Keşke hiç dogmasydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size kötü bir haberim var anneyim elhamdülillah ve hatta daha da kötüsü öğretmenim
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Ettiğiniz bedduaların hiç birini üzerime almıyorum. Biliyorsunuz meşhur bir atasözümüz var yazarak kendimi yormak istemiyorum.
Yaşadıklarınızı anlamak için önce doğru yazmanız lazım

Konu sahibini anlamıştım ama hakaret etmesi hiç hoş olmamış. Düzgünce tartışsak olmuyor muydu?

Evlattan vuran, haklı bile olsa haksıza düşüyor. Suçsuz çocuklarla bebeklerle uğraşmak ne demek ya?

Evlattan vuran, haklı bile olsa haksıza düşüyor. Suçsuz çocuklarla bebeklerle uğraşmak ne demek ya?
şaşırdım bende koca kadın,öğretmen görmüş geçirmiş hayatın darbesini yemiş. inş çocuğun olmaz ne demek, kendi ailesine uzanamayan dili
burada milletin çocuğuna kadar uzanmış.

şaşırdım bende koca kadın,öğretmen görmüş geçirmiş hayatın darbesini yemiş. inş çocuğun olmaz ne demek, kendi ailesine uzanamayan dili
burada milletin çocuğuna kadar uzanmış.
Destek vermiştim kendisine. Hayatını gayet de değiştirebilirsin geç değil demiştim ki bunları okudum . Evlat kırmızı çizgidir. Oradan kimseye saldırılmaz.

Konu sahibini anlamıştım ama hakaret etmesi hiç hoş olmamış. Düzgünce tartışsak olmuyor muydu?
Mevzu konu sahibini anlamak değil. Ben de anladım cevap da verdim ama kendisi sadece işine gelen kısmı aldı.
Çok zor değil anlaşılır şekilde yazmak, hepimiz yazıyoruz ama konuyu okurken gözüm kanadı o kadar hatalar vardı.
Diyelim ki ben yanlış konuştum, karşılığı beddua olmamalıydı
Konu sahibi anlamaz tabii ama Rabbim tüm evlatlarımızı iyilere denk getirsin, korusun....

Mesleğinin ne olduğu önemli değil konu sahibesinin, eğitilememiş bir birey kendisi.
Bir kadına evlat üzerinden beddua etmek nedir? Düşmanın olsa evlat üzerinden yürüyemezsin.

Böyle birinin çocuğu olsa ne olur ve sizin gibilerin milleti zorbalayan kişilerin çocukları da öyle olur, Allah seni ıslah etsin, sen ve senin gibilerin inşallah cocugu olmaz ,milleti zorbalayanlardan ne hayır gelir,varsa yoksa siz ve çocuğunuz önemli başkası önemli değil herhalde.

Mesleğinin ne olduğu önemli değil konu sahibesinin, eğitilememiş bir birey kendisi.
Bir kadına evlat üzerinden beddua etmek nedir? Düşmanın olsa evlat üzerinden yürüyemezsin.
Bu hayatta önemli olan benim, başkası veya onun çocuğu değil ,hiç yoktan bana zorbalık yapanlar inşallah uremesin tabiki, zorba olan çocuğuna da zorbalığı öğretecek.

köpek - dua - kemik ; )

Bu hayatta önemli olan benim, başkası veya onun çocuğu değil ,hiç yoktan bana zorbalık yapanlar inşallah uremesin tabiki, zorba olan çocuğuna da zorbalığı öğretecek.
Yanlış yoldasınız hala. Zorbalayan kişiye yazın , kendinizi savunun. Çocuklarının ne suçu var? Bir öğretmen en başta çocukları sevmeli öğretimden önce. Çok yanlış konuşuyorsunuz hocam.

Kendini ve aileni mi anlatiyorsun,ben diyeceğimi dedim bana böyle hakaret eden senin de in. Çocuğu olmaz ben duami ettim,topluma faydasi mi olur böyle uslupsuzlarin, sen nasıl benle böyle konusursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…