım sey degildir ama ben öyle hissettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?