keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimle polemiğe giremezsiniz zaten.

Anlatmak istediğimi anlamadınız. Gaz vermeyelim, gaz alalım diyorum; ama kime diyorum.

Selametle
ewet gıremem kesınlıkle anladım yanı
ya aldatan bırı kım olursa olsn bn affedılmesın dıorm bu sadce.
uzulmesın kızcagız nefret ederse daha kolay unutur kı zaten edıo
hadı sanada selamet

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimi yerine bile koyamadım.ayyy bu nasıl iştir.atsan atılmaz satsan satılmaz

tebrık ederım ben kardesını de sıl degım ıcın topa tutuldum ama artık ınsanlarımız herseye cok genıs bakabılıor anladım bn gerı kalmısım gerıcı kalmısım anladım..
eskıden namus vardı. keske eskısı gbı olsa

namus yine var ama koruyan çok az.

bu arada buna benzer bir konuda da yardım isteyen bir hanımefendinin tam da desteğe ve yardıma ihtiyaç duyduğu bir sırada yorum yaparken burada söz hakkı alamayan 3. şahısların olmaması sebebiyle ( ki burada eş ve kardeş oluyor) konu kapatılmıştı. ve ben o hanımefendinin ne durumda olduğunu merak ediyorum. lütfen hakaret ve 3. sahıslarla ilgili yorumlar yaparak konunun kapatılmasına ve bu arkadaşında yalnız kalmasına sebep olmayalım. iyilik yapalım derken kötülük yapmayalım.. lütfen biraz daha destek

kesinlikle geri kalmışlık değil tepkiniz çok insani ancak böyle platformlarda böyle tepkiler vermek yasal zorunluluklar doğurduğu için dikkat etmeliyiz amacımız birine destek olmak yoksa olayı yaşayan kişi zaten bizler dile getirmesek te ne kadar kötü bir durum olduğunun farkında hadi arkadaşlar lütfen yorumsuz destekler lütfen yalnız bırakmayalım...............

kaç yaşındasınız merak ettim ? üslubunuz yanlıştı söylenmek istenen sadece konu sahibinin zaten yeterince kötü olduğuydu hepsi bu... Allah kimseye böyle dert veripte derman aratmasın...amin.

eşiniz de kardeşiniz de yarı yarıya suçlu ..
kardeşiniz bu tip yakınlaşmaları hissedebilecek hormonlara sahipse ,bunu yapmaması gerektiği bilincine de sahiptir..
kaldıki bir de onu siz büyütmüşsünüz ,pes doğrusu ..
eşiniz kadar kardeşiniz de suçlu ..
eskiden olsa 15 yaş küçük diyebilirdik ama artık 15 yaşında bir genç kız herşeyin farkında oluyor ,tv,internet ,teknoloji artık insanları daha çabuk büyütüyor...
yaşı küçük ama aklı büyük ne liseli kızlarımız var ,nasıl onlar büyük ise kardeşiniz de büyük demektir ,15 yaşında insanalr çocuk doğurup evleniyor ..
kardeşinizin yaptığı yediği ekmeğe tükürmektir ,siz bakıp büyüteceksiniz ,o kocanızla fingirdeşecek..
yuh yani bunun hiçbir açıklaması olamaz..
kardeş atılmaz diye birşey de yok ,ne olacak peki ,ay kardeşim tamam affettim denilip de başka hatalar yapmasına gözmü yumulmalı..
ona ii bir ders vermeliki yaptığının farkına varsın bir daha bu hataya düşmesin,yoksa insanları affetmek bazen onlara kötülük etmek de olabiliyor..
eşinize gelince tecavüz ve bu tip olaylara karışan erkeklerin hadım edilmesinden yanayım ,yoksa ne idüğü belirsiz hayatlar her tarafımızı saracak..
böyle bir ceza verilsin bakalım bulaşabiliyorlarmı böyle işlere ,bulaşsalar da ilk ve son bulaşmaları olur bi daha da birşey yapamaz ,oturup kalırlar o halleriyle ...
kardeşin hadi hayatı bilmiyor diyelim,ya eşiniz?
boyunca çocuk sahibi ol ve bu işlere kalkış ,pes ,yuh..
ben olsam ikisini de silip atar yoluma devam ederdim ..
sonuçta kağıtta kardeş olmak var ,gerçekten kardeş olmak var ..
kardeşiniz kağıtta kardeş olduğunu göstermiş daha ne kardeşliği yapacak ,ondan ne kardeşliği besleyeceksiniz...
çok zor bir durum ALLAH YARDIMCINIZ olsun ..ama ortaya çıkması çok ii olmuş ,en azından herşeyine destek olduğunuz kocanızın gerçek yüzünü erkenden görüp ,enayi yerine konulmaktan kurtuldunuz..
öğrenmeseniz belk de bu iş ilerleyecek yarın birgün kardeşiniz eşinizin çocuğunu doğuracaktı ,olmuyor demeyin hayatta herşey oluyor malesef..
Dışardan söylemek çok zor ama hayatta bazen sıfırdan başlamak gerekir ,en azından oğlunuz ve sizin için en doğru olanı bu..
ALLAH yardımcınız olsun

kardesımı sıldım ona sırtını dönme dıyenlere soyluyorm eşimide aynı sekılde..canım çok yanıyor oglumdan baska kımseyı dusunemem atlatmaya calısıorm ama gecmıyo artıyo canımın acıısı

1 senedir bu topikteyim her türlü hikayeyi okudum. Üzüldüm yorum yaptım. Ama kimseye söz söylemek yargılamak bize düşmez. Kınamayalım bu söylediklerimiz bir gün kendi başımızada gelebilir. O yüzden Allah aynı imtihanla sınamasın bizi. Allah konu sahibine yardımcı olsun.

yazdıklarınızı okudum ve resmen kanım çekildi.. allah kimsenin başına vermesin böyle bir olayı.. kardeşinizin yaptığı tabiki affedilecek bişey değil fakat, 15 yaşında olduğu için cahilliğinden yaptığını düşünüyorum ve bir art niyet aramıyorum.. fakat eşinizin bu yaptığını kesinlikle affetmemelisiniz! allah yardımcınız olsun (

Sileceksin tabi ki, ama tamamen cıkaramazsın hayatından....

Canının acısı gecmez ama üstünü örtmelisin oğlun icin, bilmemeli şimdilik

canım yaa allahım acını dindirsinben hiç tanımadıgım bir kadınla aldatıldım aylardır çektiğim acıyı tarif bile edemem sennin bir taraftada kardeşin çok zor bi durum eşini affetmeme düşüncen gayet normal ben olsam bende silerdim

şu an oğlunuzdan ve kendinizden başkasını düşünmeyin bence de... gerisi hiç önemli değil çünkü.

sen silebilrsin ama babn silmemeli. hele yurda vermek. çok büyük bi hata yapmış. ama bu hatası tüm hayatını karartabilir. sen onlardan uzak kendi hayatını kur ama baban zorda olsa kardeşini bırakmasın. allah yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…