- 16 Ağustos 2024
- 3.431
- 6.710
- 78
İğrenç bir insansın.son olarak umarım çocuğun olmaz ve olsa da okula gitmez
Size kötü bir haberim var anneyim elhamdülillah ve hatta daha da kötüsü öğretmenimGerçekten nasıl bir kafanız var, bu öğretmen nefretiniz cehaletten mi kaynaklanıyor yoksa genel olarak hem köyü hem chip misin., Yukarda koskoca yazıdan tek kelime öğretmen, ben orda seksen tane şey söylemişim,senin bu konuyla ilgili olarak yorumun bu mu. Derdimi anlatirken yazım yanlisina mi takılacağım, kitap mı yazıyorum, makale mı yazıyorum, burda okuma yazmayı anca öğrenmiş sizin gibilere bu fazla bile sen içeriğe odaklan, ki senin gibi kötü biri ona odaklanmasa da olur,son olarak umarım çocuğun olmaz ve olsa da okula gitmez ,varsa yoksa hep siz siz ,benim öğretmenliğimle ilgili ne biliyorsun da konuşuyorsun, inşallah cocugun olmaz ya da okula gitmez mi bizim gibiler egitmesin ,senin gibiler egitsin.
Konu sahibini anlamıştım ama hakaret etmesi hiç hoş olmamış. Düzgünce tartışsak olmuyor muydu?Size kötü bir haberim var anneyim elhamdülillah ve hatta daha da kötüsü öğretmenim
Herkes kalbinin ekmeğini yer. Ettiğiniz bedduaların hiç birini üzerime almıyorum. Biliyorsunuz meşhur bir atasözümüz var yazarak kendimi yormak istemiyorum.
Yaşadıklarınızı anlamak için önce doğru yazmanız lazım
Evlattan vuran, haklı bile olsa haksıza düşüyor. Suçsuz çocuklarla bebeklerle uğraşmak ne demek ya?hamile olduğu görülen bir kadına çocuğun olmaz ne demek ? bebeği ölsün mü istiyorsunuz yani, okurken ürperdim, şimdi gördüm alıntı ile gözümden kaçmış, Allah ıslah etsin. evlat o kadar kıymetli ki, kimse onları ağzına alamaz.kimse.
şaşırdım bende koca kadın,öğretmen görmüş geçirmiş hayatın darbesini yemiş. inş çocuğun olmaz ne demek, kendi ailesine uzanamayan diliEvlattan vuran, haklı bile olsa haksıza düşüyor. Suçsuz çocuklarla bebeklerle uğraşmak ne demek ya?
Destek vermiştim kendisine. Hayatını gayet de değiştirebilirsin geç değil demiştim ki bunları okudum . Evlat kırmızı çizgidir. Oradan kimseye saldırılmaz.şaşırdım bende koca kadın,öğretmen görmüş geçirmiş hayatın darbesini yemiş. inş çocuğun olmaz ne demek, kendi ailesine uzanamayan dili
burada milletin çocuğuna kadar uzanmış.
Mevzu konu sahibini anlamak değil. Ben de anladım cevap da verdim ama kendisi sadece işine gelen kısmı aldı.Konu sahibini anlamıştım ama hakaret etmesi hiç hoş olmamış. Düzgünce tartışsak olmuyor muydu?
Böyle birinin çocuğu olsa ne olur ve sizin gibilerin milleti zorbalayan kişilerin çocukları da öyle olur, Allah seni ıslah etsin, sen ve senin gibilerin inşallah cocugu olmaz ,milleti zorbalayanlardan ne hayır gelir,varsa yoksa siz ve çocuğunuz önemli başkası önemli değil herhalde.hamile olduğu görülen bir kadına çocuğun olmaz ne demek ? bebeği ölsün mü istiyorsunuz yani, okurken ürperdim, şimdi gördüm alıntı ile gözümden kaçmış, Allah ıslah etsin. evlat o kadar kıymetli ki, kimse onları ağzına alamaz.kimse.
Bu hayatta önemli olan benim, başkası veya onun çocuğu değil ,hiç yoktan bana zorbalık yapanlar inşallah uremesin tabiki, zorba olan çocuğuna da zorbalığı öğretecek.Mesleğinin ne olduğu önemli değil konu sahibesinin, eğitilememiş bir birey kendisi.
Bir kadına evlat üzerinden beddua etmek nedir? Düşmanın olsa evlat üzerinden yürüyemezsin.
köpek - dua - kemik ; )Böyle birinin çocuğu olsa ne olur ve sizin gibilerin milleti zorbalayan kişilerin çocukları da öyle olur, Allah seni ıslah etsin, sen ve senin gibilerin inşallah cocugu olmaz ,milleti zorbalayanlardan ne hayır gelir,varsa yoksa siz ve çocuğunuz önemli başkası önemli değil herhalde.
İğrenç bir insansın.
Yanlış yoldasınız hala. Zorbalayan kişiye yazın , kendinizi savunun. Çocuklarının ne suçu var? Bir öğretmen en başta çocukları sevmeli öğretimden önce. Çok yanlış konuşuyorsunuz hocam.Bu hayatta önemli olan benim, başkası veya onun çocuğu değil ,hiç yoktan bana zorbalık yapanlar inşallah uremesin tabiki, zorba olan çocuğuna da zorbalığı öğretecek.
köpek - dua - kemik ; )
Beddua çift taraflı bıçaktır.Bu hayatta önemli olan benim, başkası veya onun çocuğu değil ,hiç yoktan bana zorbalık yapanlar inşallah uremesin tabiki, zorba olan çocuğuna da zorbalığı öğretecek.
Kendini ve aileni mi anlatiyorsun,ben diyeceğimi dedim bana böyle hakaret eden senin de in. Çocuğu olmaz ben duami ettim,topluma faydasi mi olur böyle uslupsuzlarin, sen nasıl benle böyle konusursunköpek - dua - kemik ; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?