- Konu Sahibi Masal the end
-
Buna çok benzeyen bir olayı yıllar önce bir arkadaşım yaşamışdı.Oda annesini küçük yaşta kaybetmiş babası tekrar evlenmişdi.Evlendiği hanımdanda bir kız kardeşi olmuş.Neyse arkadaşım evleniyor.Yalnız eşi çapkın bir adamdı.2 de dünya tatlısı oğulları vardı. arkadaşımda çok güzel bir kadın çokda iyi niyetli.Eşi 1 ay kadar ortalardan kayboluyor.Kız kardeşiyle birlikte bir sahil kasabasında ev tutmuşlar.Ama kimsenin haberi yok.1 ay sonra gelip arkadaşımı o eve götürüyor ve biz beraberiz diyor.İşin ilginç tarafı bu durum ortaya çıkınca üvey anne arkadaşımı suçladı eşine sahip olamadın diye.Nasıl bir zihniyetse artık.
Hemen üvey anne kızını alıp bir başkasıyla evlendirdi..arkadaşımda gidecek tutunacak hiçbir dalı olmadığı için o adama geri döndü.Ama enson gördüğümde psikolojisi bozulmuş çok kötü bir durumdaydı.ilaçlarla ayakta duruyodu.Ben evimi taşıdım. uzun zamandır görüşemiyoruz.Bu konuyu okuyunca hemen o aklıma geldi.Olmaz olmaz dememeli.Bu dünyada herşey olabiliyor.Allah sabır versin dayanma gücü versin..
arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...
benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter
ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm
CANIM O PISLIKLER ICIN KENDINI UZME BILIYORUM COK ZOR AMA BUNU OGLUN ICIN YAPMALISIN bir evladin var onun sana ihtiyaci var.
acilarla dolu bir hayatin olmus insana kaderi birkez gulmediyse daha da gulmuyor dogru aslinda.ama insallah bundan sonra yuzun guler cektigin acilari allah goruyor uzulme hesaplar burda gorulmez ise gorulecek diger taraf var.
peki sen babanla gorusmuyorsan eger, baban nasil seni cagirip o mesajlari gosterdi yada soyledi ki sana?kizkardesin kesinlikle kucuk degil 15 yasindaki bir kiz yanlisi dogruyu bilir ozelliklede ailedeki kavramlari biliyor olmali .birde kac erkekler cikmis yazik yani afedersin ama o yolun yolcusu oldugu bastan belliymis...
gorusmuyorm ama benım telefonumu bılıo eşimle ıkısı aynı ısyerınde ve aynı sehırdeyız benı aglayarak aradı ve öenmlı bırsey konusacaını söyledı bende gıttım...
ya ınatla dırenıyorum hayata kendı ısımı kendım kurdum eşım olacak adama her konuda destek oldum arabasına kadar aldım gece gunduz calışıp kazandıım paraya bu benım demedım asla eve ıren para ortak dedım onun da benımde ...mutlu olmak ıcın herseyı yaptm ama olmadı bundan sonra tek amacım ogluma guzel bı hayat saglamak ve pıslıklerden arınmak
gorusmuyorm ama benım telefonumu bılıo eşimle ıkısı aynı ısyerınde ve aynı sehırdeyız benı aglayarak aradı ve öenmlı bırsey konusacaını söyledı bende gıttım...
ya ınatla dırenıyorum hayata kendı ısımı kendım kurdum eşım olacak adama her konuda destek oldum arabasına kadar aldım gece gunduz calışıp kazandıım paraya bu benım demedım asla eve ıren para ortak dedım onun da benımde ...mutlu olmak ıcın herseyı yaptm ama olmadı bundan sonra tek amacım ogluma guzel bı hayat saglamak ve pıslıklerden arınmak
yanı yurdamı verılecek yoksa alacakmı falan onu demek ıstedım ....ılıskılerını nasıl hıssedebılırmkı nasıl kondurabılırdım
hıssetsem bıle derdımkı benım içim fesatama oluomus ıste ne zamandır emın deılız ama en az 3-5 ay
verin yurda yurt koseleriinde surunsun. baksin basinin caresine 15 yasindaki kiz ne yapar ne eder kotu yola duser diye dusunmeyin onu bu islere girmeden dusunecekti bu islere nasil akil erdirdiyse yanlis dogru demeden yaptiysa disardada hayatini gayet surdurur ama oyle ama boyle.esin olucak adam bir aciklama yapti mi sana gitmeden once .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?