keşke fal baktırmasaydım :(

iste istemez etkilendim doğru değildir dimi sevgilimi seviyorum

1 tane falcının dediklerine bu kadar inanıyorsun ama şurada bu kadar kadın bir sürü laf söyledik hala bu soruyu sorabiliyorsun...itibar etmen için ille falcı olmak lazım galiba.

inşallah o arkadaşın gibi olur bizim sonumuzda en yakın zamanda evlikik görünür :)

Hem onunla evlenmiceksin dedi kadın diye üzülüyosun hemde bi sorun yüzünden 3 gün konuşmadan durabiliyosun ilginç biraz. Fal bakan insanlar gerçekten geleceği yorumlamazlar senin üzerine yapışan kötü enerjileri hissederler yada hisseden varlıklarla iletişime geçerler zaten senin etrafında belli olan bir şeyi de sana söylediğinde ve oda gerçekleştiğinde aa bildi diye düşünürüz ama işin aslı tabiki öyle değil canım bence kesinlikle inanma ve ne olur ne olmaz diye de sevgilinle arandaki buzları eritmeye bak :)

Tam 2 sene önce su falıma baktırdım. Taaa Trabzonda bi kadını aradık teyzemle, hiç tanımıyorum kadını daha önce görmedim de. Bana, ablama ve anneme söyledikleri teker teker çıktı :26: Sevgilimle beraber olmadan önceydi ozamanlar.

Kadın bana "en kısa zamanda uzun bir yolculuğa çıkacaksın, gittiğin yerde biriyle buluşacaksın çok kalabalık bir ortam olacak" demişti. Ve ben birkaç ay sonra Ankara'ya gittim tek başıma babaannemi görmeye, orda sevgilimle ilk defa buluştuk metro durağında beni bekliyordu, baya kalabalıktı yani :S Birde "üniversiteyi kazanacaksın" demişti (o zamanlar ünilere başvurularım kabul edilmiyordu hep red cevabı geliyordu, baya sıkıntılı bi dönemdi benim için), ve birkaç ay sonra teker teker cevap geldi ünilerden başvurum kabul edildi diye birde "hedeflerine ulaşacaksın" demişti ama henüz hiçbir şeye ulaşamadım Üni de yalan oldu, o kısım hala açık yanı xD

Ayrıca falcı kadın "eline yüklü bir miktarda para geçecek" demişti. Ondan sonraki aylar maaşımın neredeyse iki katını almaya başladım.
Ablama "yılbaşına doğru seni istemeye gelecekler" dedi, ve gerçekten 12. Ayın sonuna doğru istemeye geldiler :S

Ve daha birsürü şey kızlar, hepsi tesadüf mü?? Kadınla sadece telde konuştuk adımı bile bilmiyordu!!!

Zaman zaman tuttugu oluyor tabi ama bu demek degil ki herseye inanmaliyiz...Bilemedikleri seyler aslinda bildiklerinin yaninda hic..Bazi insanlar gercekten hissediyorlar, ya da söyledikleri genel seyler bizim özel durumlarimiz ile örtüsüyor bilemiyorum...

Önemli olan hayatimizi fallara göre yönlendirmemek, eglenmesini bilmek bence...

Mesela bu ay sonu bir yakisikli cikacak karsina dediginde nasil sevinip, merakla bekledikten sonra cikmayinca kafamiza takmiyorsak....
bu olmayacak dendiginde de kafaya takmamak gerek...

Cok etkilenen insanlarin fal baktirmasini da dogru bulmuyorum ben...

bazı insanların 6. hissi çok daha kuvvetlidir ama gelecek hakkında bir şey dedi diye bu allahın buyruğu değil ya canım neden taktın okadar hem her şeyin hayırlısı bir şeyi illa olsun diye takıntı haline getirirsen olmaz zaten...
ayrıca madem okadar seviyorsun ve üzülüyorsun sen ara sevgilini

Gaybı Allah'tan başkası bilemez!

ananemin falcılar için söylediği bir laf vardır: "o kadar görüyorsa kendine hazine bulsun, piyango tuttursun!"
geleceği tahmin etmek kimin haddine?
olacağı varsa olur, kaderde yoksa olmaz.

aynen canım o zaman loto tuttursun.5 lira için dil dökeceğine.benim babam yanına yaklaşıp "biraz para ver abi sana çokça dua ederim" diyen dilenciye,bir şartla para veririm "bana dua etMEyeceksin" der.duası kabul olsa bu halde olmazdı kızım der.bu da o hesap.

ben asla fala ınanmıyorum ama eglence olsun dıyee gırgır olsun dıye öle arkadaslar arasındaa bır bırıme kahve falımıza bakardık atardık yaniii kafadan

ama ben kahvedekı sekıllerden bırseyler uydurur söylerdımm..
bır kaç hafta sonra tum dedıklerım cıkarmışş

arkadaslar tekrar tekrar gelıyorlar falann
asla dedım yaa saçmalamayınn ALLAH'TAN başkası gelecegı goremez attım tuttu ne ınanıyonuz bana dedım..bir dahada töbeliym yaa şakada olsa bakmıcam dedım harbıden bende şokum nasıl cıkıyorsa dedıkelrım....
...........

