keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

oy oy oy Allah korusun bu nasil birseydir böyle

Konu sahıbının resımlerını gordum cokta guzel bır bayanmıs yavrusuda cok tatlıymıs kyamadım onlara bunları nasıl yaparlar dıye gozlerımden yaslar suzuldu ya inanamıyorum empatı kuruyorum kendı basıma gelmıscesıne o acıyı hıssedıyorum gecen ablamla esımın ruyamda evlendıklerını gormustum kahrolmustum gercek gıbıydı ruyam ablama kızıyodum benım onu nekadar cok sevdıgımı bıle bıle bana bunu nasıl yaptın dunyada baska erkekmı kalmamıstı dıye feryat edıyordum ruyamda cooooooooooooooooooooooook zor bır durum arkadaslar dusunsenıze ıhanet cok kotu bı olay ınsan kaldıramaz bıde kardesınızle beraber ıhanet edılıyorsa ıhanetın en agırı kafama takıldı okudugum andan berı yemınle kac saattır bu konuyu dusunup duruyorum bır kız arkadasım yıllar once bana bı haınlık yapmıstı flort ettıgım cocukla cıkmaya baslamıslar benım haberım yok ablam bunları parkta opusurken gormus ha bu arada ben bu kızla erkek arkadasımı tanıstırdıgım gun kız gozumun ıcıne bakabaka yanımda ayarttı erkek arkadasımı ama ben toydum 17felandım cocuk benı turkanla tanıstırdıgım gun terkettı hemde onun yanında bana sen cok guzel bır kızsın cok ıyı bı kızsın vs vs ama ben senden ayrılmak ıstıyorum tarzı konusmalar yapmıstı komsu kızı olan turkan evımden cıkmayan turkan benden kacar olmustu benım ıcımde kotuluk olmadıgından aklıma bısey gelmıyo salak gıbı bu kızı hergun arıyorum bana ablasında kaldıgını soluyo kısa kesıp kapatıyo felan derken aradan 1 ay gectı kendı kendıme solenıyom ecde allahallah bu kız neden evıne gelmıyo artık ablamda bana bosver arama sunu artık falan dıyodu sonra bı baktım ablam basladı anlatmaya hıckıra hıckıra anlatmaya basladı karsıyakada sahılde yuruyodum parkta bı baktım bunlar sarmasdolas opusuyolar ama bunları solerken nasıl aglıyor ablam yemın ederım gıdıp sacını basını yolmamak ıcın kendımı zor tuttum dıyor kı ben bu kızı kardesım gıbı gormustum calısmadıgı ıcın benım gıbı babasız oldugu ıcın elımden gelenı yapıyodum ona alısverıse gotururdum kendıme bısey aldımsa onada alırdım sıgarasını bıle ben alırdım cogu zaman bunlar solenmez belkı ama yaram desıldı gece gece ben ona saatlerce ....an dan bahsederdım ılgımın sevgımı bıle bıle kancıklık yatı bana ınananın allah buyuk allah ılk bıkac gun sınırlendım gururum kırıldı sonra dusunmedım bıle degmezlerdı cunkı aradan 1 ay gecmeden o cocugu baska kızla sarmas dolas gordum dıbımden gectıler utandı basını one egdı ııkı ayrılmısım dıyede sevındım benden ayrılma sebebıde benım utangac olmamdı oramı buramı eletırmememdı ohhhhhh sukurler olsun rabbıme benı esımle karsılastırdı bazen onu oldurmek ıstesemde 1sene boyunca benımle hıc yakınlasmasada benden ayrılmadı gercek seven adam orasını burasını eletmıyo dıye ayrılmaya kakmazmıs gece gece yaram desıdı ıhanet coooooooook kotu bısey

içinde bulunduğun durum çok zor. fakat 5 yaşında çocuğun var,herşeyden önce çocuğunu gözönüne alarak zaten psikolojikmen yıkılmışsın,çocuğuna da bu durumu yansıtıp yıpratmamanı tavsiye ederim. bence çok çıkmazda olduğunu düşünme buna benzer bir çok olay yaşanıyor mutlaka yıkıldın ama bunlar mutlaka geçecek.ama bu süreçte senin çok güçlü olman lazım.dünyanın sonu değil.kesinlikle kardeşininde çok mahsum olduğunu düşünmüyorum.eşine gelirsek o zaten başlı başına bir karaktersiz.bunların ikisinide ölmüş kabul edip hayatından çıkartacaksın. yoksa bu tranvayı atlatamazsın.birçok insanın normal şartlarla eşi ve kardeşi hayatını kaybediyor sende öyle kabul edeceksin. sadece çocuğun için ayakta durmak zorundasın. ailende sana destek oluyorsa bu senin için çok daha kolay olacak.allah sana sabır versin....

nazli bebek nasil oldun biraz olsun kafani toparlayabildinmi
esin nerede geldimi
kiz kardesin nerede son durum nedir
uzme kendini cocugunla yepyeni birhayata baslarsin insallah
daha yasin cok genc onunde uzun bir hayat var birakma kendini

arkadaslar tum yorumları okudum tahmın edersınızkı ıyı değılım o yuzden yazamıyorm zaman zaman vucudumda kasılmalar sıddetlı agrılar yasıyorm uyumayı denedım az da olsa uyumşm ama huzurlu uzun bı uyku uyumak zor artık benım için...

