Merhaba herkese aslında bir çözüm için yazmıyorum terapi olsun diye yazıyorum, şimdi ben evin enayisimdir küçüklükten beri çünkü 6 kardeşiz ailem kız sevmez ,ama kardeşim benden güzel ve benden küçük diye onu sevdiler erkekler zaten paşa o yüzden küçüklükten beri hakaretleri ben yerim ama tüm işi de ben yapardım, kizkardesim otururken ben küçük yaşlarda eve baktım ,b.k temizledim çıplak elle ama annem hiçbirini görmedi ,evi kackez bana bırakıp annesine gitti ama şimdi ne yaptibki anca oturdun der ,o görmedikçe ben daha görünmek için kendimi unuttum, öğrenciyken bile bursumla onlara kıyafet alırdım ben 10 yıllık tişörtle gezersin bu arada da diğer kardeşlerim kumar oynayan mi dersin,saçma sapan şeylere para harcayan i mi dersin.kadin yine beni görmedi unide gezmedim onlara verdim, kıyafetler alırdım düşünün ben aç gezerken unide, diğer kardeşlerim de okudu bir şeker getirmediler, neyse öğretmen oldum . Siz uzun okumayı seviyorsunuz diye yazmıyorum ama o öğretmen olduğum zamana kadar anne ve babanın beni asagilamaklari, laflarını demiyorum, babam bana keşke seni silahla oldurseydum falan derdi hem de kizkardesim oynarken ben ev işi yaparken derdi bunu, annem kaç kez kolunu cikarmistir, küçüklüğünü başka zaman anlatayım, yani beni ezdijce ben ev işi yaptim, daha da yarandim, bu arada kardeşlerim de prenses ve prens, öğretmen oldum kumar oynayan abime paralar verdim, ben çok s.laka olduğundan kizkardesim gibi iki plastik eşya alıp göz boyama aklıma gelmedi ,gittim tüm maaşı verdim, 2012 de atandım ,o zaman internet çok bilinmezdi ben de maaşımı pek bilmezdim çünkü maaşı biriktirip aileye verirdim, ailem benim çok kazandığını düşünüyordu ve ben de onlara k.opek olduğum için ne dese evet dedim, düşün kardessimi özel okula yazdılar benden harçlık istiyor harçlık dediği 1000 benim maaş 1900, verdim tabi ama annemin harçlık dediği miktara bak, kumar oynayan gelir o da 1000 ver, elden şimdiye Kadar anneme 10bin verdim ,ama kadın yine gormedi ,ona para vermemi ,kizkardesimle yüzüme para attı diyerek anlatmış ,bunlar 2012nin fiyatları , hesabımda para olunca vicdan azabından uyuyamıyorum, bu arada da annem kizkardesimle beni dolduruyor, hem para veriyorum hem dayak hakaretler., 2012den 2018 e kadar full tüm maaşı verdim ama makesef hepsini internet bankacılığı üzerinden verdim ve anne babam anlamazlar ondan ,ve annem sen ne parası verdim hani çıkar ben görmedim diyor, ama hep babamın hesabına attım, düşünün onca yıl tüm maaşı verdim, ama annem bir kurşunu gormedik diyor, elden verince yüzümü atıyor dedi diye internet verdim, nerdeyse 1 ev oarasi ama annem benim yiyici olduğunu düşünüyor, halbuki bilseler gidip hesaptan çıkar, altınım vardı onu bile alıp bozdurdular,benim enayiligim nasıl mesela mutfak yapılacak para istiyor ben tüm hesabını bosalttom 2017de kalan tek param 10 bindi verdim, o zamanki 4 5 aylık maaş, babamın hesabına, kizkardesim ise bir bulaşık Makinesi aldı annem bana onu kizkardesin aldı dokunma dedi, ama bulaşık 300 ben 10 bin verdim ama yine sanal para olunca görünmedi, aileme maaş vermeyi bıraktım ama bu kez kardeşlerime her ay 1 veriyorum o da aileme demiyor ben de demiyorum, annem yine yiyici dedi bana,onlar da nankör tabi, sonra kaç kez bana kurban kestirdi,kardeşinden bir kurban parası istiyor benden 3 ama bana fiyatını öyle söylüyor, mesela kurba 500ken ondan 500 aldı benden 1500 öğretmenim diye çok kazandığını sanıyor is ,halkbuli o bendne çok kazanıyordu ., sonra en son 2018 nankör kardeşime son 1000 verdim tabiki o da görülmedi ,artık vermiyorum ,ama elden para vermedim, ,hesaba 1 ev parası attım ama babam da görmemiş, çünkü abim TV alacakmış diyorki, kizkardesim evli, diğer erkek çocukları da kiradalarmis ,onlar bekar ve maaşları benden çok, kirada olsa bile 40 bin birikimleri kalıyor, onlardan olmazmış, en iyis yine benmişim ,benim 10 bin vermem gerekiyormus, yani 2019daki son 1000 den beridir beni mahvettiler, sürekli bana yük muamelesi yapmalar ,evde aile ile ben oturuyorum ,diğerleri akıllı ataninca ayrıldılar, ama çalışan 4 erkek var, 1 kurusu vermediler ben onalra yullarca verdim aban bir tişört almazlar ,ama annem babam onlara hayırlı evlat der, ve diyorki kız erkek ayrımı mi olur kız da eve bakabilir, komumsu kızı bak eve bakıyor, bizimki bekar bir kurusunu görmedik diye babama dedikodumu yapıyor, yıllarca verdiğini görmüyor, ailede çalışan 4 erkek var 2 sinin maaşı en az 60,ama yill4aca maaşın tamamını veren benden istiyor, ben 13 yıldır çalışıyorum, öğretmenim, ise hmbile yürüyerek giderim ve uzak, giymem, yemem, gezmem, ne ev ne arabam var, bana acimiyorlar hiç acimadilar, erkek kardeşlerim , kızkardesimi hiç yük gibi hisseettirmedikleri için küçüklükten beri onlar da empati yok, asla 1 kuruş vermediler, ama beni ezdikleri için ben hep verdim ,sonuç benden hala istiyor,ev işine gelince erkek mi yapar diyen annem, para gelince kız erkek ayrımı mi var, kizlar da bakar eve ki ben yıllarca verdim ,tam tersi kızı parası yenmez bizim gücümüz ne ama erkek kardeşine paran var mı diyor gelince ,maaşı 60 bin en az, in.tiharin esigindeyim bunlar yüzünden , gençliğim,akıl sağlığım gitti.