keşke fal baktırmasaydım :(

Nasıl bildiğini bilemem, bazı insanların 6.hissi kuvvetlidir vs., ben fal bakmadan da bazı şeyleri kestirebiliyorum, ablam bazen tırsıyorum senden der :)

Ancak fal ile ilgili bu kadar ayet, bu kadar uyarı varken harfi harfine çıkacağını bilsem yine baktırmam.

Bende evlenmeden önce ne zaman fal baktırsam hep akrabadan biri ile evleneceğim söylenirdi... Kaç kişi baktı hepsi aynı şeyi söyledi tariflerine uyan akrabadan biri de vardı... Bende falların etkisinde kalıp bir dönem çocuğu aramayı düşündüm sonra vazgeçtim... Şimdi daha önce hiç gitmediğim şehirden biri ile evliyim... Ne demişler fala inanma falsız kalma

Evet evlenmeyeceksiniz.Ben falcı değilim ama böyle söylüyorum bak.
Hey güzel Allah'ım! Arkadaşım,kadın size evlenmeyeceksiniz demiş ve aranız bozulmuş bak,bunu kastetmiş işte.Bir kıytırık falla aranızı bozmuş.Ayrılın,evlenmeyin.Falcı böyle dedi çünkü
Ne düşünürsen onu yaşarsın bir bakıma hayatta.Fazla abartmışsın

meraktan ben de baktırırım bazen ama bilirim ki falcılara yüzde yüz güven olamaz, geleceği sadece Allah bilir. zaten kaderde varsa, istesen de istemesen de oluyor. o yüzden yaşadığın günle ilgilen.

Canım gitmek isteyeni asla durduramazsın tutamassın zaten, herşey olacağına varır, ayrılık vs. olursada üzülme derim allahtan herşeyin hayırlısını dile, bu arada bende fal baktırıyorum etki ediyor insana gerçekten insan düşünüyor acaba doğrumu diye, ama herşeyden önce mantığınla hareket et derim

Ben de fallara inanırım ama hayatımı da etkilemesine izin vermem .
Sonuçta orada her söylenen gerçek olacak diye bir kaide yok .
Ki her söylenen de gerçek olmadı zaten .
Mesela geçen sene baktırmıştım arkadaşıma dedikleri çıktı ama bana çıkmadı .
Üstelikte iyi bir falcıydı .
Bu kadar kaptırma kendini bu fal da söylenenlere .
Ne demişler ''Fala inanma , falsız da kalma ''
Sevgilinle de aranı daha fazla soğuk yapma ,
mesaj at aranızı sıcak tutmaya çalış .
Ve benden sana tavsiye '' anı yaşa '' ..

hıc kapılma boyle seylere, ustune cekme olmayacak seyi.
fallar ınsana moral olsun eglence olsun zaman gecsın amacının dısına cıkmamalı bence.
bende fal baktırırım, ıyı soylerse ınanırım kotu soylerse ınanmam aman fal degıl mı derım:)
ama sonucta allah bılır ne olacagını, zaten gelecegımızı gorebılseydık bu dogamızda olurdu fallarla degıl :)
evet bazen dedıklerı cıkıyor gercektende cıkıyor, bende bazılarını bırebır yasadım ama cogundada sallamayada denk geldım,
en ıyısı, kendını kaptırmamak akısına bırakmak...
mesela sen sımdı falın etkısınde kaldın sevgılını arayasın varsa bıle aramıyorsun.
belkı fala takılı kalmasan bı mesaj atıcaksın ve barısacaksınız boyle seyler ıcın uzme kendını :)

Bana da kahve falımda 2 yıla kadar sevgilinden ayrılıcaksın demişti bi tanıdığımız
Ama o zamanlar bizim aramız çok kötüydü kıskançlıklarından beni bunaltmıştı ve ben ayrılmak istiyodum
Belki o andaki ruh halime göre yorumlayıp söyledi onu bilmiyorum
Ama şuan her şey çok yolunda gidiyo ve bu şekilde gittiği sürece kaderimizi kendimizin şekillendireceğine inanıyorum
İyi düşün iyi olsun

Tüh falı baktırmamış olsaydınız sevgiliniz ertesi gün kesin evlilik teklif ederdi :S

Fala bakanların çoğu mutsuz insanlardır. Kendi dertlerine çare bulamayan insanlardır.
Fal baktıranları fal bakanlardan suçlu buluyorum.

Bu kadar zayıf mıyız ki, bizimle aynı şartlara sahip insanların ağzınının içine bakıp ne söyleyeceğini bekliyoruz ?

Kafam basmıyor fal baktıran insanlara.
...

Neye nasıl inanırsanız öyle olur.
O insan nereden bilecek ki sizin kiminle evleneceğinizi ? Ne haddine bunu söylemesi ?

Siz inanmak istemiyorum ama soğuk davranıyorum demişsiniz sevgilime.
Bende şimdi size fal bakayım; böyle inanmaya devam edip soğuk davranırsanız evet evlenemezsiniz.

Size, hayatınıza uygun bir adam mı ? Mutlu musunuz ?
Evlilik yolunda adım atıyor musunuz ? Bunların cevabı sizde o falcı!! insanda değil.

