Tam 2 sene önce su falıma baktırdım. Taaa Trabzonda bi kadını aradık teyzemle, hiç tanımıyorum kadını daha önce görmedim de. Bana, ablama ve anneme söyledikleri teker teker çıktı :26: Sevgilimle beraber olmadan önceydi ozamanlar.
Kadın bana "en kısa zamanda uzun bir yolculuğa çıkacaksın, gittiğin yerde biriyle buluşacaksın çok kalabalık bir ortam olacak" demişti. Ve ben birkaç ay sonra Ankara'ya gittim tek başıma babaannemi görmeye, orda sevgilimle ilk defa buluştuk metro durağında beni bekliyordu, baya kalabalıktı yani :S Birde "üniversiteyi kazanacaksın" demişti (o zamanlar ünilere başvurularım kabul edilmiyordu hep red cevabı geliyordu, baya sıkıntılı bi dönemdi benim için), ve birkaç ay sonra teker teker cevap geldi ünilerden başvurum kabul edildi diyebirde "hedeflerine ulaşacaksın" demişti ama henüz hiçbir şeye ulaşamadım Üni de yalan oldu, o kısım hala açık yanı xD
Ayrıca falcı kadın "eline yüklü bir miktarda para geçecek" demişti. Ondan sonraki aylar maaşımın neredeyse iki katını almaya başladım.
Ablama "yılbaşına doğru seni istemeye gelecekler" dedi, ve gerçekten 12. Ayın sonuna doğru istemeye geldiler :S
Ve daha birsürü şey kızlar, hepsi tesadüf mü?? Kadınla sadece telde konuştuk adımı bile bilmiyordu!!!
kızlar dün fal baktırdım o kdar pişman oldum ki.. 4 aydır bi ilişkim var ve çok seviyorum ayrıca seviliyorum da yıllar sonra ilk defa böyle güzel şeyler yaşıyorum fal bakan kadın onunla evlenmiyceğimi söyledi. sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz onda tık yok ben de aramıyorum. bide bu falın etkisiyle uzaklaşmaya başladım ister istemez. nasıl etkisinden kurtulcam bilmiyorum fala inanmak istemiyorum ama aynen sevgilimi tarif etti ve onunla evlenmiyceksin dedi
kızlar dün fal baktırdım o kdar pişman oldum ki.. 4 aydır bi ilişkim var ve çok seviyorum ayrıca seviliyorum da yıllar sonra ilk defa böyle güzel şeyler yaşıyorum fal bakan kadın onunla evlenmiyceğimi söyledi. sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz onda tık yok ben de aramıyorum. bide bu falın etkisiyle uzaklaşmaya başladım ister istemez. nasıl etkisinden kurtulcam bilmiyorum fala inanmak istemiyorum ama aynen sevgilimi tarif etti ve onunla evlenmiyceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?