benım annemın aılesı ıle babamn aılesı gorusmuyor orası da apayrı acı bır hıkaye....babam annenım ölümüne sebep oldu 5 yıl cezaevnde yattı aftan cıktı...acıkcası bende babamla gorusmuyorm denebılır..sımdı babamn aılesı yanı halam falan orda toplanmşlar bılmıorm kardesım ıcın ne karar verecekler ama onu dusunece deılım ölse umrumda deıl mesajların ıcerıgını sormussunz canımı cok acııtıo detay yazmak ıstemıorm ama gayetde karsılıklı bılınclı benım eşıme esımın bana kullanmadıı sözlerı bırbrleıne kullanarak yazılmış mesajlar ıkısınıde rabbıme havale ettım ...kımse bana kucuk yasta sevgıyı onda bulmş demesın ben o kadar agr seyler yasadıım halde kımsenın kocasına göz dıkmedım onun yasında hele kı ablamın boyle bısy yapmaktansa ölmeyı terch edecek bı ınsanım ben ..kardesım kanacak yasta deıl kaldıkı kaç tane erkekle aynı anda cıkan ınsan butun uyarılarmıza ragmen ha bu asla eşimi haklı cıkarmaz ıkısıde brbırnden beter

ben su an sadece oğlumu dusunuyrm kardesn kucuk vs. dıe baslayan yorumları okumadım bıle cunku uzuluorm

CANIM O PISLIKLER ICIN KENDINI UZME BILIYORUM COK ZOR AMA BUNU OGLUN ICIN YAPMALISIN bir evladin var onun sana ihtiyaci var.
acilarla dolu bir hayatin olmus insana kaderi birkez gulmediyse daha da gulmuyor dogru aslinda.ama insallah bundan sonra yuzun guler cektigin acilari allah goruyor uzulme hesaplar burda gorulmez ise gorulecek diger taraf var.
peki sen babanla gorusmuyorsan eger, baban nasil seni cagirip o mesajlari gosterdi yada soyledi ki sana?kizkardesin kesinlikle kucuk degil 15 yasindaki bir kiz yanlisi dogruyu bilir ozelliklede ailedeki kavramlari biliyor olmali .birde kac erkekler cikmis yazik yani afedersin ama o yolun yolcusu oldugu bastan belliymis...

gorusmuyorm ama benım telefonumu bılıo eşimle ıkısı aynı ısyerınde ve aynı sehırdeyız benı aglayarak aradı ve öenmlı bırsey konusacaını söyledı bende gıttım...
ya ınatla dırenıyorum hayata kendı ısımı kendım kurdum eşım olacak adama her konuda destek oldum arabasına kadar aldım gece gunduz calışıp kazandıım paraya bu benım demedım asla eve ıren para ortak dedım onun da benımde ...mutlu olmak ıcın herseyı yaptm ama olmadı bundan sonra tek amacım ogluma guzel bı hayat saglamak ve pıslıklerden arınmak

anliyorum canim uzulme allaha havale et esini de kardesinide o bilir ikisinin de yanina kalmaz
off offf cok zor cok ne denir ki esin olucak rezili surundur hicbirseyini birakma ona
kardesinlede butun iletisimini kes ilerde pisman olur gelir ozur diler ayaklarina kapanirsa yine affetme ama dislamada
bir yanim cahil kiz diyor bir yanim olmaz ya insan ablasinin kocasiyla olmaz yapmaz diyor ah canim benim cok uzuldum durumuna cok

canım benim çok üzgünüm insan tanımadığı birine üzülür mü evet üzülürmüş kendini toplayacağına inanıyorum ki sen neleri atlatmış çocuk yaşta kadın olmak zorunda kalmış bir sürü sorumluluğu yüklenmiş birisin allah inşallah gönlüne göre verir. eğer ki bir şeyler yolunda gitmedi, bir şeylere cesaret edemedin şu söz hatırla: Başaramama korkusu denemeye engel olamaz...

nazli bebek peki ne kadar zamandir iliskileri suruyormus canim hic mi anlamadin farkedemedin ama insan konduramazki farketsede yani kardesin bu ya insanin aklini zorluyor.nasil boyle birsey yapmislar yegeninide mi dusunmemis kocan olucak adam cocugunu hic mi dusunmemis nasil insanlar bunlar ya ....

annecigini allah rahmet eylesin o olay nasil oldu nasil yani babanmi oldurdu yoksa allah korusun bide kardesinle ilgili ne yapilcagina karar vercekler yazmissin nasil yani orayida anlamadim ...

yanı yurdamı verılecek yoksa alacakmı falan onu demek ıstedım ....ılıskılerını nasıl hıssedebılırmkı nasıl kondurabılırdım
hıssetsem bıle derdımkı benım içim fesat ama oluomus ıste ne zamandır emın deılız ama en az 3-5 ay

Lanettt olsun yaaa....Allah yardımcın olsunn hıc kolayy degıll programlardaa gorurdum ınanmazdımm ınan soyleyecek hıc bırsey bulamıyorum...Nutkum tutuldu...

verin yurda yurt koseleriinde surunsun. baksin basinin caresine 15 yasindaki kiz ne yapar ne eder kotu yola duser diye dusunmeyin onu bu islere girmeden dusunecekti bu islere nasil akil erdirdiyse yanlis dogru demeden yaptiysa disardada hayatini gayet surdurur ama oyle ama boyle.esin olucak adam bir aciklama yapti mi sana gitmeden once .

