- Konu Sahibi Masal the end
-
ewet gıremem kesınlıkle anladım yanıBenimle polemiğe giremezsiniz zaten.
Anlatmak istediğimi anlamadınız. Gaz vermeyelim, gaz alalım diyorum; ama kime diyorum.
Selametle
tebrık ederım ben kardesını de sıl degım ıcın topa tutuldum ama artık ınsanlarımız herseye cok genıs bakabılıor anladım bn gerı kalmısım gerıcı kalmısım anladım..yaww arkadaşlar ben şunu anlıyamıyorum!!
konu sahibinin kardeşinin yaşı küçük diye sahip çıkılması gerektiqi vs.. yazılmış..
arkadaşlar;
15 yaşındaki bir kız, ablasının eşiyle ilişki yaşıcak kadar ve ablasına bunu yapacak kadar kurnazca şeyler düşünebiliyorsa kusura bakmayın küçük falan deqildir..kardeşim bana bunu yapıcak hayatım altüst olacak evliliqim biticek bende kardeşime sahip çıkıcam....bunları yazanlar halen daha işin ciddiyetine varamamış olanlardır..yorum yapmadan önce kendimizi konu sahibi arkadaşın yerine koyarak yorumlayalım lütfen..ablası nasıl bütün hayatı boyunca bunun izlerini yaşayacaksa onun yüzünden küçücük bir çocuklar bu hayatta yapayalnız kaldıysa kardeşide cezasını fazlasıyla çekicek...nedense böyle konularda hep suçlu taraf savunulur...dünya tersine döndü artık...bu yorumları yapanlarada yazıklar olsun...
tebrık ederım ben kardesını de sıl degım ıcın topa tutuldum ama artık ınsanlarımız herseye cok genıs bakabılıor anladım bn gerı kalmısım gerıcı kalmısım anladım..
eskıden namus vardı. keske eskısı gbı olsa
tebrık ederım ben kardesını de sıl degım ıcın topa tutuldum ama artık ınsanlarımız herseye cok genıs bakabılıor anladım bn gerı kalmısım gerıcı kalmısım anladım..
24 yasındayımkaç yaşındasınız merak ettim ? üslubunuz yanlıştı söylenmek istenen sadece konu sahibinin zaten yeterince kötü olduğuydu hepsi bu... Allah kimseye böyle dert veripte derman aratmasın...amin.
kardesımı sıldım ona sırtını dönme dıyenlere soyluyorm eşimide aynı sekılde..canım çok yanıyor oglumdan baska kımseyı dusunemem atlatmaya calısıorm ama gecmıyo artıyo canımın acıısı
24 yasındayımkaç yaşındasınız merak ettim ? üslubunuz yanlıştı söylenmek istenen sadece konu sahibinin zaten yeterince kötü olduğuydu hepsi bu... Allah kimseye böyle dert veripte derman aratmasın...amin.
24 yasındayım
merakınzı gderdımmı
neyse bnde allah sabır wersın dıorm
kardesımı sıldım ona sırtını dönme dıyenlere soyluyorm eşimide aynı sekılde..canım çok yanıyor oglumdan baska kımseyı dusunemem atlatmaya calısıorm ama gecmıyo artıyo canımın acıısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?