keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sizee sonunaa kadar katılıyorumm nekadar nefret etsedee tiksinsedee kardeşş sonuçtaa görmezden gelinemezz bencee gelinmemelii ne hali varsa görsün dediklerinde unutcaklarmı sankii olanlarıı sadecee gencecik bi hayat maffolucakk...o bihata yapmışş günah işlemişş pekii nerdee bunun büyüklerii..büyüklük bizde kalsın denilmeli bence..ama konu sahibi tam tersinide yapsaa kimse onaa bişey diyemez hakkımz yok çünkü

Tabiki kimse birsey diyemez sonucta olaylari yasayan kendisi... Hayatda kendinin biz sadece oneride bulunabiliriz. Buyukluk erdemlik kolayca yapilabilecek birsey degil. Cok guclu olmak gerek.Belki zamanla olabilir.

Ergen bir kız bir çok hata yapar onu bağışla ama eşini asla sanırım adamın sütü bozuk boşaman çok doğru !kız kardeşinide bir piskoloğa götür vardır bir beyninde bir arıza

Sok oldum inan gozlerim doldu. Allah kimseye yasatmasin

Sende hic uzulme ne kadar zor olsada unutma kaybeden varsa onlar kaybetti cocugunu dusun sen
eden bulur unutma

Dogru 15 yas hataya musaitir!!!ama kalk enisteyle duygusal birseyler yasa iste orasi cahilik yada yasihataya musaitir diyemicem!

Şaşırdım,üzüldüm,kızdım..

Eşinle en kısa sürede boşanman gerekiyor.Bunu affedemezsin çünkü.

Kardeşin bile olsa onuda affedemeyeceksindir.Her bakışta,her sözde bir ima arayacak en ufak şeyde parlayacaksın..Olmaz yani..

Allah yardımcın olsun.Umarım hayatının bundan sonrası çok güzel olur..

Dogru 15 yas hataya musaitir!!!ama kalk enisteyle duygusal birseyler yasa iste orasi cahilik yada yasihataya musaitir diyemicem!

BIr cok psikolojik sebebi olabilir boyle birsey yapmis olmasinin sanmiyorum ki keyfinden yapmis olsun. Yasi gercekten cok kucuk hani 17 -18 olsa gozu acilmistir biraz diyecegim ama insan o yaslarda hem ben buyudum kucuk degilim havalarinda oluyor oysaki o kadar kucukler ki... Bence o cocugun doktora goturulmesi lazim ... Kesin bu cocugun buyuk problemleri var. Doktor gayet yardimci olacaktir. O yaslarda bende kotu yollara dogru gidiyordum benimki baska sorundu maalesef ...Bana niyese kendimi hatirlatti dusundukce ailemede kendimede acilar verdigim icin cok uzuluyorum ama yapcak bisi yok simdi 26 yasindayim ve elimden geleni yapiyorum onlari mutlu etmek icin. Yazik uzuldum genede her iki tarafada genede ben evden kovulmamasi kendi basina haline birakilmamasi taraftariyim

evet yas kucuk ama bu zamandaki cocuklar eskiye ragmen saf kandirilmaya okadarda musait degil cin gibiler enistesinin ablasinin esi oldugunu bilmiyomuda kaniyo?BEN ASILSIN KESILSIN DEMIYORUM!!!Eniste nakadar sucluysa kizkardeste okadar sucludur

sonuna kadar biri şaka bu diyecek diye okudum

eşini boşver kardeşini affet diyen arkadaşları aklım almıyor...düşünüyorum da ben 15 yaşında herşeyi pekala biliyordum....böyle birşeyin affı olabilir mi? ikisinide Allah bildiği gibi yapsın...açıklayıp daha da küçülmelerine bile izin verme...zırvalarıyla daha da üzme kendini....eşini boşa,çok şükür maddi olarak sıkıntın yokmuş ama donuna kadar geri al verdiklerini...kardeşin olacak kız da nereye giderse gitsin...aynı karında büyüdünüz diye ömür boyu onu sırtlanmana gerek yok....sen de aynı zorlukları yaşamışsın ama o şanslıymış en azından anne eksikliğini giderecek bir ablası varmış...yazarken bile sinirleniyorum....

bu arada babanla aranızda başka sorunlar var ama en azından seni düşündüğü için bu rezilliğe göz yummamış...bu olayın ardından babanla ilişkini belki bir daha gözden geçirebilirsin....zor ama....

