keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN cok zor bir durum inanilacak gibi degil.dizilerde izledigimiz olaylar gercekten yasaniyor demekki.
ne kardesin nede kocan ikisinide silin allaha havale edin.
kardes kardes olsaydi yapmazdi bunu. hemde ona annelik yapan ablasina hic yapmazdi.
kocaniz zaten adam degilmis birakin ne halleri varsa gorsunler.
iranda olmus olsaydi bu olay ikisinide asmislardi.

içim titredi resmen:S yuh artık diyorum başka bişey demiyorum Allah'ım doğru yoldan şaşırtmasın, sana sabırlar diliyorum ne diyim iğrenç bişi ya kardeşin bi de sözde kimseye güvenemicezmi artık, hele bide çocuğun var olan ona ve sana oluyo gece gece sinirlendim inşallah kısa zmnda kurtulursun atlatırsın

Buna çok benzeyen bir olayı yıllar önce bir arkadaşım yaşamışdı.Oda annesini küçük yaşta kaybetmiş babası tekrar evlenmişdi.Evlendiği hanımdanda bir kız kardeşi olmuş.Neyse arkadaşım evleniyor.Yalnız eşi çapkın bir adamdı.2 de dünya tatlısı oğulları vardı. arkadaşımda çok güzel bir kadın çokda iyi niyetli.Eşi 1 ay kadar ortalardan kayboluyor.Kız kardeşiyle birlikte bir sahil kasabasında ev tutmuşlar.Ama kimsenin haberi yok.1 ay sonra gelip arkadaşımı o eve götürüyor ve biz beraberiz diyor.İşin ilginç tarafı bu durum ortaya çıkınca üvey anne arkadaşımı suçladı eşine sahip olamadın diye.Nasıl bir zihniyetse artık.

Hemen üvey anne kızını alıp bir başkasıyla evlendirdi..arkadaşımda gidecek tutunacak hiçbir dalı olmadığı için o adama geri döndü.Ama enson gördüğümde psikolojisi bozulmuş çok kötü bir durumdaydı.ilaçlarla ayakta duruyodu.Ben evimi taşıdım. uzun zamandır görüşemiyoruz.Bu konuyu okuyunca hemen o aklıma geldi.Olmaz olmaz dememeli.Bu dünyada herşey olabiliyor.Allah sabır versin dayanma gücü versin..

allah yardımcın olsun canım zor bi durum hemde çok zor hem kardeş hemde eş hatalı kardeşin yaşınınküçük olması onu aklamaya yetmiyor bence lise öğrencisi sonuç da

bir kardeş nasıl olur da ablasına bunu yapar? 15 yaşındaki kız zihin özürlü değilse enişte,yeğen, abla kavramlarının ne olduğunu biliyordur.bu ilişkiden beklentisi neydi acaba?ablasını boşayıp,yeğenini babasından ayırıp onunla evlenme hayalleri mi kurdu? aklım almıyor.eşe gelince dünyada bir dolu erkek eşini defalarca aldatıyor.ş...sizliğin öylesi ya da böylesi.ama bir kardeş 10 yaşında ona annelik yapmış ablaya yapması duyulur,kabul edilir birşey değil.ikisini de silin hayatınızdan.kardeşiniz çok kötü kalpli biri.acımayın.o size,yeğenine acıdımı?kandırılmak diye birşey olamaz.başka bir evli adam olsa hadi tamam diyeceğim de ama bu anne yarısı ablan ya...

Son düzenleme:
Canım pedofili ergenlik öncesi dönemde olan çocuklara olan cinsel istismar değil mi ? 13 yaş ve altı yani... 15 yaşında biri artık ergen oluyor...

Teoride haklısınız. Ancak 15 yaşında bir kız o şekilde gözümün önüne geliyor. Ya ne bileyim, çocuk bedeni gibi bir şey.. Eşşek kadar bir erkek.. Ve bunun adı nitelikli cinsel saldırı. O adamı tanımlayabilecek başka sıfat varsa da ben bulamadım.

İki ucu .. Neyse. Atalarımız güzel söylemiş ama ne yeri ne zamanı.
Allah kardeşine hidayet sana sabır ve ferahlık versin. Dualarımdasın..
Allah'a emanet olun.

