- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
evet haklısın öyle yapmam gerek özellikle şapka kesinlikle takmam lazım çok çabuk güneş çarpıyor bana eskiden burnum kanardı şimdi başım ağrıyor :/ .... çok teşekkür ederim
benim de burnum çok kanardı eskiden
şimdi çooook nadiren kanıyor allahtanama başım ağrıyor çok. öyle durumlada hemen kafamı musluğun altına soğuk suya sokuyorum ya da buzdolabında beklettiğim nemli havluyu sarıyorum
50 faktörlük kremle bu kadar yanabildiniz... ya kullandığınız kremde bir sorun var (belki son kul. tarihi geçmiştir) ya da kremi uygulama şeklinde bir sorun var. ben de beyaz tenliyim ve 50 faktörle asla yanmadım şimdiye kadar...
dün zenci olmak istiyodun bugün bronz tenli ...yok yok gelişme var sende :))))
ben bronz tenliyim.bazen beyaz tenli olsam diyorum galiba bize hiç birşekilde yaranılmıyo
havuc ve kakao yağı olan ürünler kullanırsanız daha çabuk bronzlaşırsınız birde yüksek faktoriyelli kremlerle zararlı güneş ışınlarından korunursunuz..
aslında rüzgarlı hava da daha çabuk bronzlaşılır yanma olmadan
Bazıları en başta yazdıklarımı okumamış veya ben durumu anlatamadım sanırsam tam tersi çabam beyaz kalmak içindir güneşten elimden geldiğince kaçınmaya çalışırım, daha doğrusu güneşten çok rahatsız oluyorum hemen kızarıyorum... Tatile gidemediğim için arkadaşımla havuza gittik ilk defa, orada korunmama rağmen istemediğim bir şekilde yandığımı belirttim.
Bu arada başlık güzel olmuş yalnız şu anda uyumsuz olduğunu düşünmeye başladım ben de, çünkü başlığı görüp insanlar farklı anlıyor... (Sayın forum yöneticisine sesleniyorum:) Beyaz tenli olmak zor iş gibi bir başlık olsa daha uyumlu olurmuş gerçekten
okudukta onun bir caresi yok var evet aslında gunese cıkmıycaksıngunes koruyucuları dahi bronzlastırır zamanla istedigin kdr sur farketmez denize havuza gitmek istiyorsanda kızarmadan bronzlasma yollarını deniyceksin yoksa o kızarıklar yuzunden acı cekersin maalesef
Herkese kendi doğal özellikleri yakışıyor bence bronza bronz, beyaza beyaz... Bu arada Memorial Şişli Hastanesi Dermatoloji Bölümünden Doç. Dr. Ahu Birol bronzlaştırıcı yağlar hakkında yorumda bulunmuş : " Havuç ve kakao yağı deriden emilen güneş ışığı miktarını artırarak güneş yanığı riskini yükseltmektedir. Bu şekilde yağ sürüp ardından güneşlenen kişilerde ışık erupsiyonu (kaşıntılı, kırmızı döküntü) gelişme riski de vardır." Yani bu yağların kullanımı aslında cilt için daha zararlıymış, bilginize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?