Zenci olsaydın bu seferde keşke beyaz olsaydım diye hayıflanacaktın..Konuyla başlığın çok alakasız.
Ötekileştirmek gibi ..
öğlen sıcağında yatarsan güneşe kavrulursun .sabah saatlerinde yada öğleden sonra yat ki yavaş yavaş bronzlaş .beyazlık yakışıyorsa yanmak için kasma herkes bronz olucak diye birşey yok .
Kullandıgın güneş kreminin markası nedir? Muhtemenen suya dayanıklı degilmiş ki yanmışsın. Genelde suda yanılmayacağının bilincinde herkes ama işte öyle değil. Yüzünün, gözlerinin altının yanma sebebi de bu bence. Madem hiç yanmak istemiyorsun, kollarında ki ton farkına bile tahammül edemediğin için ceket giyiyorsun, o halde nacizane önerim suya dayanalıklı bir krem 50+ ve yine 50+ yüz kremi. Dışarıya çıkarken de şu iz yapmayan yine 50 faktörlük nemlendirici yüz kremlerini kullanabilirsin en azından şikayetçi olduğun parlaklığı yada terletmeyi yapmaz.
Güneş lekeleri, yada kollarında ki boyunda ki veya yüzünde ki ton farkları içinde karbonat, limon suyu ve yogurt karışımını sık uygulayıp biraz rengini açabilirsin, keza aynı şekilde yine bu ton farklarını önlemek icin sabunlar satılıyor bunu da deneyebilirsin.
Yok tatlım o yanmamak için öğlen sıcağında girmiş havuza :)))
Havuz o saatler aralığında açıktı da ondan :) ...
Demek istediğini çok net anladım.
Bazen yazılan derde yorum yerine kişisel tartışmalara giriliyor ona bende karşıyım.
Ama yaptığın eleştirinin yeri bu konu değil bence..
Ben dikkatli okuyan birisiyim ve insan psikolojisine ilgim ve merakım olduğundan daha iyi anlayabilirim.
Ordaki kilit kelime çok yakıştığını söylerler :)))
Herkes her konuyu tabiki açabilir ama okuyunca ilkokula giden yiğenimin günlüğü gibi geldi
Öteki arkadaşlarım yanmadı ben yandım ühüüü yazsa tam olacakmış.
Yüzlerce kişinin okuyup yorum yazdığı sayfayada bu kadar basit ve gereksiz konularada biz karşıyız.
Demek istediğini çok net anladım.
Bazen yazılan derde yorum yerine kişisel tartışmalara giriliyor ona bende karşıyım.
Ama yaptığın eleştirinin yeri bu konu değil bence..
Ben dikkatli okuyan birisiyim ve insan psikolojisine ilgim ve merakım olduğundan daha iyi anlayabilirim.
Ordaki kilit kelime çok yakıştığını söylerler :)))
Herkes her konuyu tabiki açabilir ama okuyunca ilkokula giden yiğenimin günlüğü gibi geldi
Öteki arkadaşlarım yanmadı ben yandım ühüüü yazsa tam olacakmış.
Yüzlerce kişinin okuyup yorum yazdığı sayfayada bu kadar basit ve gereksiz konularada biz karşıyız.
arkadaşlar gerekn önerilerde bulunmuşlar gerçeği biraz geç olmuş öneri almak için ama zararın neresinden dönsen kardır: )
Elestiri yapmadım sadece sızın elestırınıze yorum yazdım ben..
Mutlaka, dogru olabilir tabı
bu konular sızı rahatsız edebilir karsı cıkabilirsiniz evet ama KK Yönetimi buna karsı cıkmıyor.
Benımde rahatsız oldugum seyle oluyor goruyorum okuyorum ama kımseyi kırıcak yorumlar yapmıyor.En fazla cevap vermeden cıkıyorum sayfadan .Cok rastlladım bu dedıgım olaylara o yuzden yazmak ıstedım sıze ...
Kırıcı ya da inciti yazdğımı düşünmüyorum
Ki yazmış olsam bile konu sahibi buna cevap verebilir diye düşünüyorum.
Konu sahibi adına onun düşüncelerini neden siz temsil etme çabası içindesiniz..
Kırıcı ya da inciti yazdğımı düşünmüyorum
Ki yazmış olsam bile konu sahibi buna cevap verebilir diye düşünüyorum.
Konu sahibi adına onun düşüncelerini neden siz temsil etme çabası içindesiniz..
ben de senin gibi felaket yanan biriyim
sana tavsiyem öncelikle yüzüne güneş kremi sürme, 50 + faktör pudralar da var onlardan kullan, yüzün vıcık vıcık olmaz terlemezsin.
deniz ya da havuza girerken de muhakkak geniş kenarlı havalı bir şapka tak , bir de suya dayanıklı ürünle kullan mesela 30 faktör yağ kullan, eskiden yoktu ama artık var. Yağ vücuttan hemen çıkmıyor denizde, kremler maalesef siliniyor suya girince
Allah başka dert vermesin ilahi güldürdüm beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?