Allah yardımcın olsun,oğluna sarıl sımsıkı......

cok uzucu bı ve zor bır durum Allah yardımcın olsun cnm senın adına cok uzuldum
maddı olarak kendıne yenı bır hayat kurabılecek guctesın anladıgım kadarıyla, kımsenın sozune bakma al oglunu kendıne yepyenı bır hayat kur esın olacak serefs..dende bosan
kardesıne gelınce sen bu zamana kadar dusunmus bakmıssın ona kandırılmaya musaıt bı cagda olabılır ama herseyden once senı dusunmesı lazımdı bu affedılecek bır hata degıl
ayrıca bırak baban dusunsun onun bundan sonra ne yapacagını sen bundan sonra kı hayatına bak

ortaya çıkınca mı kendini öldürmek aklına geldi,ortaya çıkmasa aynen devam edecekti pislik

15 yasında bir kuzenim var ailesi' nin uyarılarına ragmen kimseleri dinlemiyor..
Önce abiyle cıktı, simdi de kardesiyle cıkıyor..
Dünya nereye gidiyor yaa
Yası kücük bile olsa karsısındaki kisi enistesi hic mi terbiye almadı, ahlak nedir ögrenmedi?
Yaptıgı seyin bilincinde degil?
Eniste kandırmaya calıstıysa o neden kandı? Karsısındaki herhangi bir adam degil enistesi sonucta..
Eniste kandırdı, o' da kandı!
Eniste ne kadar sucluysa, o' da kandıgı icin o kadar suclu!
15 yas cahil bir yas ama kendini bilmeyecek, yaptıgının hata oldugunu göremeyecek kadar da cahil bir yas degildir bana göre.
Allah yardımcınız olsun cok üzüldüm kendimi yerinize koyupta düsünemiyorum bile.

15 yaş ne kadar küçükte olsa!, ablanın kocasıyla mesajlaşılmamsı gerektiğini bilecek pekte güzel bir yaş.
yazıklar olsun ikisinede.... ne bu dünyada ne de ahirette yüzleri gülmesin inş...

nasil bir yorumdur hakikaten inanamadim.
15 yasdan bahsediyoruz farkinda misiniz?
tam deli cagi.
kimse konu sahibinin kardesini hakli cikarmiyor,yasini da goz onunde bulunduruyor.
olgun yasta birinden bahsetmiyoruz burda.
hata yapti diye saldim cayira mevlam kayira mi dememiz lazim?
sokagin ortasina birakiverelim yani...
ondan sonra ne olsun?
yaptigi hatalarin icinde debelensin dursun,cikis yolu bulmaya calistikca dibe batsin,bi umittir diye gitsin yine evli erkeklerle beraber olsun,belki senin kocana benim kocama sarilsin...
sonra sen avazin ciktigi kadar bagir "ne bicim aileler var boyle insan yetistiriyolar"diye
eeeee?
sen vurdun tekmeyi ,sen ve sinin gibi zihniyete sahip olanlar.

bu herkes icin gecerli,sadece konuda gecen kiz kardes icin degil.

15 küçük bi yaş...
ergen aklıyla hadi bi maceraya atıldı...
belkide başta amaç ilişki değildide yakın buldu kendine...
bu yakınlığı ilişki haline getirmek tamamen eşinin suçu....

Ne hissetseniz, ne düşünseniz, ne karar verirseniz haksız olmazsınız.
Hem eşinize daha ötesi kardeşinize duygunuz, sevginiz, güveniniz tahrip olmuş. İnsanın ihtimal dahi vermeyeceği olay yaşamışsınız.
Kardeşiniz ile ilgili en ufak olumlu bir çağrışım duymaya dahi tahammülsüz olduğunuz bir zaman dilimindesiniz. Öfkeniz şaşkınlığınız en ön planda.
Yaşadığınızı sindirme arefesini uzman eşliğinde değerlendirmek şimdiye ve ileriye yönelik olarak içinizdeki yıkıcılığı azaltmanıza yardımcı olur.
Yazık ki nefs, irade, hormonlar, otokontrol, olması gerekenden ayrı işliyor. Yönetmemiz gerekirken güdülerimiz bizi yönetiyor.Yönlendiriyor.

