Keşke hiç dogmasydim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini ve aileni mi anlatiyorsun,ben diyeceğimi dedim bana böyle hakaret eden senin de in. Çocuğu olmaz ben duami ettim,topluma faydasi mi olur böyle uslupsuzlarin, sen nasıl benle böyle konusursun
Hocam siz bu tepkiyi keşke ailenize de verebilseydiniz bunca yıl. Çocuklara beddua etmeyiniz lütfen. Sizin işiniz çocuklarla.

Kendini ve aileni mi anlatiyorsun,ben diyeceğimi dedim bana böyle hakaret eden senin de in. Çocuğu olmaz ben duami ettim,topluma faydasi mi olur böyle uslupsuzlarin, sen nasıl benle böyle konusursun
devam et kanka ; ) problem yok, sana hayat vuracağını vurmuş bedduaya bile ihtiyacın yok o haldesin,

Evlattan vuran, haklı bile olsa haksıza düşüyor. Suçsuz çocuklarla bebeklerle uğraşmak ne demek ya?
Cidden neye sasiriyorsuniz, benim konumla alakalı değil de mesleğime ilgili en ufak bir şey bilmeden atıp tutanlara bir de susup AA evet haklısın mi diyeceğim, yazdığımı okumaya usenmis, beni tanımıyorlar , öğretmenim lafını görünce kıskançlıktan, nefretten saldırdılar, bir 2 kişi düzgün yorum yapmıştı onlara da çok kez teşekkür etiim, siz sizin için kutsal olana laf edilince deliriyorsunuz, empatiden yoksun olanlar böyle, ben herkese herşeyi diyeyim ,karşı tara bir şey demesin ,ki ben kimseye hakaret etmedim aşağıda bana neler denmiş, ben sadece böyle kötü kalpliler ins. üremesin dedim,onların ne anneligine laf ettim ne mesleğine onlar gibi yapmadım yani, bana yazık değil mi, konuyla ne alakası vardı, bunlar alışmışlar ,özellikle evli ve çocuklu olanlar hayatta bir tek kendi ve çocukları önemli ,başkaları önemli değil. Onlara çocuklarina bir şey demedigim halde ,ki haketmesine rağmen, beni zorbalayamalarina rağmen, ben kötüler uremesin dedim, yok okula yollamam böyle öğretmene diyenlere dedim,dsh fazlasini haketmelerine rağmen, panik niye oldunuz, Allah bilir hangi duayı kabule edeceğini, eğer kmotu degilsen sıkıntı yok,gelecek sefere biraz insanlara kibar olmayi deneyin, Allah çocuğunuzun ogretmenlerine yardım etsin, yorumda beni zorbalayanlar için diyorum,tabi siz en iyisini bilirsiniz, kendiniz egitiyorsunuzdur.

Mune yine bir ban gelir mi?
Akrep hanım bana iğrenc diyen sensin sana gelmesi lazimken bana geliyorsa bu kulüp zaten gereksizdir demekki,siz de hafıza problemi mi var ,gerçek hayatta birine iğrenç diyenilir musun, sanalda neye guveniyorsun da diyorsun, senin işin gücün de yok sabah akşam mesaj beğenmeme butonuna basıp ,millete hakaret ediyorsun, ins. Olmaz inşallah .

Yorum yok. Bir daha asla sizle ilgili hiçbiryere tek kelime yazmayacağım. Selametle

Yorum yok. Bir daha asla sizle ilgili hiçbiryere tek kelime yazmayacağım. Selametle
Şu konuda en seviyesizce cevap veren kendisi olduğu halde herkesi suçlayan, kendinde asla hata görmeyen yine konu sahibi. İnsanlar evet eleştirmiş ama hakaret etmemiş....
Gerçekten parmaklarımıza yazık, zaman ayırıp cevap veriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…