Atasözlerine her zaman ve her yerde gerek duyulur :44:
Terkar ediyorum son kez: Çıkmayan candan ümit kesilmez kardeşiniz doğru yolu sizin sayenizde tekrar bulabilir
Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
kız kardeş evet ak kaşık değil aklıda engelli değilse bu yaşta herşeye ererde yani bahanede bulmamak lazım ama 15 yaşında bir kız daha çok küçük. aile sırtını dönerse bu çocuk ne yapar nerde kalır ne yer ne içer düşünmemek elde değil

muge anlinin programindada son zamanlarda cok duyar olduk kadinlar komsularinin esleriyle kaciyorlar dunya nereye gidiyor boyle ya

Allah evladın, kardeşin, eşin kısaca herşeyin HAYIRLISINI versin... Kız kardeşe sahip çıkılsa bile onun yolu belli, bir kere kandırılmış olmasını asla kabul etmiyorum. Okuldaki öğretmenine aşık olmak başka, ENİŞTESİNE aşık olmak bambaşka!!!! ÖZ ABLASINI sırtından bıçaklamış daha ötesi var mı????? Adam da kız da yeryüzünde cehennemi yaşarlar inşallah... Öyle kardeş olmaz olsun, eş zaten yerin dibine batsın, pislikler... Allah konu sahibinin yardımcısı olsun, acısını hafifletecek bir söz bulamıyorum...

nasıl silebilirki ....çocuk babasını özler görmek ister...mahkeme görme hakkıda vericektir...diğeride kızkardeşi...kız biraz daha büyük olsa sil diycem..kadın olsa yetişkin bir kız olsa..15 yaşda hataya çok meyiili bir yaş..

ben de bu düşüncedeyim.. sahip çıkılmazsa çok kötü yollara sapabilir.. ama tabii şu anda bu durumda bunları düşünecek olan sen değilsin, baban ve diğer aile fertleri..
zaten eşin olacak o sapık adama söylenecek sözüm yok..benim söyleyebileceklerim onun hakettiği sıfatların yanında çok basit ve yüzeysel kalır çünkü..
Allah sabır versin,yardımcı olsun..

Son düzenleme:
canim rabbim öncelikle sana sabir versin
benimde nacizane diyebilecegim kardesin o yasta kandirilmaya okadar müsaitki o yaslari bizde yasadik ve tecrübe ettik ama kardesin henüz cahil kimbilir hepimiz ayri ayri kimlere asik olduk ozaman böyle telefonlasma chatlesme yoktu onun icin ileriye gidemedik ve platonik ask olarak kaldi simdi hem zaman hem ortam hemde sartlar müsait böyle kötülüklere bence sen kardesine yüz cevirme olayida dallandirip budaklandirmayin ve kardesinin adi bununla anilmasin o zaten yaptiginin yanlis oldugunu bilerek ömür boyu vicdan azabi cekecek sana bakmaya yüzü olmayacak tabi bagrinada basamassin ama zaman herseyin ilaci rabbim yardimcin olsun(ESINE GELINCE YAPTIGI REZILLIK ONUN YAKASINI ASLA BIRAKMAZ VICDAN AZABIYLA KIVRANIR DURUR)

yaşamışlık yaşanmışlık falan deği edepsizlik bu ihanet bu çok çirkinn çokkk affedilir hiçbi tarafı yok

offf canım yaa hala şoktayım bu nasıl bir insanlık.allahım kardeş yaaa rabbim versin cezalarını nasıl insan içine çıkıyor böyleleri

Çok kötü bir sınavdan geçiyorsun şu an.
Öncelikle bunun bir sınav olduğuna inan ve kendini bırakma sakın.
Biliyorum yaşadığın şey çok zor fakat güçlü ol canım.
Allah her zorluğa karşı bir çıkış yolu bırakmıştır mutlaka.
Ne yaşarsak yaşayalım hayat durmuyor, akıyor zaman.
Çocuğun ve kendi hayatın için sabırlı ve güçlü ol.
Allah izin verirse en kısa sürede unutacaksın.
Çok zor fakat acının en büyük ilacı zamandır.

Keşke diyorum arkadaşlar;
Aldatmak suç sayılmıyor kanunlarımıza göre fakat böyle aile içi aldatmalarda ağır bir ceza sistemi olsa...
Yoksa böyle hainlikler alıp başını gidiyor işte...

Çok üzüldüm canım.
Geçmiş olsun demekle geçmez biliyorum ama maalesef yaşananlar geri alınmıyor.
Lütfen sürekli bu konuyu düşünüp kendine kötülük yapma...
Hatta Allah beni daha beterinden korudu diye şükret.
Maalesef ki bunu yapan bir adam herşeyi yapar, şükret canım bol bol...

dondum kaldım bir an ...! Allahım bu nasıl birşey ...hadi kardeşin daha çocuk diyelim eşin nasıl yapar bunu ya anlamıyorum offf...çok çok üzüldüm gerçekten ...Allahtan bulsunlar sen yavrun için güçlü olmalısın ..babanada çok üzüldüm onun içinde çok zor ..inan ne diyeceğimi şaşırıdm offff

ben konuya verilen yorumlari tam okuyamadim belki cevaplanmistir sorum ama merak ettigim
mesajlarin iceriginde tam olarak ne yaziyor? ve kardesle /esle bu konu konusuldumu onlar ne diyorlar
acaba abi -kardes gibi görüp canim cicimli yazilipta yanlismi anlasildilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…