Eşiniz kendi öldürse keşke en azından dünyadan bir pislik temizlenmiş olur, kız kardeşinize gelince içinizden ne geçiyorsa öyle yapın kız kardeşiyle ilgilenmesi gereken artık konu sahibesi değildir onun ailesidir.. Zamana bıraksın kardeşi için düşüncelerinde ne gibi bir yol izleyeceğini, direk affet diyemezsiniz hangimiz olsa olayın sıcağıyla böyle düşünürdük..

Konu sahibesinin kardeşinden önce düşünmesi gereken evlatları ve kendi hayatı var önce kendiyle alakalı hayata nasıl tutunacağına dair kararlarını alıp dik bir baş ve düşük olmayan omuzlarla yaşadığı acı olaylardan ders çıkararak hayatını idame ettirmesi lazım, ona önce bu bazda teselli demiyorum olması gerekenleri dillendirmemiz lazım !

Her batağa düşmeye meyletmiş insanı uyarmak ve elinden tutmak insani görevimizdir evet ama bu olay kendi ailesi içinde cereyan ettiği için kararı verecek olan konu sahibesidir, eşini asla affetmesin ! ama kardeşi hususunda vereceği olumlu ya da olumsuz karar onun insanlığından, anneliğinden, ablalığından ne zerre kaybetmesine vesile olur ne de zerre kazanmasına..Nasıl biliyorsa öyle yapsın lütfen bırakın. !

Konu sahibine sabır ve dayanma gücü diliyorum, gerçekten geri döndürülemez sonuçları olacak bir olay,

Eşiyle ilgili, inşallah yapmaya gittiği şeyi yapar ama yapacak olsa, hiç bu işlere adım atmadı zaten, sakin olun ve eşinize bi zarar vermeyin mahkemede gayet güzel rezil de edersiniz, süründürürsünüz.

Kardeşiniz için gerçekten üzüldüm, 15 yaşında yaptığı bu olaydan ilerde çok pişman olacak, umarım ilişkileri mesajlaşma boyutunda kalmıştır,
Fakat 15 yaş gerçekten küçük, ha suçsuz demiyorum ama gözümün önüne 15 yaşındaki tanıdığım kızları getirince, aklı beş karış havada, lay lay lom kızlar yani, sonucunu düşünememiştir bile belki de.

bence eşin seni seviyorsa affet. kardeşin de depresyonlardan depresyon beğensin. dinsizin hakkından imansız gelir. ona kardeş demen de gereksiz bundan sonra. sil gitsin, kardeşin de batsın dipsiz bir kuyuya.

"seni seviyorsa affet" kk da en çok verilen tavsiyelerden biridir ve her zaman kabul görür. ama bu konuda kabul görmedi ilginç. neyse geri alıyorum.

Yahu acemicadı gün geçmiyor ki senin yorumlarının ve açtığın konuların elle tutulur bir yanı mantığa sığdırmakta zorlanmadığımız bir tarafı olsun..Haklısın yorumun şu 2 adet mesajdan öte geçmemesi lazım şekerim..Daha kendi piyano hocasının durmak bilmeyen tacizlerine (tabi gerçek ise) dur demeyi akıl edememiş insan böylesine akli melekerimizi bile yerinden oynatan konuya saçma sapan bir yorum yazarak alay (!) ettiğini sanıpda pespaye iki yorum iliştirmesi olacak iş mi ?

Son düzenleme:
ya allah vermesın ama ben affedemem
15 yasında bır kız enistesi ile bu tur seyler yapmaması gerektıgını cok ıyı bılır

burdan okudugum halde kıza ve adama karsı içim kin doldu

insanlar yaptıgı seylerın bedelini ödemeliler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…