Son düzenleme:
cuma gunu muge anlinin programindada vardi boyle bir olay kadin 7 aylik hamile karsi dairedeki komsusunun kocasiyla kacmislar nasil bir ahlaksizlik cocukta o adamdan sonra programa haber geldi emniyette kendi rizasiyla kactigina dair yazik ablasiyla anneside aramaya gelmis mugeye razil oldular...

valla canim yanlis anlama ama umarim aile meclisi bu iki edepsizi evlendirir.hergun cehennemi yasarlar birbirlerinin suratina baktikca da rezilliklerini unutamazlar!!!!sonra birbirleriyle ugrasip dursunlar.
sen dik dur hatta sukret ki baban gormus ve sana haber vermis.boyle pisliklerden kurtulacaksin.en onemli sey senin ve dolayisiyla yavrucugunun iyiligi.bence hemen bugun bir terapistten randevu al sakin erteleme.aciyi bile saglikli yasamali.zor bir durum ama Rabbim cocuklarimizla imtihan etmesin.gececek ama zaman zaman...

Dusene bir tekmede biz vuralim diyorsunuz... 15 yasindaki bir insan hata yapmaya musaittir. 15 yasindaki kizlarin kendilerinden buyuk insanlara ilgi gostermesi gorulmemis sey degil bir nevi cabuk buyumek istediklerinden yetiskin muamelesi gormeyi istediklerinden kendilerinden buyuk insanlarla olmaya calisarak kendilerini kanitlama cabalarina girmeleri gayet olagan. Normal olmayan ve pedofili diye tanimlanan sapiklik cocuk yastaki ve ergenlerle cinsel ve duygusal munasebet kurmayi dusunebilen yetiskin kisidedir.Ergen ve cocuk yastakiler kendilerini fantazi dunyasinda gorebilir, gordugu ilgi ile dunyasi sasabilir ki bu donemlerde gorulen sik sik sevgili degistirme olaylari, hemen baskasindan hoslanma, beraber oldugu kisiden SIKILMA , cinsel ve duygusal hatalara acik olma gibi davranislar SIK yaygin gorulur. Kim ne derse desin 15 yas kucuktur ve resit olunmamis bir yastir. Simdiki cocuklar zehir gibi olabilir ama tam olarak yestiskin degildir gelgitleri vardir ve hata yapmaya musaittir. Bu yapilacak hatalar odevlerini yapmamak okuldan kaytarmak gibi kucuk hatalar gibi baslayip enistesiyle uygunsuz gorusmesi olarak genis bir yelpazeye yayilabilir. Her ergenin ergenlik donemini atlatisi yasayisi ve hata yapma olasiligi ve hata cesidi elbet farkli olacaktir. Ozellikle tek ebeveyn buyuyen ve bu ebeveynin yerini dolduramadigi icin sevgi acligi ceken ve ilgi gorme, begenilme , yanlizlik vb duygularla bosluga dusmek gayet olasidir. Pek cok kisi ben yapmazdim diyebilir. Ama HEPIMIZ farkliyiz ve hayata farkli basliyoruz herkes ayni hatalari yapmadigi gibi herkes ayni dogrularida yapamaz. Ben sucu esinde buluyorum . Yetiskin ergen bir erkek 15 yasindaki hata yapmaya dogru yol alan baldizindan faydalanmaya calismazdi. Bu kizi evden kovup yurda gonderirlerse yada dediginiz gibi basinin caresine baksin derlerse inanin kotu yola duser. Bende ergenken cok kotu yanlislar yaptim tabi benimki boyle degildi ama cok yanlisti yaptiklarim geri donulmez yollara saptim. Kendime zarar verdim aileme verdim. Iyiki beni o zamanlarda birakmamislar iyiki benden umidi kesmemisler yoksa simdi kotu yola dusmus olacaktim. Bence bu kiza yardim edilmeli neden yaptigi sorulmali bir sans verilmeli .... ilerde cok utanacagini yaptigi yanlistan cok ders cikaracagini ve ailesine SIKI SIKI sarilacagina inaniyorum. Bence vazgecilmemeli bu gencten. Affetmek zor yaptigi cok yanlis ama bence hersey zamanla duzeltilebilir. Insan en azindan yasi kucuk ergen kardesini affetmek icin cabalayabilir addetmeye sebep bulabilir fakat akli basi yerinde koskoca admi sapik oldugu icin nasil affedebilir orasini bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…