iste istemez etkilendim doğru değildir dimisevgilimi seviyorum
Kocaman bir gülümseme yayildi yüzüme konunu okuyunca...
Tatlim ben üniversitedeyken arkadaslar o kadar merakliydi ki fala, ben de kahve falcisi olup cikmistim, o gidiyo LAMBRUSCO biliyorsun sen yaaaa diyorrr, öbürü geliyor biliyorsun sen yaaaa diyorrrr....
Ben de havalaniyordum az kala
neyse saka bir yana, olay bundan ibaret gercekten...
Fala inanma falsiz da kalma demisler :) Eglencenin dozunu kacirmadikca güzel, kendini senin kadar kaptirmadikca güzel..
Sana o kadar sey anlatabilirim ki....
Mesela bir kere kahve falcisi arkadasima mayis ayinda kesin birini bulacaksin demistiii hala TIK YOK-..
anneme borcun yakinda bitiyor diyorlardi, feraha kavusuyorsunnn....4 sene gecti TIK yok...
bana da sinifta kalacaksin demisti....daha üniversiteye basladigim ilk yildi...Gayet yüksek bir ortalama ile bitirdim
Bir arkadasim sevgilisinden ayrildi, yeni biriyle hizli bir baslangic yapti yakinda evleniyorlar..Onun en yakin arkadasinin falinda cikmis, kadin tam olarak bu arkadasi tarif etmis bu kadar olmazmis...Demis ki o arkadasin eski sevgilisine geri dönecek..Yenisinden hayir yok...
Arkadasim nasil üzülmüstü.. nisanlandilar bile :)
Bir arkadasim da vardi falci ayrilacaksiniz demis, cocuktan sogudu...ayrildi...sonra baakkk kadin bildiiiii diyorr....
Halbuki kendisi resmen zaten ayrilacakmisim deyip isi hep yokusa sürdü ve kendi sonunu kendi hazirladi...
O yüzden gel vazgec bu sevdadan hayat güzel !!!
Kafana takip da sevdiginden olma...
kızlar dün fal baktırdım o kdar pişman oldum ki.. 4 aydır bi ilişkim var ve çok seviyorum ayrıca seviliyorum da yıllar sonra ilk defa böyle güzel şeyler yaşıyorum fal bakan kadın onunla evlenmiyceğimi söyledi. sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz onda tık yok ben de aramıyorum. bide bu falın etkisiyle uzaklaşmaya başladım ister istemez. nasıl etkisinden kurtulcam bilmiyorum fala inanmak istemiyorum ama aynen sevgilimi tarif etti ve onunla evlenmiyceksin dedi
ananemin falcılar için söylediği bir laf vardır: "o kadar görüyorsa kendine hazine bulsun, piyango tuttursun!"
geleceği tahmin etmek kimin haddine?
olacağı varsa olur, kaderde yoksa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?