Keşke bronz tenli olsaydım !

Ne sürerseniz sürün faydası yok. Kremimi sürüp normal bir saatte 10 dakika havuza girdim ve omzumun kızardığını farkettim. Resmen şok oldum. Beyaz tenli olmayan bu derdi anlayamaz. Ben sırf bu yüzden ne denize girerim ne havuza. Acısına dayanılmıyor!

Bu açıklamayı tekrar yazmak zorundayım sanırım:) ... Ben bronz tenli olmak istemiyorum, hani insanlar bir duruma sinir olduğunda daha önceki örnekte de verdiğim gibi mesela kadınlıkla alakalı bir sorunumuz olduğunda " şanslı olsam anamdan erkek doğardım" gibi o anlık bir isyanla söylediğimiz laflar olur ya normal şartlarda istemeyiz aslında, ben de o anlamda söyledim. Yağlarla ilgili bilgiyi de konu açılmışken yazmak istedim öyle ortaya :)

Kesinlikle katılıyorum omuzlar ve yüz hemen yanıyor zaten ve omuzlarda genelde askılarımız falan olduğu için baya acıyor :/ ... Soğuk ülkelere kaçıp gitmemiz gerek bence :)

Öneriler gerçekten çok bilgilendirici olmuş ayrıca geçmiş olsun dileğiniz için de çok çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…