Ne alakası var fal ile arkadaşım ya hayatımızı biz şekillendiririz şekil a kendini gör falın etkisinde kalmıssın ve sogumaya başlamıssın değer mi sence? Kaç yaşındasın ? Böyle şeylere inanma bence. Allahdan hayırlısını dile fala kaldıysakk oooo :) bana neler söylediler hani ortada bir şey yok :)) o kadar bebek gördüler hanı benim bebeği diye ağlayacakmıyım şimdi ne zaman istersem o zamannnn arkadaş :)

işin eğlencesi dışında falcıya giden insanları hiç anlamıyorum. resmen günaha ortak oluyorsunuz, sırf biri size şöyle böyle dediği için hayatınızı ona göre şekillendiriyorsunuz. Sizin kaderiniz rahimde 40 günlükken rabbim tarafından alnınıza yazıldı daha neyin merakı bu? bana göre bunun şirk koşmaktan hiç bir farkı yok, sen kaderine inanma git sana akıl veren falcıya inan te allam

canım falda söylenenlere kendini şartlandırmışsın,
falcı madem herşeyi o kadar iyi biliyormuş oturup kendine baksın.

Allah`tan başka kimse geleceği göremez. Fallar, cinler sayesinde şimdiki zamanla veya geçmişle alakalı bilgiler verebilirler. Çünkü cinlerin yer sorunsalı yoktur. Eskiye dair herşeyi ve şuanda olan herşeyi bilebilirler. Ancak ne cin, ne peri ne başka bir varlık, geleceği göremez. Bu yüzden canınızı sıkmayın.

canım sacmalama olur öyle sevgililer arasında küsmeler ben suan 1,5 yıllık sevglmden ayrıyım 2 ayılrıgımz baktırdıgım her falcı evlenceksin köpek gibi gelcek diyo adam beni 3 aydır aramıyo bilee fallar çıksaydıı suan evli 1 çocuk annesiydimm

Ben de çok fal baktırdım vaktiyle...

Yeni tanıştığım birine gönderdiğim kırmızı kıyafetli bir fotoğrafım vardı. Bir tanesi "Sen biriyle tanışmışsın, kırmızı elbiseli bir resim yollamışsın, onu telefonuna, bilgisayarına kaydetmiş, herkese evleneceğim kız diye gösteriyor" demişti. Yanımdaki arkadaşlar resmi birebir tarif ettiği için şok olmuşlardı, benimse kafamda evlilik olmadığı için hiç etkilenmemiştim. Bahsettiğim kişi iki gün sonra evlenme teklif etti. Herkes öyle bir yüceltti ki kadını, üst üste kaç kez baktırdılar ama bahsettiğim kadın borç harç içinde, eşiyle de sorunları var, kendine hayrı yok anlayacağınız...

Bir diğeri kanser oldu sonradan...

Bir diğerinin de çocuk sahibi olmaya çalıştığı bir dönemde rahmi alındı...

Önceki mesajlarda da yazıldığı gibi kendilerine hayırları yok onların... Zaten Allahın lanetlediği bir fiili işleyen başka nasıl olabilir ki? Biz de baktırdık, günaha girdik, Allah affetsin... Bir şeylerin hata olduğunu anlamak için tecrübe etmek gerekiyor bazen...

Sizinki de hata... Umarım bu yanlıştan döner hayatınızı kendine faydası dokunmayan insanların dedikleriyle şekil vermezsiniz...

ben de fal baktırmayı severım ama ,kendımı cok kaptırmam .

genel de keyfım yoksa canım sıkkınsa baktırırım ,medet umdugumdan degıl

ama 2-3 guzel seyler duymak ıcın baktırırım ,bir nevi terapi dıyelım :)

ben de senın gıbı zamanın da kendımı fallara cok kaptırırdım .

fala gore hayatımı yonlendırmeye calısırdım fılan .ama sunu anladım kı

hayatımız da o donem de kotu gıden seylerın sebebı falda cıkanlar degıl de

tam tersıne fala gore hayatımızı yonlendırmemızden kaynaklandıgını anladım .

soyle kı ; falın cekım gucu vardır .eger fala kendını kaptırdıysan yanı

fazla cıddıye aldıysan falın tum negatıf enerjısı ustune yuklenıyor .

artık hep olumsuz seyler dusunmeye baslıyorsun .kafanda kurup kurup

kendını yıyıp bıtırıyorsun .hayata bakıs acın nasıl olumsuz olursa

o zaman yasayacakların da olumsuz gıdıyor .boyle olunca da

falcı kadın demıstı dıyoruz :)

ama bu tamamen bızım kendı kendımızı zorla olumsuzlaga cekmemızden

kaynaklanıyor .soyle dusun bırseye ne kadar cok odaklanırsan

ne kadar cok hırs yaparsan "ben onu yapacagım basaracagım "dersen

basarılı oluyorsun gercekten .ama bı'de tam tersı hep kotu seyler dusunursen

olumsuzluklara yönelırsen gercekten butun ıslerın basarısızlıkla sonuclanıyor .

o yuzden fala cok fazla kendını kaptırma .fala cok odaklandıgın da ugursuzluk da

getırıyor .tum ıslerın tersıne donuyor .kaptırmamak en ıyısı .

Fallar doğru olsaydı ohooo şimdiye kadar baktırdığım sürüyle falcıya göre ben işinde yükselmiş (nasıl olacak kadrolu memurum) bir çok zenginlikler elde etmiş, evlenmiş olmam gerekiyordu. Ama öyle bir şey oldu mu tabi ki hayır. Bence hiç kafana takma hayatını yaşa. Falcıların doğrusunu görmedim kk da ki falcılar topiğini de sürekli takip ederim falcılara giderim. Öyle bilen yok bilemez de zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…