benım annemın 6. hissimi kuvvetlı bılemıyorum ama kıme fal baksa kahve falı hep cıkıyor yaaa bazen annemden tırsıyorum...
cok acı bır anısı var bu kahve falının o yuzden anneme yemın ettırdım bır daha kımsye bakmıcaksın dedım
ben ne yapayım içimden gelenlerı dıyorum dıyor ama çıkıyor iştee lamı cımi yok anne bakmıcaksın günah yaa ..dedim
o oldu o da artık bakmıyor...
..........
ve geleleım bana henuz evlenmeden önce kayınvalıdem olacagını dahı bılmedıgım yengemın teyze kızı fal bakarmıss
bende cahıllık heveslendım
üni kazanacmmı dıye merak edıyom (ne akla hızmetse o nerdne bılecek sankı)
kadın bana saydırdıda saydırdıı

sen dedı ne kadar ıstemesende ahanda bu karının oğluynan evlenecen ..dedii
kayınvalıdemı işaret ederek :)
kayınvalıdem bıle cok gulmustuu ammada attın x diyeee
sonrasında bana sen cok dırdırcısın ailenı cok uzuyon yakın zamanda annenle şiddetlı tartısacaksın dedıı
oda dogru cıktı abımın dugununde aldıgı elbıseyı begenmedım dıye dövmustu benıı
en sonda bu sene sınavı kazanamayacsın ..ama ılerde bılemm 40 yasında bılmem 25 yasında amma sen üni okucaksın enınde sonunda dedı bana

ve hala bekmedeyım bu tutmadı zannımca 24 yasındayım hala tık yok ama bakalım bu sene kpss var belkıde tutarr
...
ha bıse hatırladım bu kadın bana evlenecegın kısıynen cok mutlu olacaksın dediydiii
ee haniii
......

işi espiriye vurdum arkadaslar bu yasadıklarım gercektı fakat ben asla ınanmıyorum yaa o zmana kendı fallarınada baksınlarr ona göre yasasınlarr
"aa ben bugun kaza yapacakmısım evde durayım "gibisinden ..ne saçma yaaa
iannamayınnn ALLAH HERSEYI GÖRÜR BİLİR VEE HERSEY ALLAHTAN GELIRR

fala çok baktırdım, falcıyada, medyumada gittim... eşimle tanıştıgım zaman gidip baktırmadım... güzel niyetlerimize falı karıştırmak istemedim...
şimdi o kadın tahminen bişey demiştir, bende tahmin edeyim... erkek arkadasın orta boydan biraz uzun, kumral, ela gözlü, saçları gür.... senin bunula ilişkin çok güzel devam edecek, yakında barışacaksın.. bak bende 2 dakkada baktım fala

Falcılar su ana veya geçmşe dair bi çok şeyi bilebilir ama geleceği çok zor

"Kim bir kâhine gider, dediklerini doğrularsa; şüphesiz ki Muhammed'e indirilmiş olanı inkâr etmiş olur." (Ebû Dâvûd, Tıb, hadis no: 3904).

Yaygın olan hurafelerden biri de fala bakmak, "FAL AÇMAK" adetidir. Fal hurafesi ile okumuşu da cahili de meşgul olmaktadır.
Bazı kimseler de: "Fala inanmıyoruz amma eğlence olsun diye açtırıyoruz" diyorlar. Bu düşünce doğru değildir.

İslâm Dinine göre hangi şekilde olursa olsun, fal baktırmak ve falcıların söylediklerine inanmak yasaktır.

Bu hususta Kurân-ı Kerim'de şöyle buyurulur:

"Ey iman edenler! şarap, kumar, putlar, fal ve şans okları birer şeytan işi pisliktir. Bunlardan uzak durun ki felaha erişesiniz" (Maide Sûresi, Ayet: 90)

gecen yaz arkadaşlara uyup 50tl hatta 60 tlmi fala verdim..
adam resmen soydu bizi yaptıgı hiç bişide yoktu azcık eski püskü bi tarot kagtlarıla gizem yaratmış içirdigi kahveylede senaryolar yazmıştı..
bizde özellkle arkdşlarm saf saf dinleyip inandılar ama bn giden parayı düşündüm
çnkü ortada hiç bişi yoktu..
hadi arkadaş arasında öylesine kahve içilp konu olsun diye kapatılıp bakılsa bişi degil de böyle paralar dökmek cok saçma..
o söylese sende bilsen ne olcak ki..

Bir insan falcılara neden inanır bunu hep merak etmişimdir.

Yani falcının senden ne gibi üstün özellikleri var da senin hayatını senden iyi bilecek, üstüne üstlük geleceğin hakkında bazı çıkarımlarda bulunacak.

Bunların doğa üstü güçleri mi var böyle mi olduğuna inanıyorsun.

Falcı kim ya işkembeden sallamaktan başka ne gibi vasıfları var.

Bu konuyu Peygamberimiz (a.s.m.) bir tek cümleyle ifade etmiş: “Kâhinler bir şey değildirler.” (Müslim, Selam 123) Yani geleceği okuduklarını iddia edenlerin sözleri boş, bir değeri ve bir anlamı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…