keşke fal baktırmasaydım :(

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar dün fal baktırdım o kdar pişman oldum ki.. 4 aydır bi ilişkim var ve çok seviyorum ayrıca seviliyorum da yıllar sonra ilk defa böyle güzel şeyler yaşıyorum fal bakan kadın onunla evlenmiyceğimi söyledi. sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz onda tık yok ben de aramıyorum. bide bu falın etkisiyle uzaklaşmaya başladım ister istemez. nasıl etkisinden kurtulcam bilmiyorum fala inanmak istemiyorum ama aynen sevgilimi tarif etti ve onunla evlenmiyceksin dedi

fala bakarak mı karar vermiş evlenmeyeceğinize? vay be geleceği görmüş demek ki yüce insan:)) keşke ne zaman öleceğini,kiminle evleneceğini falan da söyleseymiş..canım inanma böyle şeylere,Rabbimden başkası bilemez kaderimizde yazanı..

Bir daha fal baktırma...

Fal,bir nevi çekim yasasına sebep oluyor.
Aynen senin durumundaki gibi...

ama kadın tam olarak sevgilimi tarif etti o kadar üzüldüm ki onunla çok güzel şeyler yaşadık 3 gündür konuşmuyoruz bide falda da öyle çıkınca acaba?? dedim kendi kendime

bu yüzdenmi konuşmuyosunuz sevgilinle....
fal bi çeşit eğlencedir iyi şeyler duyup o anda kendini iyi hissedesin diye yani...
bu kadar kendini kaptırmasaydın keşke...

seni ve sevgilini hiç tanımayan biri hakkınızda ileri-geri yorumlar yapıyor,seni bu kadar üzüyor,aranız açılıyor bir de bu falcıya para mı ödüyorsun? yapma canım ya,falcılara mı emanet ilişkiniz? bir daha gitme ve söylediklerini unut bence.

Ya Allah askına gercekten gülüyorum fal baktıranın 40 gün ibadeti olmazmıs büyük günahlardan sayılırken bu ne sacmalık böyle o kimki bilecek Allahtan baska kmse olacakları bilmez bu yüzden sevgilinden soguyorsan üzgünüm ama sevgilini sevgisini haketmiyorsun..

ama kadın tam olarak sevgilimi tarif etti o kadar üzüldüm ki onunla çok güzel şeyler yaşadık 3 gündür konuşmuyoruz bide falda da öyle çıkınca acaba?? dedim kendi kendime

ıyıde sadecesadece bı sevgılını tarıf ettı dıe herseyı bılmesını bekleyemezsın ınanma falcılara 10tane atıyolarsa 2-3 tane tutturuyolar buda olasılıklı biseybosver ınanma soyledıklerıne (zamanında falcı falcı gezmıs bırı olarak soyluyorum bunu sana:))

bu başlığın dalga geçmek için açıldığını düşünüyorum..ahahahha gülerim şimdi...

ne yani falcı dese cennete giremeyeceksin
müslümanlığımı bırakacaksın...
kendini bu kadar kaptırısan sadece sevgilini değil bir çok şeyini kaybedersin...
hem sevgilini tarif etmeside çok şaşırılacak bi durum değil..
100/90 ını tarif eder falcıların..
onlarda bunun formulu var..bu kadar takılmamalısın..

bu arad ben fala hayatta inanmam..
rabbim nasip etmesin..
1 kere komşumun ısrarıyla evlerine gelen bir misafir kahfe falıma bakmıtı..
allahım o ne inanılmaz bir sıkıntı..resmen içim daraldı o bakerken eve gidip ağladım hatta okadar sinir olmuştum kendime...

bide hamilesin demişti bana tabiki değildim.
bidahamı aslaaaaaaaaaaaa.....
rabbim affetsin inşaallah.

bende inanmıyorum ama kadın tam olarak herşeyi söyledi bide ısrarla söyledi bende ister istemez inanmaya başladım

ananemin falcılar için söylediği bir laf vardır: "o kadar görüyorsa kendine hazine bulsun, piyango tuttursun!"
geleceği tahmin etmek kimin haddine?
olacağı varsa olur, kaderde yoksa olmaz.

canım aranızdaki problemi fala bağlamadan çözmeye çalış.şu fal gerçekten hiç iyi bişey değil yaa ister istemez etkileniyorsun biliyorum ama boşuna mı günah.onların dediklerine göre yaşayacaksak ooo

gelecekten kimse haber veremez.geçmişten gördüklerini işine geldiği gibi yorumlar falcılar ki genelde seni gördükleri gibi hissiyatını anlarlar.fala inanmayacaksınız.falın sizin hayatınızı etkilemesine izin vermek çok yanlış.

iste istemez etkilendim doğru değildir dimi sevgilimi seviyorum

Kocaman bir gülümseme yayildi yüzüme konunu okuyunca...

Tatlim ben üniversitedeyken arkadaslar o kadar merakliydi ki fala, ben de kahve falcisi olup cikmistim, o gidiyo LAMBRUSCO biliyorsun sen yaaaa diyorrr, öbürü geliyor biliyorsun sen yaaaa diyorrrr....

Ben de havalaniyordum az kala

neyse saka bir yana, olay bundan ibaret gercekten...

Fala inanma falsiz da kalma demisler :) Eglencenin dozunu kacirmadikca güzel, kendini senin kadar kaptirmadikca güzel..

Sana o kadar sey anlatabilirim ki....

Mesela bir kere kahve falcisi arkadasima mayis ayinda kesin birini bulacaksin demistiii hala TIK YOK-..
anneme borcun yakinda bitiyor diyorlardi, feraha kavusuyorsunnn....4 sene gecti TIK yok...
bana da sinifta kalacaksin demisti....daha üniversiteye basladigim ilk yildi...Gayet yüksek bir ortalama ile bitirdim
Bir arkadasim sevgilisinden ayrildi, yeni biriyle hizli bir baslangic yapti yakinda evleniyorlar..Onun en yakin arkadasinin falinda cikmis, kadin tam olarak bu arkadasi tarif etmis bu kadar olmazmis...Demis ki o arkadasin eski sevgilisine geri dönecek..Yenisinden hayir yok...

Arkadasim nasil üzülmüstü.. nisanlandilar bile :)

Bir arkadasim da vardi falci ayrilacaksiniz demis, cocuktan sogudu...ayrildi...sonra baakkk kadin bildiiiii diyorr....
Halbuki kendisi resmen zaten ayrilacakmisim deyip isi hep yokusa sürdü ve kendi sonunu kendi hazirladi...

O yüzden gel vazgec bu sevdadan hayat güzel !!!

Kafana takip da sevdiginden olma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…